TravelingRejsetips

Den økumeniske Råd Nikæa

Hvornår er de sidste hedenske tider, hvor kristendommen er ophørt med at blive udsat for forfølgelse og blev anerkendt som en verdensreligion, synes det, alle uenigheder skal løses. Men nogle gange løse de konflikter, der opstår, tilbagevise kætterske lærdomme kunne kun økumeniske råd - verdens var ikke engang i Kirken.

Først Økumenisk Råd var Rådet af Nikæa, indkaldt i år 325. Grunden til det var den udbredte læren om den alexandrinske presbyter Arius. Essensen af det er at benægte identiteten mellem Gud Fader og Gud Søn. Han hævdede, at Jesus Kristus blev skabt af Gud, men det er ikke dens udformning. En sådan idé er fundamentalt nægtet alle læresætninger kristendommen, men fordi de oprindelige lære Arius afvist af kommunalbestyrelsen. , En stolt ældste nægtede at anerkende den legitime afgørelse truffet af Rådet og vil fortsætte med at tiltrække til deres side af de troende.

kejser Konstantin inviteret biskopper fra hele verden på den økumeniske råd i den lille by Nikæa (nu kaldet Iznik og er beliggende i det område af det nuværende Tyrkiet). Nogle af de tilstedeværende repræsentanter for Kirken bjørn på min krop spor af tortur modtaget i navnet på sand kristendom. Til stede var også biskopperne, der støtter Aria.

Debatten varede mere end to måneder. I løbet af denne tid var der mange diskussioner, filosoffer forestillinger raffinementer teologiske formuleringer. Ifølge legenden, et punkt i tovtrækkeri sætte en manifestation af den guddommelige mirakel. Som enheden af de tre principper, han gav et eksempel med en ler lerkrukke: vand, ild, ler giver et sammenhængende hele. Også, den Hellige Treenighed faktisk én Gud. Efter sin tale af crock ild syntes, der var vand og dannede ler. Efter sådan et mirakel Nikæa endeligt afviste falske lære af Arius selv blev udelukket af Kirken, godkendte han den Creed og etablerede 20 af reglerne i kirkelige disciplin, fastsætte datoen for fejringen af påsken.

Men Kirken Rådet har ikke sat en stopper for denne sag. Kontrovers fortsatte i meget lang tid. Selv nu, stadig kan høre deres ekko - arianisme var grundlaget for læren af Jehovas Vidner.

Ud til Rådet for 325, fandt sted da Andet koncil i Nikæa indkaldt af kejserinde Irene Konstantinopels i 787. Målet var at afskaffe den daværende ikonoklasme. Faktisk kejserinden gjort to forsøg på at indkalde til en økumenisk råd. Men i år 786 i Kirken af Den Hellige apostle i Konstantinopel, hvor han begyndte at arbejde Cathedral Guard stormede understøttende ikonoklaster. Fædre måtte sprede.

Ty til tricks betydelige, afskedige den gamle garde, få flere tropper, men Irina indkaldt til et råd i 787, men flyttede den fra Konstantinopel til Nikæa. Hans arbejde fortsatte i en måned, ved sin ende af veneration af ikoner blev genoprettet, fik de lov i kirker.

Men Rådet for Nikæa var, ikke er i stand til fuldt ud at nå sit mål. Ikonoklasme fortsætter med at eksistere. Endelig besejre den iconoclast bevægelse var først i 843 ved Rådet for Konstantinopel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.