SundhedSygdomme og betingelser

Metroragi i overgangsalderen. Problemer med overgangsalderen: behandling

Metroragi i overgangsalderen - en blødning fra livmoderen, der bærer den uregelmæssige og uafhængig af menstruationscyklus. Årsagen til disse valg kan være en tilstand af alvorlig stress, fysisk eller psykisk belastning, virkningerne af beruselse eller funktionsfejl i det endokrine system.

For afgørelsen af diagnosen foretaget inspektion af skeden, livmoderhalsen, urinveje og endetarm. Når den eksterne undersøgelse afslørede fjernes eller patologiske ændringer, såsom polypper, tumorer, traumer, fremmedlegemer. Den næste fase af de underliggende årsager, der er forbundet med endometrie og æggestokkene patologi. Sådan uterin blødning kan forekomme, når den forkerte opgave eller modtage hormonale og ikke-hormonale lægemidler.

I laboratorie leje klinisk og biokemisk blodprøver, pelvic ultralyd blev blod taget for at bestemme niveauet af hormoner. Mistanke om tumorer afkald analyse for tumormarkører.

Metroragi i overgangsalderen

Metroragi i overgangsalderen kan karakteriseres som cykliske og acykliske. Årsager til en sådan blødning kan være aldersrelaterede ændringer i den vaginale endometrium eller mere alvorlig sygdom, således uacceptabelt selv.

Metroragi hos postmenopausale kvinder udtrykte sådanne kliniske symptomer som langvarig blødning fra livmoderen, varighed af 7 dage eller mere. Ofte opstår efter en forsinkelse månedligt, er uregelmæssige og kan forårsage anæmi.

Metroragi, årsagerne til

Før udnævnelsen af behandlingen er nødvendig for nøjagtigt at fastslå årsagen til blødning fra livmoderen. Til dette formål en række laboratorieforsøg, der hjælpe med at opdage sygdommen, konsekvensen heraf er metroragi. I nogle tilfælde kan dette være årsag til en overdosis af lægemidler med et højt indhold af østrogen.

I dette tilfælde anbefales det at standse brugen af lægemidlet og erstatte den med en anden, eller endda nægte en sådan behandling. Sommetider udseende uterin blødning forårsaget postmenopausale forekomst krop kræft og livmoderhalskræft.

Hvis der er anovulation, så gør skrabe livmoderen til diagnostiske formål og til at opnå den terapeutiske virkning. Umiddelbart efter skrabning ordinere hormon kompleks. Hvis denne behandling ikke er effektiv, og blødningen opstår igen, lægen ordinerer kirurgisk fjernelse af livmoderen.

Uterin blødning i overgangsalderen kan også forårsage forekomsten af polypper, betændelse i livmoderen endometrium, hormonalt aktive i ovariale tumorer, hyperplasi, gipertekoza, tekomatoza.

diagnostik

For tidlig diagnose metrorragii gælder:

 • Medicinsk historie af patienten livsstil, en sygdom.
 • Klinisk undersøgelse på gynækologisk stol.
 • blodprøver for hæmoglobinniveau, klinisk biokemi, koagulation, på hormoner.
 • Analyse af podninger fra cervix og endometriebiopsi.
 • Bækken ultralyd.
 • metrorragii behandling

metrorragii Behandlingen afhænger af patologi. Identificere glandulær-fibrøse polypper fjernes under kontrol af hysteroskopi. Hvis der efter denne tilbagefald, og der er en mistanke om kræft, er tildelt til hysterektomi og vedhæng. Men individuelt oksiprogesterona dosering kan anbefales intramuskulær injektion, i en periode på op til 4 år.

Sådan behandling udføres under streng kontrol med regelmæssig væg skrabning af det uterine endometrium. Hvis det ikke er effektiv og tilbagefald stadig forekomme, så er den eneste løsning på dette problem er at fjerne livmoderen og vedhæng.

Identificere kroniske inflammatoriske processer, som er årsag til uterin blødning, intrauterin administration af foreskrevne blanding Dimexidum, deoxyribonuclease, ribonuklease, chymotrypsin lidazy, hydrocortison og isotonisk opløsning af natriumchlorid. Andel bestemmes af lægen.

Hvad andet at gøre

I tilfælde forbundet med den inflammatoriske proces aureus i denne blanding tilsættes en alkoholisk opløsning af chlorophyllin. Denne langtidsbehandling, hvis sats har en varighed på mere end 1 tusind procedurer. Forudsigelse af behandling afhænger af arten af den inflammatoriske proces. Metroragi postmenopausal behandles ved at fjerne anovulatoriske dysfunktion, endokrine metaboliske eliminering lidelser, hormonal prævention.

Ud over behandling af uterin blødning forårsager patienten er tildelt i hvile, sengeleje, overlejres på den kolde mave, bækken ønskelig høj beliggenhed ved 25-30 cm over niveauet af kroppen position. Således kan vi lindre tilstanden, reducere blodtab.

Uterin blødning i overgangsalderen kan reduceres betydeligt ved at anvende naturlægemidler stand til at reducere eller stoppe blødningen, men det bør erindres, at disse kun er hjælpestoffer kampmidler, og de kan ikke anvendes som en primær behandling. Forbedring af urtemedicin der efter 2-3 uger. Før anvendelse nøje at undersøge præparatet, tilstedeværelsen af kontraindikationer og bivirkninger.

Fysiologi og patologi postmenopausale periode

Menopausen - den periode af en kvindes liv efter ophør af menstruation. Menopausal tilstand kan sættes på grundlag af østradiolniveau assays (mindre end 30 pg /), og FSH stige mere end 40 IU / L i serum. Den gennemsnitlige alder for overgangsalderen - 51 år. I forbindelse med reduktionen i østrogen niveauer i denne alder udgør det største antal af kræft i kønsorganerne.

Ændringer i æggestokkene og binyrerne begynde før starten af overgangsalderen. Reducere niveauet af progesteron, østrogen, østron og medføre mange lidelser i kroppen. På den ene side - dette er en normal fysiologisk proces, og på den anden - kan forårsage betydelige skader på en kvindes helbred. Sådanne sygdomme forbundet med forstyrrelser af den normale aktivitet af æggestokkene, er ved ca. 70% af kvinderne.

Symptomerne på overgangsalderen og deres behandling

Ældre kvinder er mere tilbøjelige til urogenitale sygdomme i 2-5 års periode fra begyndelsen af overgangsalderen. Under indflydelse af faldet i østrogenniveau forekomme symptom på sygdomme, såsom atrofisk vaginitis, dyspareuni, nedsat funktion og lyubrikativnoy pistouretrit, pollakisuri, urininkontinens. I denne periode kan også vises prolabs kønsorganer.

I forbindelse med forekomsten af østrogenmangel forøger antallet af kardiovaskulære sygdomme forårsaget af aterosklerose. Hjælp i forbindelse med sådanne symptomer er forebyggende foranstaltninger: motion og en sund, afbalanceret kost. Sygdomme af denne art behandles af de aftaler og under tæt lægelig overvågning.

Ældre kvinder står over for problemer med forekomst af uønsket ansigtsbehåring. Sin beslutning kan voksning og hormonbehandling.

Tab af hudens elasticitet fører til sagging bryster, ansigt og krop tilretning. Kom til ved hjælp af massage kurser, motion, sund kost, produkter til hudpleje og kurser for hormonbehandling.

En anden af de mest alvorlige konsekvenser af overgangsalderen er osteoporose, hvilket gør knoglerne skrøbelige og tynde knoklet skelet. Foruden hormonerstatningsterapi er tildelt en kost med calcium, magnesium, solbadning og gymnastik.

vaginal væg atrofi, flad ud, kløe. Med et sådant problem skal løses ved hjælp af cremer med østrogen, brug af kunstige smøremidler. God foranstaltning er en fortsættelse af den seksuelle liv.

Øget risiko for forekomst af gigt reduceres ved regelmæssig motion, hvilket gør lyset af smertestillende medicin, anvende salve til fuger. Stærke smerter kan behandles kun under overvågning af en specialist.

Postmenopausen ofte ledsaget af infektionssygdomme, urinveje og enuresis. Infektioner er "dræbt" af antibiotika. Enuresis behandlet med hormonbehandling i forbindelse med en styrkelse af musklerne i bækkenet og en kost med kostfibre.

udvalg

Udflåd i postmenopausal ikke ændrer deres konsistens, farve og lugt - er normen. Menopausen har ingen effekt på disse parametre. Bortset kun den mængde, der er stærkt reduceret. Men hvis adskillelse efter overgangsalderen har ændret sig, kan det være det første symptom på patologisk udvikling. Årsagen kan være en infektion, og hormonelle fiasko.

Den overgangsalderen kan udvikle urogenitale lidelser. Afhængig af hastigheden af progressionen af hormonmangel, patienter klager over vaginal tørhed, kløe, brændende fornemmelse og ekstrem ubehag. På baggrund af disse symptomer kan deltage i et sekundær infektion. Sekret bliver ubehagelig, mærkelig lugt, farveændring, stigning i volumen.

Midt alle de ændringer, der har præget menopausen, isolation er en af de første informationskilder for kvinder, som kroppen svigter, som kræver omgående behandling.

Hormonel ubalance, der opstår i løbet af denne periode kan føre til isolation af blodige karakter, som bør føre til en indtrængende appel til gynækolog. Problemer af denne art er løst både medicinske og kirurgiske metoder.

Smertesyndromer i overgangsalderen

Smerter i overgangsalderen, de fleste kvinder oplever. Arten og lokalisering kan variere.

Brystsmerter forekomme på grund af udskiftning af kirtelvæv i den fibrøse og fedtholdige. Hvis ikke opdaget bryst sygdom, kan årsagen til en sådan smerte være alvorlig psyko-emotionelle stress.

Ømhed i maven angiver forekomst af problemer i uorgenitalsystemet eller tarmen, hvis årsag kan være en reduktion i østrogen niveauer.

Hovedpine - trofaste følgesvende i overgangsalderen. Er en fælles reaktion på stress og depression. Behandlingen vil tage fat på årsagerne til og vedtagelsen af analgetika.

Rygsmerter, rygsmerter, ledsmerter bør ikke bare stoped smertestillende, fordi de er en manifestation af nogen sygdom, såsom arthritis og osteoarthritis, osteoporose. En omfattende behandling under tilsyn af specialister.

Når overgangsalderen ømme brystvorte eller synes mærkeligt udstrømning fra dem, kan det være et symptom på alvorlige sygdomme, såsom: kanal papilloma, mastopati, mastitis, galaktorré, duktektasi brystkræft. Høring og mammalogy undersøgelse er afgørende.

Brystsmerter i overgangsalderen er ofte forveksles med smerter i hjertet. Cardialgia - en af de satellitter af overgangsalderen. Manifesterer udseendet af kulderystelser, svedeture, blod til hovedet. Disse symptomer er værre om natten. Fremkomsten af disse tegn skal være en lejlighed til at besøge den kardiolog og reumatolog.

Phytoterapi med postmenopausale

Herbal medicin til behandling af manifestationer af overgangsalderen har en meget effektiv indsats på den generelle tilstand af patienten. Det kan imidlertid ikke være en erstatning for hormonsubstitutionsbehandling, den behandlende læge.

I naturen er der planter, som er organiske erstatninger for østrogen. Disse omfatter:

 • Perikon podyryavlenny. Det anvendes til behandling af klimakterium neurose, reducerer hyppigheden og intensiteten af hedeture.
 • Ginseng. Det reducerer træthed og reducerer stressniveau.
 • Lakrids. Det forårsager organisme østrogen aktivitet, forbedrer tilstanden af knoglevævet.
 • Angelica sinensis. Forbedrer søvnkvaliteten, reducerer angst og irritabilitet
 • Sage. Signifikant reducerer sved, og bruges også til søvnløshed, nervøs udmattelse, hjertebanken. Den har samme egenskaber jujube og Astragalus.

Livsstil i overgangsalderen

I høj grad lette overgangsalderen symptomer kan hjælpe den berømte "tre søjler" i sund levevis.

 • Skift din kost til fordel for sunde. Det er vigtigt at gå til en ordentlig ernæring, under hensyntagen til alder kroppen har brug for vitaminer og mineraler.
 • Sport og fysisk aktivitet ikke skader nogen, og postmenopausal også medvirke til at reducere risikoen for sygdomme i leddene, og genoplade batterierne.
 • Stress og depression kan være med til at overvinde en fuld, sund søvn, psykologisk rådgivning.
 • Bestemt nødt til at give op dårlige vaner såsom rygning og overspisning. Overvægtige fører til at falde af østrogen, som på denne måde og ikke tid nok. Derfor at komme af med disse vaner vil hjælpe kroppen føler sig bedre.

konklusion

Forhindre udbrud af overgangsalderen, samt af overgangsalderen, er det umuligt, men styrken af enhver kvinde til at forbedre deres tilstand og livskvalitet i denne vanskelige periode. En kvinders sundhed klinik og dens eksperter vil hjælpe dig i denne vanskelige test.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.