ComputereComputerspil

Hvad er en fejl, og hvordan man kan bekæmpe det?

Hver gamer nogensinde har stået over for i livet med de problemer, der er opstået i et computerspil. Og hvis han allerede havde en stor spiloplevelse, han ved, at i hans omgivelser, er sådanne fejl kaldes bugs. Men ikke alle mennesker kender, hvad en fejl, så når de læser indlæg på fora eller gennemgang af spillet, de kan ikke forstå, hvad de forsøger at fortælle. Men for at forstå dette behov nødvendigvis, fordi fejl - meget stor ulempe af computerspil, og hvis du ved, hvor nogensinde, at et bestemt spil har en masse af dem, er det bedre at afstå fra at købe. Hvorfor? Dette vil fortælle dig i denne artikel.

Udtrykket "bug"

Naturligvis skal vi begynde med en gennemgang af begrebet, dets etymologi og betydning. Hvad er en fejl? Hvorfor hedder det så? Historien er ganske interessant, fordi dette udtryk stammer fra det engelske ord bug, som kan oversættes som "bille". Men det betyder noget fejl - hvordan er kombineret med hinanden og insekt problemer i computer-kode? Direkte tilslutning, selvfølgelig ikke - bare denne jargon, som dukkede op i programmeringsmiljø i temmelig lang tid og solidt forankret for eventuelle fejl, der formåede at snige sig ind i koden selv med fuld scanning. Således bugs krybe ind i den endelige version af koden og identificeres først efter lanceringen af programmet. Med hensyn til dette udtryk er der stadig en hel masse nyttige oplysninger, men nu du i det mindste ved, hvad fejlen. Gå videre!

klassifikation

Naturligvis efter de mennesker ved, at sådan en fejl, de ønsker at forstå, hvordan der kan være en sådan fejl. Der er en fuld klassifikation, som omfatter en bred vifte af muligheder. Bugs kan variere efter sted og tidspunkt for forekomst, omfang, art af fejlen, og så videre. Oftest er de kendetegnet ved den alvor og størrelsen - de vigtigste funktioner for at forstå, hvor lang tid det vil tage fejlkorrektion og hvor meget skade det kan forårsage eller har forårsaget. Desværre kan bugs ikke kun i computerspil, hvor de bare ødelægge indtrykket af mennesker. De kan forekomme i meget alvorlig software - en fejl har sneget sig ind autopiloten af flyet kode, kan endda føre til hans fald. Så du skal ikke tænke over, hvordan man laver en fejl - det er bedre at tænke over, hvordan du løser det.

korrektion af fejl

Processen med at udvikle programmer, herunder computerspil, ikke består af at skrive kode. Betydning af ordet "bug" hentyder til det faktum, at denne fejl ikke havde formået at komme igennem et lag af beskyttelse. Så hvad gør det muligt at fange 99% af bugs? Svaret er simpelt - det er testfasen. Når koden er skrevet, er det sendt til at kontrollere en særlig professionel testere, der kører det og check for fejl. Den rolle, som testeren er ikke mindre vigtig end den rolle, programmør, og hvis en fejl vil blive afholdt i en frigivelse version af produktet, vil fejlen ligge det samme som den person, der gjorde denne fejl, og den, der ikke bemærke det under scanningen. Heldigvis er 99% af bugs filtreret i en sådan test. Men hvad sker der, hvis nogle af dem formår at flygte?

Bugs i udgivelser

99% - det er en masse, men stadig 1% er også vigtigt, især når det kommer til fejltagelser. Og hvis de falder i en frigivelse produkt, der sælges, og kommer i hænderne på kunden, er der allerede virksomheder-producenter er nødt til at tage ansvar. Oftest problemet kan løses meget hurtigt - så snart spillerne udtrykke deres utilfredshed, eksperter straks engageret i erhvervslivet. Og efter et stykke tid plasteret (fra det engelske patch - "patch"), hvorefter installationen problemet er løst automatisk.

Rapporter fejl

I computerspil, kan en fejl kun mærke selv spiller, fordi der ikke er nogen programmer, der kan fange dem. Men i andre tilfælde er der en speciel software, der giver dig mulighed for automatisk at spore fejl i programmer, der forbereder en detaljeret rapport, som vil være i stand til at forstå den programmør, og sende den til adressen på udvikleren. Dette er utrolig praktisk og nyttigt, fordi du straks kan se præcis, hvor din software har fejl, og gøre det muligt for udviklere snarest muligt at fjerne dem. Således vil du hjælpe dem selv såvel som mange andre brugere, der har købt programmet. Det er overflødigt at sige, at en sådan tilgang virker kun med licenseret software - piratkopieret software simpelthen ikke har nogen forbindelse med bygherren, fordi det ikke var erhvervet, og derfor ikke omfattet af pligt for sælger til køber garanti.

Desværre er disse specifikke fejl, såsom en bug "VKontakte", disse programmer eliminere kan ikke - som i de spil, vil de nødt til at fange den hånd, og personligt indberette dem til den tekniske support af denne hjemmeside eller nogen anden side, hvor du Vi fandt en fejl.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.