SundhedMedicin

Pustuløst hudsygdomme

Pustuløst hudsygdomme - en gruppe af sygdomme, der er forårsaget af streptokokker og stafylokokker. Udvikle data tilstand under indflydelse af interne uroligheder. Disse omfatter diabetes, blodsygdomme, lidelser i mave og tarm funktioner, fedme, neuropati, leversygdom. Pustuløs sygdomme kan også være forårsaget af ydre påvirkninger: mikrotraumer, køling, overophedning, hudafskrabninger, forurening hud, fejlernæring. Langvarig behandling med kortikosteroider og cytostatika gør også en væsentlig rolle i udviklingen af sygdomme.

Klassifikation pustuløs sygdomme udføres på grundlag af patogener. Skelne streptokok og stafilodermii. De er inddelt i dyb og overfladisk.

Overfladiske pustuløse hudsygdomme er opdelt i osteofollikulity, folliculitis, sycosis, epidemisk pemphigus nyfødte. For dybe pustuløs sygdomme omfatter bylder, karbunkler, hidradenitis.

Osteofollikulit - en sygdom karakteriseret ved dannelsen af en byld i munden på hårsækkene. På kanten af denne formation er der en smal rand af lys farve. Af cents byld fungerer hår. Med den direkte udbredelse af purulent proces dybere ind i hårsækken sygdommen kan omdannes til hårsækken. Fra den første af hans sygdom er stor inflammatorisk infiltrat, som er placeret rundt om håret. Skelne mellem enkelte og flere former for folliculitis og osteofollikulitov.

Sycosis - er pustuløs hudsygdomme som er karakteriseret ved dannelsen af multipel folliculitis og osteofollikulitov. Huden er infiltreret og har en blålig-rød farve. Et træk ved sygdommen er at finde alle de elementer på forskellige stadier af udvikling. Sycosis udvikler på huden af overlæben og hagen.

Epidemi pemphigus opstår i de første ti dage af barnets liv. Det er meget smitsom, dannelsen af mange bobler, der er klare eller uklare indhold tynd slasket overflade. Beliggende disse formationer er normalt over hele huden undtagen håndflader og fodsåler. Bobler visne, hvorved tynd skorpe dannet. De kan også flette og derefter åbnes, som følge af den massive formstykke erosive overflade, der kan fange al huden. Nogle gange kan det slutte andre sygdomme, der ofte er dødelig.

Pustuløst hudsygdomme. behandling

Til behandling af sådanne sygdomme topisk anvendte anilin farvestoffer og alkoholiske opløsninger. Hvis det er nødvendigt, et dæk åbning pustler og vasket under anvendelse trohprotsentnogo hydrogenperoxidopløsning, så udtværede desinfektionsmidler. Sycosis normalt behandles med salver, som indeholder antibakterielle stoffer.

I fravær af virkningerne af overfladebehandling tildelt orale eller intravenøse antibiotika. Kroniske og tilbagevendende former kræver anvendelse af specifik immunterapi.

Til purulent hudsygdom forekom så sjældent som muligt, er det nødvendigt for at overholde de forebyggende foranstaltninger, som omfatter streng overholdelse af reglerne for hygiejne, streng diæt, tidlig behandling af interne sygdomme, der kan fremprovokere statusdata.

Overfladisk pustuløs sygdom er ikke livstruende. Men de kræver hurtig behandling. Ellers kan du udvikle komplikationer, der vil have en negativ indflydelse på tilstanden af hele organismen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.