Hjem og familieKæledyr

Hunde parring. Hvordan er parret hunde

Hver hundeejer, hvad enten amatør eller professionel opdrætter, konfronteret med det faktum, at firbenede ven af hvalpen vokser til en voksen og træder i puberteten. Du er nødt til at træffe et valg - at strikke eller ikke at strikke kæledyr, hvad enten afkommet er nødvendig, eller bedre at opgive avl hvalpe. Og hvis afgørelsen er lavet til fordel for parring, er det nødvendigt at vide, hvornår og hvordan den parring af hunde.

fysiologi bit

Puberteten hos hunde opstår i omkring 8-12 måneder. Hanner og hunner er manifesteret på forskellige måder: der er en ændring i adfærd og vaner af hunden, typisk for hendes køn. Voksende hunde vagt minder om puberteten hos unge.

Af den måde, kælling "moden" lige før hunde og små hunderacer er klar til at avle i en yngre alder end større virksomheder.

Men de første tegn på pubertet hos mænd og kvinder - er ikke en grund til øjeblikkelig binding. Det er vigtigt at huske, at parring af hunde - det er et alvorligt skridt, som bør behandles med stort ansvar og vigtigst - til tiden!

Puberteten hos mænd

Starten af puberteten hos mænd viser følgende tegn:

 1. Unge mandlige viser øget opmærksomhed på deres kønsorganer: slikker deres poter og trækker. Ser ham i dette øjeblik, er det muligt at drage paralleller med unge onani.
 2. De fleste hunde begynder at vise ualmindeligt seksuel interesse i alt, herunder værten eller andre kæledyr. Hormoner hund teenager går vildt, det klæber til at leve i et hus kat, til hans legetøj, til pels værtinden, til sofaen, for at være vært for benet - i et ord, alle de kræfter demonstrerer deres seksuelle lyst. Af den måde, skal det stoppe, da denne adfærd i sidste ende kan udvikle sig til en dårlig vane, som vil drive værten i malingen, hver gang hans firbenede ven "vedhæfte" en fremmed i en park eller ved et busstoppested.
 3. Absolut alle hannerne i puberteten begynder at markere territorium.
 4. Sammen med at ændre adfærd og mentalitet hund: der er en stædig, selvtillid, ulydighed og nogle aggression mod andre hunde. Denne "cockiness" hanner - er ikke andet end et ønske om at bestemme deres plads i den sociale struktur. Typisk sker dette efter puberteten proces kommer til en ende (ca. 14-17 måneder).

Vær opmærksom på, at puberteten og fertilitet - er ikke det samme. I den indledende fase af puberteten koncentration hunde sperm i sæd mandlige ekstremt lav. Fuld af sperm modning sker i 12-14 måneder for små racer og 20-24 måneder for store hunde.

modning af hundyr

Begyndelsen af puberteten hos kvinder er vist som følger:

 1. Tæven i varme begynder. Dette sker normalt i 6-8 måneder, små hunde og 18-22 måneder for store racer. Den første varme er altid af kort varighed og korte opfølgning alle. Mange uerfarne opdrættere interesseret i spørgsmålet om tidspunktet for brunst hunner, og vigtigst - "hvor meget". Brunst hos hunde af alle racer der er omkring 2 gange om året og varer omkring 18-20 dage.
 2. Vulva tæver (såkaldt "loop") gradvist svulmer og størrelse forøges. I hendes tilstand kan bedømmes på ægløsning: i de tidlige dage af brunst loop stive og fremhæve mørke og sparsomme. På tidspunktet for ægløsningen, vulva bliver blød og den maksimale stigning, fordelingen af bliver lysere og rosa-gul.
 3. Normalt i puberteten hunner, i modsætning til mænd, ikke bliver mere aggressiv: en større ændring i adfærd - den såkaldte "periode af jagt", som skaber et ønske om at hunner til parring.
 4. Som regel med begyndelsen af brunst hund sundhed ikke forringes, er, at nogle kvinder kan være på det tidspunkt, afgrunden appetit.

På trods af de åbenlyse ønske hunner at parre sig, at strikke det umiddelbart efter den første varme ikke giver mening, da kroppen af hunden kun kommer i "voksen funktion", og det vil tage nogen tid for fuld tilpasning. Typisk kroppen tæve er klar til at fortsætte efter den tredje slags brunst.

Strik eller ...?

hunde parring - er et vigtigt skridt, ikke kun for dyr, men også for værten. Ansvaret for sexliv fuldblods hunde alene ansvarlig for opdrætteren. Det er tilrådeligt at afgøre om dette spørgsmål før købet af et hvalp. Og det er ikke, at parring af hunde - generende, og i det efterfølgende gør med møg. Med hvalpe, der opfylder racens standard, normalt ikke har problemer: Mange mennesker drømmer om fuldblods firbenede ven, og sparer ikke penge til det. Og hvad man skal gøre med såkaldt "nedslagtning"? Flushing eller kaste i stikken? Bestemt ikke en mulighed! Det er bedre at veje på forhånd og klart forstå, at den handling at parring hunde - dette er et meget alvorligt skridt, efterfulgt af fødslen af hvalpene, ansvaret for den skæbne, der ligger helt på personen.

Hvalpe - er ikke kun en sød fluffy klumper! Først og fremmest det forkælet børn, pissing på gulvtæppet, skrabe døren, strippet tapet og tygge sko. Hertil kommer, at i perioden med aktiv vækst er en hel masse at spise - og en afbalanceret kost er væsentlige "hits" på en lomme.

Så før parring hunde ske, er det nødvendigt at deltage på udstyr til et særligt sted for at holde hund unger. Desuden er ikke alle kvinder oplever ubeskrivelig glæde af moderskabet.

Det er vigtigt at forstå, at for at en stamtavle hund af begge køn blev værdsat som producent af avl, er det nødvendigt, at der findes sådanne faktorer som:

 • perfekt ydre;
 • tilstedeværelsen af "blå blod" i stamtavlen;
 • deltagelse i udstillinger, der modtager præmier og medaljer;
 • et stærkt sind og en stabil nervesystem af hunde.

Intet bedre end en eller anden måde!

Husk, stamtavle hunde, fotos af som pryder i al print og online publikationer - er et resultat af en ordentlig avl.

På trods af hundens lyst til at parre sig, ingen grund til at strikke dit kæledyr ligesom det. Professionelle hund eksperter hævder samstemmende, at hvis hunden ikke vil få det nødvendige antal parringer hvert år, er ikke værd at starte. De første avlshunde altid ændre psyke af dyret, og hvis det ikke sker regelmæssigt, vil hunden (især mænd) lede efter en partner for kærlighed komfort blandt de andre dyr.

Hvis du ikke har planer om avl hvalpe Derfor er det bedre at lade hunden i uvidenhed om køn hunden. Over tid nerazvyazannyh hunde helt forkrøblede seksuelle instinkt, og de lever et fuldt liv, absolut uden at lide på grund af manglende belægninger.

Vælge et par

Hvis du har besluttet at avle afkom, den første ting sikkert deltage til at finde en egnet partner til din hund. Valget af par for parring for at opnå raceren kuld - det er formentlig en af de vigtigste skridt opdrættere. Dette gælder især for ejere af tæver. Hvordan finder en værdig udfordrer "til poten og hjertet" af dine "piger"?

Det første skridt er at kontakte klubben, som er din hund. Kompetent husdyr, baseret på stamtavler og udvendige tæver data sikkert hente en anstændig hund, som fuldt ud vil overholde det. Bedst af alt, hvis hunden er fra en anden by, og en anden klub - afkom af den såkaldte "ny linie" er altid godt.

Selvfølgelig er "mand" til din hund, kan du finde dig selv, men du har brug for en god forståelse af racen, læse bøger, deltage udstillinger og være klar over det hele "vnutrisobachey" liv. Når du vælger en hund er orienteret ikke blot til det udvendige udseende af hunden. Vær sikker på at spørge om oprindelsen og grundigt studere dens stamtavle. Stamtavle skal være ægte og udstedt en solid klub - det er en garanti for, at hvalpene som følge af parringen ikke kun vysokoporodistymi, men også vil kræve.

ægtepagt

Når en egnet mandlig at blive fundet, og alle forhold - forhandles, er det ønskeligt at udarbejde en kontrakt parring hunde. Dette dokument indeholder elementer såsom:

 • ejere pas data for et par hunde, herunder bopæl, bopælsadresse, e-mail og telefonnumre;
 • avle hunde, deres kælenavne og fødselsdato, farve, og en liste over udstillinger, vurderinger og titler;
 • ejere af tæver angiver antallet af tidligere parring, fødsel og hvalpene er født i hver af kuld;
 • Det passer den nøjagtige dato for første parring og kontrol;
 • fast betalingsmetode for binding ejeren af en hund;
 • specificere de rettigheder og forpligtelser for parterne;
 • ledsaget af kopier af stamtavle og farvefotos af de to hunde.

Indgået en aftale - er en pålidelig garanti for, at ingen af parterne ikke vil blive bedraget. Ejeren af en hund vil modtage den aftalte betaling, og ejeren af tæven - hvalpe af høj kvalitet.

hunde kalender

Den første opdræt af hunde (samt alle efterfølgende dem) - processen er helt naturligt for hunde. Opdrættere også nødt til at arbejde hårdt, at alt gik glat og effektivt. Dette gælder især for ejere af tæver. For at bestemme den mest lovende dag for en begivenhed som en hund parring (brary på hvilken dag i cyklus), er det nødvendigt for de første tre slisker til at holde en dagbog, hvor vil blive indtastede data såsom:

 • adfærdsændringer;
 • overvåge sundhedstilstanden af en tæve;
 • start- og slutdato, samt antallet af dage med brunst.

Holde en dagbog i høj grad vil gøre det lettere for opdrætterne. Takket være de optegnelser, kan du nemt planlægge dag parring hunde. Hertil kommer, at fokusere på de dagbogsdata, er det muligt at udføre alle de nødvendige tid, før tupping procedurer såsom progelmintizirovat og pode hunde, samt en analyse til påvisning af latente infektioner. Den mest gunstige for avl er 10-14 dage med varme cyklus i 21-23 dage og 14-18 dage i en cyklus i 26-28 dage.

første gang

Hvordan er parret hunde? For at starte transporteres til avlshan tæve, og under alle omstændigheder, ikke omvendt. Denne strenge regel, som vil bringe en afvigelse fra alle forsøg på at strikke til nul. Det faktum, at dens legitime område hund føler herre over situationen. Han opfører sig trygt og ser aktivt efter hans "dame af hjertet." Det, til gengæld flere bange ændring af natur og ikke for resistente.

Forvent ikke, at bare se hinanden, vil parret blive engageret i en aktiv kærlighed. Til en start, de har brug for at mødes, løbe, lege med hinanden. I et ord - "forelske". Før tupping hunde har brug for en god foder og endda gå til et par uden at blive distraheret af presserende behov.

Processen med parring

Under parring hunde bør justeres på forhånd, at bliver nødt til at vente i lang tid. Efter at flirte og frieri hunde begynder at parre sig. Initiativtageren er altid den mandlige. Først begynder han at vise hengivenhed til tæven - slikke hendes ører, næse, sider og en løkke. Denne form for forspil, som forbereder tæven til at have sex.

Villighed tæver manifesteret i, at hun let hug og fjerner halen til siden. Men når de forsøger at gøre dine batch tæve hund snarls, Dodge, knurrer og måske endda let bide partner. Hele perioden frieri begynder på ny og fortsætter, så længe den mandlige penis træder ikke ind i løkken af en tæve.

Det faktum, at en hund alle viste sig, præget af en hvin tæve. Mandlig således forøger hastigheden for bevægelse, og stopper derefter indsprøjte sædceller i det genitale område af kvindelig. Samtidig irriterede kønsorganer for hundyr kraftigt kvælde og komprimere penis mandlige tætte ring. Denne proces kaldes opdrættere "skleschivaniem" eller "låse". Tæve mandlige betaget dertil roterer baglæns, i en sådan stilling hunde er fra få minutter til adskillige timer, indtil der ikke hævelse stuhnet genitale tæver.

Efter 48 timer er styringen udføres på modstykket tilfældet for første gang befrugtning ikke er forekommet.

Instruktør hedder?

Mange hunde klare opgaven med at binde sig selv, men nogle arter har brug for hjælp, uden hvilken hunden ikke kan gøre. De fleste har behov for assistance hunde purebred, fotos af som fører til hengivenhed af mange af os - det er en chihuahua, toyterery. York Også i behov for hjælp kan buttet mops og Bulldogs og større hunde.

Hvis du er i hunde parring - nybegynder - og føler sig usikre, komme til hjælp instruktør parring hunde. Han vil hjælpe til at holde eller løfte tæve hund under parring, vil bistå med koblingen hunde i "lock" til at holde de nødvendige hygiejniske foranstaltninger efter parring. Instruktør Hund parring - fornøjelsen er ikke gratis. Betaling sker på forskellige måder:

 • hvis hunden er sluppet løs, og en tæve - ikke, for instruktør bistand betaler ejeren af tæven;
 • Hvis en tæve er sluppet løs, og den mandlige er ikke - betale ejeren af hunden;
 • efter aftale hundeejere instruktør kan udbetales halvdelen.

At gennemføre parring ovenstående racer bedre instruktør og mere af den grund, korrekt udløst hunde og tæver i efterfølgende parringer mere "erfarne" og behøver ikke nogen indgriben.

Happened?

Drægtige tæver genkende "med det blotte øje" kan ikke være, men kan "ses" inden 22-24 dage ved ultralydsscanning eller bruge specielle graviditetstest. Disse tests er baseret på bestemmelse af indholdet af hormonet relaxin, hvis størrelse i løbet af graviditet stiger med flere gange.

Et af de tegn på graviditet kan være sløvhed og toxemia. Den rundhed af maven af mange hunner er kun observeret ved slutningen af graviditeten, samtidig er der hævelse af mælkekirtler.

Efter den tildelte tid, vises lyset de længe ventede hvalpe, og den vigtigste opgave for opdrætteren - give dem en ordentlig ernæring, og senere - for at finde gode hænder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.