ComputereUdstyr

Tilslutning af ledninger til bundkortet: instruktion

Et af de vigtige stadier af computeropsamling indebærer at forbinde ledninger til bundkortet. Da der er nok forskellige forbindelser, skal nogle punkter præciseres. Og selv om bundkort og strømforsyningsprofiler forsøger at gøre alle stikene intuitive for brugeren, er der nogle gange problemer.

Vejledningen om tilslutning af ledninger på et bundkort (MSI, ASUS, ASRock, etc.)

Bare bemærk at nedenstående eksempel er sandt, ikke for alle modeller og brættyper. Det beskriver det generelle billede af forbindelsesledninger til bundkortet, men forskellige mindre forskelle kan altid være til stede. Vi starter med at forbinde stikkene. Det antages, at bundkortet allerede er skruet til kroppen og klar til tilslutning. Strømforsyningen er også allerede installeret og skruet.

Tilslutning af stik

Det allerførste trin er forbindelsen mellem Power, Reset-knapperne på chassispanelet. Også, vi forbinder strømmen til lysdioder, som udfører funktionen til at indikere driften af computeren. Disse ledninger er rettet fra frontpanelet på sagen, og de har forskellige farver (gul, rød osv.). Ved deres ende er der stik. På hver af dem er der en særlig forkortet mærkning. De skal være forbundet til bundkortet i rederne forbeholdt dem.

Det er værd at bemærke, at alle stik er beskyttet mod ukorrekt tilslutning, så du vil sandsynligvis ikke være i stand til at sætte stikket i et uegnet stik. Det er vigtigt, at forbindelsen er glat uden indsats.

Stikket, der kommer fra strømknappen på kabinettet, er mærket som M / B SW. Åbn instruktionerne specifikt til dit bundkort og se, hvor du vil indsætte det. Det har ikke et plus eller minus, så det kan indsættes af begge sider.

Den anden stikkontakt er ansvarlig for nulstillingsknappen, den er mærket RESET SW.

Der er også to små enkeltstik, der angiver plus og minus og mærkning af POWER LED + og "-". De er ansvarlige for at angive driften af computeren. Det er vigtigt ikke at forvirre "plus" og "minus" på steder, så sørg for at kontrollere med vejledningen.

LED harddisk uden at indikere plus og minus er markeret som HDD LED. Det skal dog installeres med en hvid ledning til minus.

For at kunne tilslutte hovedtelefoner til sagen og ikke til bundkortet, skal du tilslutte AUDIO-stikkene. Stikkontakterne på bundkortet er også mærket som AUDIO, men kontroller med vejledningen før tilslutning.

Det samme er med stikene til tilslutning af USB-grænseflader. De skal indsættes i slots på bordet mærket med USB. Husk at hvis forbindelsen af ledninger til bundkortet Asus (eller andre producenter) udføres med stor indsats, så er der mulighed for, at du har begået en fejl med stikket eller stikket. Sidstnævnte har beskyttelse mod ukorrekt forbindelse, og du kan simpelthen ikke fysisk indsætte dem i uegnede stikkontakter.

Oftest er stikkene til stikene i nederste højre hjørne - kig efter dem der.

Tilslutning af CPU-strømforbindelsen

Nu handler det om at forbinde ledningerne til bundkortet, der kommer ud af strømforsyningen. Først og fremmest forbinder vi processoren. Stikket til strømforsyningen er altid tæt på processoren selv, men vi vil ikke angive det nøjagtige sted, fordi det er individuelt for forskellige modeller.

Så fra strømforsyningen går der 4 ledninger, som er tilsluttet processorstikket. Mest sandsynligt vil det være den eneste på bundkortet, så det er usandsynligt, at du vil kunne indsætte stikket i en anden stikkontakt. Og ja det har også en særlig nøgle fra den forkerte inddragelse.

Tilslutning af hovedkablet

Hovedkortet til bundkortet er det største. Derudover er der en separat 4-leder stik. Tag dem sammen og tilslut til bundkortet i et enkelt eksisterende stik. Stikene har specielle låse. Derfor skal du sørge for, at hele denne massive konstruktion er snappet på et specielt fremspring i selve stikket.

Operativ hukommelse

Hukommelsespladserne er tilsluttet trådløst. Her anvendes kontaktmetoden. Til RAM er der specielle slots med låse. De skal flytte til side og indsætte slots (eller en slot, hvis den er en) på den eneste rigtige måde på grund af skåret i spalten og på selve stangen. Indsæt baren forsigtigt, forsigtigt nedtrykket ovenfra. Klemmerne skal gradvist konvergere og som et resultat snappe på plads.

Pas på, og tryk ikke hårdt på, ellers bundkortet spænder. Derfor skal du indsætte alle stængerne.

Tilslutning af SATA- og IDE-enheder

Harddisken er forbundet til bundkortet ved hjælp af et specielt SATA-kabel. Det har normalt en rød farve. I begge ender har SATA-kablet de samme stik. Tilslut en til harddisken (der er også en forkert tilslutningstast), og den anden til stikket på bundkortet mærket SATA 1. Normalt på bundkort er der 2-4 sådanne stik. Du kan vælge nogen. Når du har tilsluttet SATA-kablet, skal du tilslutte strømmen. I det højeste hul (normalt er det den rigtigste), skal du tilslutte stikket, til hvilket 4 ledninger fra strømforsyningen er tilsluttet.

Et optisk drev er tilsluttet via IDE-kablet. Men i dag er moderne computere ikke udstyret med diskdrev på grund af deres ubrugelighed.

Tilslutning af et videokort

Det sidste trin i at forbinde ledningerne til bundkortet er at installere grafikkortet. Den er installeret i PCI-E slot, som er markeret på passende vis. Faktisk kan du ikke indsætte en grafikchip i en anden stikkontakt. Afhængigt af modellen på bundkortet er videokortet fastgjort eller ikke fastgjort med et specielt klip, men skruen er altid fastgjort til sagen.

Kraftige grafikkort kræver ekstra strøm fra enheden. Hvis der er en stikkontakt i slutningen af videokortet, skal du sørge for at bruge det. Efter tilslutning har vi ikke ledninger fra strømforsyningen. Men de kan blive, hvis du ikke har et optisk drev. Her kan instruktionerne til tilslutning af bundkortets ledninger betragtes som komplette.

Luk husdækslet og tænd computeren. Alt skal arbejde. Men selvom du har glemt at levere strøm til noget af tilbehør, når du tilslutter ledningerne til Gigabyte bundkortet (eller et andet mærke), så er der intet galt med det. Bare computeren starter ikke, men det gør ingen skade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.