TravelingRejsetips

Underholdning Yaroslavl for voksne. Hvor skal vi hen med børn

En af de ældste byer i Rusland - Yaroslavl - det perfekte sted for en lang weekend, da der er en enorm mængde af interessante seværdigheder. For turister er der mange museer, teatre, natklubber, RTC og andre institutioner. Så alle kan finde underholdning i Yaroslavl på smagen, men også et sted, hvor det er nødvendigt at gå med børnene på alle tider af året.

udflugter

Den vigtigste underholdning i Yaroslavl for børn og voksne - en undersøgelse af lokale historiske og arkitektoniske monumenter, blandt hvilke der er mange unikke. Blandt dem: museet kompleks af den hellige Transfiguration klosteret, hvor Time of Troubles lå centrum for modstand, ledet af Minin og Pozharsky, den Assumption Cathedral, Tolga Kloster, Skt Elias Kirke, Vasilyevskaya tårn, herregården "Karabikha" og snesevis af andre. Deres besøg vil gøre det muligt at stifte bekendtskab med historien om sit hjemland og se mesterværker skabt af russiske arkitekter i mange århundreder.

usædvanlige museer

I Yaroslavl er der flere steder, hvor de besøgende kan se en samling af kuriositeter indsamlet af entusiaster. For eksempel ved Voljskaya nab., D. 33a. Museet for "Musik og tid". Omkring en kvart århundrede siden, en tryllekunstner og skuespilleren John Mostoslavsky besluttet at indføre Yaroslavl med sin samling af antikke dimser og klokker. De, der har besøgt denne usædvanlige museum, se den sjældne ure, grammofoner, grammofoner og musikinstrumenter. Af særlig interesse er de klokker i forskellige størrelser og former, bragt fra forskellige hjørner af kloden.

En anden unik Museet ligger på ul. Postal, d. 8. Det hedder "Min favorit bamse", og der kan du se det legetøj, der engang var elskede venner af mange generationer af Yaroslavl. Hertil kommer, at museet arrangerer workshops for produktion af "bløde" dyr. En sådan underholdning i Yaroslavl vil blive nydt ikke kun børnene, men også voksne. Efter alt, alle ønsker at glemme alt om hans alder og opleve glæde for et barn, der præsenteret en bamse!

Natklubber

Ungdom virksomheder i Yaroslavl vil være der, hvor man har det sjovt, blande sig med de lokale og dans. Blandt dem er mange barer og natklubber i byen, "Kongernes Konge" (gade Republik, d 3, 4 ..), "Iceberg" (gade Sergo Ordzhonikidze, d 30.) "Dolce Vita" (Liberty Street, d. 62) "Vanguard Club" (gade Titova, d. 10), og andre.

Underholdning for børn i Yaroslavl

Unge gæster vil elske byen på Dolphinarium, som er placeret i landsbyen. Oaks Street School, 1 og huset. Det er den største underholdnings kompleks af sin art på det område i det centrale Rusland, hvor man kan se teatralsk show på vandet med havdyr.

Ikke mindre glæde og levere børnene til at gå i teatret-museum "Aljosja Compound", som er placeret på Pervomayskaya st, hus 55. Der er børn vil blive tilbudt at deltage i en interaktiv rundtur i den gamle Rusland, samt tilrettelægge og gennemføre dem lystige ferie med fantastiske helte, matinees, gradueringer og fødselsdage.

Underholdning Yaroslavl om vinteren

Fans af udendørs aktiviteter bør besøge "Bend" park sport i byen Oaks (nær Dolphinarium). Om vinteren er der foreslået en aktiv ferie med alpint skiløb og snowboarding. I denne begyndere kan bruge tjenester af instruktøren, så mange kommer til "bøje" at få erfaring før de går på en vinter udvej.

Byen driver også en række gratis udendørs skøjtebane, som opererer i hele vinteren. Du kan gå til parken "Fun". Ifølge mange besøgende, det er det sted, hvor den bedste underholdning i Yaroslavl til udendørs virksomheder i den kolde årstid. For eksempel, der kan du ride en slæde, herunder Buran, sidde på en café, "Fun", gøre en tur til ATV med Djævelens Mountain, og andre.

Sommer sjov

At dømme efter de anmeldelser af turister finde underholdning i Yaroslavl vil, og dem, der foretrækker en badeferie. Som du ved, er byen beliggende på begge bredder af floden Volga ved sammenløbet af Kotorosl i det. På varme dage, mange borgere foretrækker at bruge tid på de lokale strande. De fleste af dem er velindrettet til den centrale bred af floden Kotorosl og Zavolzhsky - Tveritskaya nær havnefronten. Strandene er konstant på told livreddere, der er klinikker. Det arrangerer konkurrencer i beachvolley, frisbee og fodbold. Desuden kan gæsterne leje en båd eller vandcykel.

Teatre

I Yaroslavl ingen mangel på muligheder for fritidsaktiviteter og kulturelle entusiaster til at se den fungerende og se instruktørens fortolkning af klassisk og moderne dramatiske værker. Efter alt, denne by i løbet af de sidste to århundreder, er et af de vigtigste centre for den provinsielle teatralske kunst i Rusland. På dette tidspunkt i Yaroslavl fungerer Drama Teater opkaldt Volkov, der blev grundlagt i 1750, det år. En anden Teater - Teater for unge - Unge er placeret på pladsen. Af interesse er ikke kun i sig selv en kulturinstitution, men også dens bygning i post-moderne stil, er en af de arkitektoniske seværdigheder i Yaroslavl. Der afholdes jævnligt forskellige festivaler, for deltagelse, hvor byen kommer til kendt hovedstaden af de første størrelsesorden stjerner.

Nu hvor du ved, hvor du kan finde et interessant spil i Yaroslavl og ikke kede sig, hvis finde dig selv i denne gamle russiske by, hvor gæsterne er altid velkomne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.