TravelingRetninger

Deadly ø Ilha da Queimada Grande, Brasilien

Øen Ilha da Queimada Grande, også kaldet Serpent, er en af de farligste steder at rejse i verden. Placeret på de brasilianske kyster, øen har omkring 445 km 2 af skov, og dens største risiko ligger i det faktum, at der er hjemsted for hundredvis af tusindvis af forskellige slanger, herunder giftige.

Øen Ilha da Queimada Grande - dødbringende naturlige spekulerer

Dette er utrolig farlig Snake Island ligger omkring 32 kilometer ud for kysten af Sao Paulo i Brasilien. Mange lokale beboere er klar over, at det eksisterer, men der er få, der vover at træde på de farligste i verden, øen Ilha da Queimada Grande og stadig kom tilbage i live.

Ikke alle eventyrer vil risikere deres liv for at beundre de mest dødbringende slanger i verden, i stand til at smelte menneskekød til sin gift. Faktisk Ilha da Queimada Grande, eller Snake Island, anses for at være så farlig for liv, at de brasilianske myndigheder har forbudt hans besøg. Et interessant faktum er, at i Brasilien er der en anden slange ø, som ligger i Rio de Janeiro, men ingen slanger.

History of Snake Island

En teori er fremkomsten af øen 11.000 år siden, vandstand steg markant og delt landet i Brasilien. De resterende slanger der, på trods af de gunstige klimatiske forhold, var i en meget vanskelig (i form af fødevarer) position, som sandsynligvis påvirket dødelighed og blodtørstige for deres afkom.

Forladt i fuldstændig isolation slange fortsatte sin race, og magt, de begyndte trækfugle, der bruger øen (Ilha da Queimada Grande) som en mellemstation i løbet af deres sæsonmæssige rejser. Mange slanger perfekt klatre i træer, så det er ikke svært at tjene til livets ophold ved at jage fugle. Fra tid til anden, slanger og selv bliver byttedyr, for det meste unge. Skarver, ankommer fra Brasiliens kyst, angribe den unge slange samtidig undgå voksne.

Det er ikke et godt sted at slappe af

Forbidden Island kaldes på grund af det faktum, at der på 1 m2 af de 5 har til giftige slanger, hvis du mener legenden. Måske er denne kendsgerning er en smule overdrevet, men ikke desto mindre, har han stadig at gøre med de faktiske resultater. Ilha da Queimada Grande - en ø, hvor det område af de sande mestre er slangen, og folk her bedre ikke at dukke op.

Hvis du ser øen fra vandet, kan du se hele kugler af slanger, der stille og roligt soler sig i solen på kystnære sten. Med et stærkt ønske kan være at forsøge at smide disse krybdyr fra øen. Men faktum er, at mange af dem er på randen af udryddelse, og øen Ilha da Queimada Grande - det er det eneste sted, hvor de kan findes, så tager alle foranstaltninger til beskyttelse og sikkerhed, til trods for at de også selv være i stand til at stå for sig selv.

Botrops Island - en af de mest giftige slanger i verden

På trods af den attraktive udseende, øen har intet at gøre med paradis. Den eneste bygning i dette øde sted er bygget i 1909. Det fyrtårn, der nu arbejder i offline-tilstand. Af de tusindvis af arter af slanger på øen skiller sig ud farlig ø zhararaka (ø botrops). Dette er en af de dødeligste slanger i verden. Dens bid forårsager nekrose af muskelvæv. På grund af den ekstremt stærk gift, fx på størrelse med et lille dyr er en mus dør inden for 2 sekunder.

Handling bid ø botropsa per person

Botrops er meget hurtige, stærke og giftige krybdyr. Dens gift er farligt ikke kun for dyrene, men også for mennesker. Overlevende efter biddet fortalte de mest forfærdelige historier efter et møde med en slange. Det faktum, at det bidt sted bogstaveligt korroderer, og menneskekød falder af hele stykker samt stort blodtab opstår, og personen oplever en skarp smerte. Efter flere forsøg dødsfald obzhit Ilha da Queimada Grande (ø giftige slanger) ophørte.

Mislykkede forsøg på at bebo Snake Island

I slutningen af det 19. århundrede, flere forretningsfolk fra byen São Paulo forsøgte at kolonisere øen. Planerne for iværksættere var at bryde de omfattende bananplantager i det område, skove brænde og ødelægge de krybende krybdyr. Men de sande ejere af øen kolonisatorer viste der var chef. Når på land, blev ansat arbejdere straks angrebet af slanger, som ikke vil spare endnu en høj gummistøvler. Denne runde endte til fordel for krybdyr.

Efter nogen tid, koloniseringen gik på en uddannet team. Arbejdstøj blev foretaget af særlig teknologi og godt beskyttet mod slangebid. Men her var der et andet problem ikke overvejet. Ilha da Queimada Grande (Snake Island), hvis foto frygtindgydende indbyggere, er karakteriseret ved meget varmt klima, og arbejderne foretog en grusom valg: at blive bidt og dø af kvælning. I en sådan en gummibelagt kulør i varmen i mennesker simpelthen ikke kunne stå i hjertet.

Øen selv forsøgt at brænde, som forhindrede periodiske nedbør. Efter neuvenchavshihsya succes forsøg på at generobre øen fra slanger besiddelse tilbage til staten igen. På den del af den frigjorte område blev bygget et fyrtårn, som dog ikke betyder, at du kan finde læ, og advarer om, at ser her er ikke sikkert for menneskers sundhed, der ikke stopper de nysgerrige turister, der ønsker selv fra en afstand for at se det vrimler med slanger ø.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.