TravelingRejsetips

Seværdigheder i Mexico

Turisme i Mexico er en meget vigtig økonomisk sektor. Dette er en af de mest populære lande for rejsende i verden. Talrige og unikke attraktioner i Mexico, selvfølgelig, udgør den største attraktion for turister, der kommer ind i landet. De omfatter naturlige vidundere, og en række af landskaber, historiske steder og resorts, der er berømt for sit natteliv. Sne-udjævnede vulkaner, tropiske regnskove, store ørkener, fredelige strande, rige flora og fauna ... De fleste af turist virksomhed er centreret omkring de mange badebyer, også i den centrale del af landet i den høje plateau af Altiplano, markerede de mest berømte i verden af geografiske objekt - Titicaca-søen.

Sammen med den kulturelle og historiske arv, milde klima i Mexico er også attraktiv for rejsende, men selvfølgelig på grund af den betydelige størrelse af landet og en række landskaber, det varierer. I den nordlige del af halvøen Baja California, på Stillehavets kyst, er klimaet Middelhavet, mens på den anden side, i det område af Gulf of California (eller havet af Cortez), han tørt. Flytning syd fra havet af Cortez, igen er der ændringer (subtropiske, semi-ørken), men det mest unikke er klimaet i La Paz og Los Cabos - ørken-tropisk. I de bjergrige områder i den nordlige del af fastlandet er det cool nok, og i de lavtliggende områder af tørre. Tropisk sejre i hele området fra Tampico til Cancún.

Forskellige steder i landet af interesse for millioner af mennesker fra hele verden. De mest populære turistattraktioner i Mexico - en koloniale by og ruinerne af de præcolumbianske kulturer. Her er nogle af dem: Chichen Itza - en majestætisk maya by, erklæret af UNESCO som en af de nye syv vidundere i verden. Ek Balam - arkæologisk område med Postclassic helligdomme dekoreret med unikke støbning og udskæring. Monte Alban - når et vigtigt centrum for den storslåede zapoteker civilisation. Palenque, berømt for sine kalkmalerier. Teotihuacan - et stort arkæologisk område med store pyramider. Imponerende maya bystaten Uxmal. Beliggende på den caribiske kyst i Tulum, der stammer fra den sidste periode i historien om mayaernes civilisation.

Landet er opdelt i flere stater, de til gengæld, kommunerne, og hver by har sine egne attraktioner i Mexico. Amerikanske turister foretrækker at tilbringe deres ferie på halvøen Baja California og resorts såsom Cancun, Puerto Vallarta, Acapulco, mens europæerne går for det meste mod syd (fx i Playa del Carmen) i koloniale by (San Cristóbal de las Casas, Guanajuato).

Cancun - en af de mest berømte feriesteder i verden, centrum for international turisme, fantastiske fantastiske strande, klare vand i Det Caribiske Hav, er altid livlig festlig stemning. Nærheden er der flere Maya arkæologiske udgravninger, herunder den gamle by Chichen-Itsu, med dens berømte tempel Kukulcan (pyramiden "El Castillo"). Blandt nogle af de koloniale byer indgår i de store mexicanske attraktioner, bør kaldes Mexico City, Guadalajara, Monterrey, San Miguel de Allende, Dolores Hidalgo, Oaxaca, Merida, Aguascalientes, Zacatecas, Zamora de Hidalgo, Lagos de Moreno Puebla. Riviera Maya strækker sig fra Cancun til Tulum, den største attraktion, som er den største i den vestlige halvkugle koralrev, er beundret over hele verden.

Og endelig en lille smule om, hvad du kan bringe til mindet om dette vidunderlige land. Mexicanske Sølv er meget værdsat, især kendt for smykker fra Taxco. De bedste souvenirs fra Mexico - unikke smykker lavet af lokale håndværkere sølvsmede. I Oaxaca, bør du købe mezcal (en type tequila), Alebrije (farvestrålende legetøj forestiller dyr), sort keramik. Leon er berømt for behandling af læder og fremstilling af cowboystøvler. Mexico - et paradis for dem, der er tiltrukket af produkter dekorative håndværk. Butikker har åbent hver dag fra ni (nogle ti) om morgenen indtil otte om aftenen med en pause fra timer til fire. Markeder solgt som keramik, glas, flettede poster, hængekøjer, masker, indiske tekstiler, dekorationer i kolonistil, er åben hele dagen - fra ti om morgenen indtil otte om aftenen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.