Mad og drikkevarerHovedret

Semulje og byggryn: fra, hvad de gør, og hvordan man forbereder

Korn er en meget nyttig mad. De kan være repræsenteret af korn, korn og bælgfrugter: ært og linser, havre og hirse, ris og boghvede, semulje og byggryn. Hvad gør de sidste to arter? I dette vi nødt til at forstå. Fra dem med at forberede lækre og nyttige grød, men vi ved ikke altid vide præcis, hvad kultur er grundlaget for den ene eller anden korn.

Semulje og byggryn: Hvad gør

Semulje fremstillet af hvede fuldkornsmel. Det er af tre sorter, afhængigt af sorten, hvorfra det er lavet. De mest egnede til fremstilling af semulje er en semulje kategorien "M" (fra blød hvede). Men af semulje er forberedt ikke kun grød og dumplings, gryderetter, pandekager, mousse, souffles, buddinger og mere. For fødevarer som budding eller gryn kategori Manica bedste fit "T" (af hård hvede). Der er en blandet type. Lad os nu se på den kendsgerning, at det, der gør byggryn. Vi kan sige, at det er den yngre søster til byg, så begge disse korn er lavet af en enkelt type af korn. Den eneste forskel er, at byg - byg er poleret og yachka - knust.

Semulje og byggryn: Egenskaber

Fordelene ved semulje læger stadig argumentere. På den ene side, ved formaling den miste mange nyttige egenskaber på den anden side - det er også en potent allergen. Meget højt indhold af vitaminer og sporstoffer (i modsætning til den manna) har byggryn, hvorfra det er muligt at lave en fejlagtig konklusion, at den bedste semulje udelukket fra kosten, men det er ikke. Ved semulje har en uomtvistelig fordel - det er meget energikrævende, på grund af det høje indhold af stivelse og kulhydrater. Det anbefales at bruge for dem, der ønsker at tage på i vægt eller øge kalorie indhold af maden. Byggryn som et diætetisk produkt, og derved reducere kolesterol, normaliserer skjoldbruskkirtlen og leverfunktion. Desuden fremmer produktionen af kollagen, der forbedrer udseendet af huden, har en positiv effekt på vision og status for knoglevæv og hår. Fordelen ved begge korn er deres lave pris.

Opskrifter velsmagende korn

Grød kan fremstilles i vand og mælk. En halv liter væske, du har brug for 60 gram korn samt sukker og salt smag. Vand (mælk) til at sætte på varmen og bringe næsten i kog, derefter ned for varmen og begynder langsomt at hælde grits, under konstant omrøring. Bring at koge grød og fjern fra varmen. Lad det konfigurerer sig selv 7 minutter, og så vil det være helt klar. Det kan serveres med syltetøj, honning eller skåret frugt. Byg grød, tendens til at gøre sar, skønt det om ønsket kan tilberedes i mælk og foder samt semulje. Så for udarbejdelse af grød, skal du en halv liter vand, byggryn (hvorfra det er lavet, du ved nu) - til 250 gram, salt smag, løg og vegetabilsk olie. Gump at hælde vand (1: 2) og sat på ilden til at koge, tilsæt derefter salt og reducere varmen og kog dem møre. Under forberedelsen grød og steg løgene til de er gyldenbrune. Før servering, drys fadet af stegte løg. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.