Intellektuelle udviklingReligion

Kristendom - er en af de mest udbredte religioner

Kristendommen er en af de mest udbredte religioner i verden. Den er baseret på princippet om monoteisme og blev dannet i I-II århundrede inden jødedommen. Det centrale princip i denne religion ligger i det faktum, at Jesus Kristus er den ene Gud, som ejer det er guddommeligt, ikke menneskelig magt, som er inkarneret på jorden som Guds Søn til at dø for synder alle mennesker. Men kristendommen - er ikke bare en monoteistisk tro. Det bringer også i principperne om monoteisme idé om treenighed enkelt person (Gud, Logos, Helligånden).

Fremkomsten af kristendommen. Kort om den tidlige historie

I forståelsen af de kristne selv, deres religion opstod pludseligt som følge af opstigning af Jesus Kristus ind i Himmeriget. Det er dog umuligt ikke at tage højde for, at den kristne tro er en fortsættelse af den århundreder gamle jødiske teologi, blandet med myterne om grækerne. Så i Paulus 'ægte epistler i Det Nye Testamente i 50-erne n. e. Han beskriver "den mystiske religion Jesus." Og at dømme efter disse skrifter, Paulus vidste intet om den guddommelige Kristi fødsel, og heller ikke af den sidste nadver, og heller ikke af opstandelsen efter døden. Han sagde ikke klart, om Jesus blev døbt, selvom det er temmelig ofte nævner dåben i Kristi navn.

20 år senere, Mark var i stand til at afsløre nogle af funktionerne i Jesu gerning. I dette tilfælde de senere evangelier i Matthæus og Lukas i vid udstrækning baseret på tidligere lærdom, men John fortæller historien helt anderledes.

Tilbage i det første århundrede e.Kr., blev mange skriftlige værker om kristendommen betragtes som ugyldige og svigagtig. Forskellige fortolkning førte til, hvad der blev mulige stridigheder finesser teologi. Dissent i den kristne kirke kom til en ende, når først Rådet for Nikæa, indkaldt af kejser Konstantin I i 325, blev vedtaget den allerførste trosartikel. Og i år 380 af Romerriget det fik status som officiel religion.

Karakteristiske træk ved kristendommen

I denne religion der er sådanne grundlæggende principper:

1. spiritualistiske monoteisme med treenighedslæren for personer i et guddommeligt væsen.

2. Gud er helt perfekt Ånd, Gud er kærlighed.

3. Den menneskelige persons er absolut værdifulde og er et udødeligt åndeligt væsen skabt af Gud i sit eget billede.

4. Perfekt menneskets skæbne ligger i den omfattende forbedring af den uendelige ånd.

5. Det åndelige princip dominerer over sagen. En Gud - hendes herre.

6. onde er ikke i sagen og blev ikke skabt af det og ved den perverse vilje engle og mennesker.

7. Kristendom - det er også kødets opstandelse, og glæden, de retfærdige fund i verden af oplysning og evig.

8. Læren om kristendommen - læren om Gud-Mennesket, der kom ned på jorden for at redde folk fra synd.

9. Denne religion er baseret på de vigtigste bog, Bibelen, og tro.

Således kristendommen - det er også en religion harmoni mellem stof og ånd. Hun foragter ikke nogen form for menneskelig aktivitet, men forsøger at ophøje dem alle.

Hvad er kristendom som tro?

Først og fremmest, det er den tro, at menneskehedens Frelser, Jesus Kristus var Gud i kødet, som er undfanget ved Helligånden og født af Jomfru Maria. Da jeg boede på jorden under regeringstid af Pontius Pilate, har han kendt lidelse og korsfæstet. Efter hans død, Jesus nedstammer i helvede, på den tredje dag genopstod fra de døde og steg op til himlen. Og nu er der han vil komme at dømme levende og døde.

Den nøjagtige betydning af ordet "kristendom" er ret vage. Og i sin fortolkning er det af stor betydning, at der på hvad historiske og religiøse kilder kan påberåbes eller med hvem en samtale gennemføres. Traditionelt er sit koncept præsenteret i tre vigtigste positioner: den apostolske trosbekendelse, den nikænske Creed, den athanasianske trosbekendelse. Dog udviklede og andre bestemmelser.

På forskellige tidspunkter, er ortodokse, katolikker, katharerne, gnostikere, protestanter, mormoner, kvækere og andre religiøse grupper, som ikke anses for at være kristen og er blevet anerkendt som kættersk. I de fleste kirker blev kætteri betragtet som et forræderi, der i sidste ende førte til masse forfølgelse, tortur og mord.

frelse

I kristendommen, manden indregnes første være ufuldkommen, som er let at falde for fristelsen (den oprindelige synd Adam og Eva). Samtidig kan alle gemt, som er givet i form af Guds nåde. Det er vigtigt, at folk har accepteret Guds nærvær efter døden. Hvor præcist er denne proces? Det er ikke klart, da der er flere forskellige udsagn: nogle mener, at det vigtigste - det er tro; andre - at det skal være understøttet af gode gerninger. Det antages imidlertid, at Jesu Kristi død er en bod for hele menneskehedens synder.

Trinity

Det meste af den kristne verden støtter idéen om Treenigheden, kernen er lagt, hvilket er én Gud har tre personer: Gud Fader (skabt universet), Gud Søn (Jesus Kristus, Forløseren af mennesker), Helligånden (sparer sjæle).

Trinitarianism, eller treenighedslæren, er den konventionelle visdom for de fleste kristne, men ikke for alle. For eksempel unitarerne anerkende eksistensen af kun én person af skaberen Gud. En samhørighed pinsebevægelsen tror kun Gud er Jesus Kristus.

Således kristendom - er en af de mest fragmenterede religioner, som omfatter en flerhed af betegnelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.