ComputereComputerspil

Combo - en nøgle til succes

Computerspil har en masse forskellige genrer og undergenrer, og hver af dem finder en vis ekko blandt gamere. Men nogle genrer er langt mere populære end andre, og årsagerne til dette kan være den mest forskelligartede. For eksempel, kæmper spil optrådte for lang tid siden, og siden da de ikke har mistet deres relevans, løbende ajourføring i alle aspekter - både teknisk og fysisk, og i den grafiske.

Nu har du adgang til hundredvis af forskellige karakterer, snesevis af arenaer, forskellige tilstande og typer af slag, men som altid, det mest interessante er de kombinationer, der kan bære krigere. Combo - et centralt element i enhver kampspil, og uden at det vil du næppe være i stand til at få sejren i en stærk modstander kampe. Hvad er det, og hvad er kombinationen bekæmpe spil?

Hvad er den combo?

Mange uerfarne spillere kan ikke forstå, hvad der er meningen med ordene i Combo faytingovyh spil. Faktisk alt er ganske enkel, da denne indskrift betyder, at din karakter eller din modstander holdt en kombination af slag.

Combo - et sæt af handlinger på den del af ét tegn mod en anden, kan han ikke blokere. Enkelte slagtilfælde kan stoppes ved at placere en blok, men hvis du allerede er begyndt at gøre en combo, vil modstanderen ikke være i stand til at komme væk fra dig, så længe kombinationen er afsluttet. Generelt er det er en meget nyttig ting, du bør lære først og fremmest, hvis du ønsker at lykkes i enhver kampspil.

Combo - dette er din nøgle til sejr, men før at du vil have en masse træning, honing hans evner som adfærd multi-pass kombination kan kun være en sand mester. Det er interessant, at den combo for første gang optrådte helt ved et uheld, når i spillet "Street Fighter 2" gamere gennemført en række slag til fjenden, at han ikke kunne blokere. Det viste sig, udviklerne ikke planlægge dette, og det var en slags bug, der er dog han slog sig ned og blev en slags kendetegnende for genren.

Kobmo 2-1

I betragtning af, at hver karakter i enhver kampspil har sine egne karakteristika, og kombinationen af slag for dem alle unikke, er der ingen grund til at overveje nogen specifikke eksempler. I de fleste tilfælde kan du se, hvilke kombinationer af tegn kan udføre i spillet eller på specialiserede fora. Derudover kan du øve på egen hånd - det vil tage længere tid, men du får den uforlignelige glæde af processen.

Hvad skal tale om, er en kombination af arter, der findes i kampspil. Den mest grundlæggende combo - det 2-1. Dens essens ligger i det faktum, at simultan eller fortløbende presning af to knapper resulterer i udførelsen af en særlig karakter modtagelse. For eksempel, hvis du rammer en punch og derefter et spark fra hinanden, så vil din karakter vil blot holde to enkelt slag, eller hvis du rammer dem på samme tid, vil den super-reception blive produceret.

Selvfølgelig er alt ikke begrænset til kun to nøgler - de kan være meget, men forskellen fra de sædvanlige combo er det faktum, at den slag, i virkeligheden, vil kun én forårsage. Nogle spillere kalder denne kombination "Frontline combo", men det kan ikke anbefales at anvende denne kombination, da under den på markedet i temmelig lang tid ud kendt antiparasitmidler til katte og hunde. Funny tilfældighed, hvor du kan grine af hans virksomhed, men det er bedre at kalde en sådan kombination "2-1 combo."

kæde combo

I modsætning til den tidligere sag, hvor der er en mulighed for at "Frontline Combo", er der ingen særlige uenighed navnene på disse kombinationer. Det faktum, at de er grundlæggende og kaldes kæde.

Kæde combo repræsenterer en række påvirkninger, som fjenden ikke kan låse. Det er de sædvanlige bump, der ikke begynder og slutter med eventuelle teknikker, det vil sige, for at opnå dette, behøver du kun færdighed spil, håndelag og lidt held. Combos har høj effekt anvendes og den samme mængde af skader, som hvis de blev påført individuelt.

Super Combo

En række kæde combo er super combo, med der kan opstå mange problemer. Mange gamere forsøger at lære at lave en combo af denne type, fordi på det tidspunkt, de forsøger ingenting. Og hemmeligheden her er lige i modsætning til denne form for kombination af basen.

Hvor strejker er med mere kraft og forårsage mere skade på fjenden - med den begrundelse, at denne kombination udføres kun, hvis karakter er fyldt med den tilsvarende energi skalaen. I spil, hvor der ikke et sådant omfang ligner den combo kan ikke ske, men i de senere år næsten alle har faytigi hvis mere end én, endda flere sådanne strimler af forskellige super-tricks og kraftfulde kombinationer.

Dzhaggl combo

En anden type af kæden combos, der er imod det faktum, at den udføres i luften. Alle karakterer har et trick til at smide fjenden i luften - så kan det ikke blokere de efterfølgende slag, og du kan hoppe efter ham og gøre dzhaggl combo.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.