ComputereUdstyr

Sådan opgraderes skærmkortet Bios

Stort set enhver computer bruger nogensinde har haft eller arbejde med Bios, eller endda til at høre navnet. Med andre ord kan det kaldes det grundlæggende input og output, der startes ved opstart af operativsystemet. For at gøre dette, skal du bruge standard slette nøglen (men i nogle tilfælde Gruppe F taster bruges i stedet). De, der nogensinde har foretaget af systemet debugging i denne tilstand, de kender formålet med Bios. Men for nybegyndere pc-brugere bør gøres klart: "BIOS" firmware registreres og gemmes i en speciel chip inde i systemet - nemlig bundkortet eller grafikkortet.

skæbne

For hvad har brug bios? Faktisk sin rolle i systemet er meget høj. Det Bios sætter alle de grundlæggende indstillinger, der kræves til driften af vores computer bestemmer de nødvendige funktioner, regulerer rotationshastighed kølere osv Uden det, vil systemet ikke starte: kan simpelthen ikke forstå, hvordan det skal gøres. Også i de fleste tilfælde, når maskinen skal repareres, skibsføreren har til at udføre forskellige handlinger i denne tilstand.

Det oprindelige spørgsmål, hvordan man kan opdatere BIOS, faktisk stammer fra brugerne. Og ikke fordi så bundkortet eller grafikkortet virksomhed var så god. Bare bios på det tidspunkt blev oprindeligt bygget, indspillet én gang for alle på chippen, og ikke underlagt omskrivning. I stedet for at blinke (det - opdatering) måtte købe en ny del. Men over tid, der var en billig og bekvem flash-hukommelse og BIOS begyndte at skrive på den. Dette gav mulighed for at ejerne af computere til at gøre deres egne re-flash.

Sådan opdaterer BIOS-grafikkort og når man gør det

I mange lærebøger om denne procedure er betalt en masse opmærksomhed til beskrivelsen af grundene. Desuden var der indtil for nylig troede man, at det er bedre ikke at tage for opdatering uden akut behov. Forklaringen er enkel: reintegration kræver særlig viden og færdigheder, som kan prale ikke alle brugere. Retfærdigvis skal det bemærkes, at problemet ikke er så svært, og håndtere det med behørig opmærksomhed som muligt.

Så vi en liste over de grunde, hvorfor folk er begyndt at spekulere på, hvordan du opdaterer BIOS.

Forskellige mindre fejl og konflikter i computerens konfiguration. Hvis alvorlige problemer i arbejdet i grafikkort normalt løses i testprocessen, kan det mindre vigtigt nogle gange med held "pass" alle testere. Som et resultat, brugere har at gøre med selv irriterende problemer. Et eksempel på en sådan fejl er den manglende evne til at starte efter installation enhver skærmkortdriver.

Fans af nye produkter og forbedre evnen til at opdatere BIOS kun fordi det kom en ny version. Sådanne handlinger i visse tilfælde ikke er blottet for mening. Det faktum, at den nye firmware (ved den måde, at dem og-flasher program har brug for den rigtige version) forbedre den samlede grafiske ydeevne. Af sikkerhedsmæssige årsager er det vigtigt at tage disse programmer kun fra pålidelige websteder, den bedste - fra den officielle.

En anden grund kan være at tilføje understøttelse til adressering bussen af tilfældige eller forbigå den vigtigste (system) bus. Som i den tidligere version, det forbedrer ydeevnen, men kan føre til ustabilitet i din computer.

Andre Bios opdatering for at ændre indstillingerne. For eksempel for at tilmelde dig i starten ikke har noget navn videokort. Oftest er det kommer ned til den sædvanlige barnagtighed, men, mærkeligt nok, er en meget populær årsag. Derudover kan opgraderingen af firmware være påkrævet for bedre overclocking, som praktiseres af nogle pc-ejere, og at tilføje understøttelse af Bios-TH russiske skrifttyper.

Sådan opdaterer BIOS: en kort vejledning

Først skal du downloade (helst fra officielle kilder), den nyeste version af firmware og proshivalschika. Også i softwaren til enhver grafikkort inkluderer værktøjer til at kopiere BIOS. Du kan finde dem på din computer ved at søge eller re-download på producentens websted. Bruger et af disse programmer er kopieret og Bios-video. Det vil bidrage til at gøre tilbagerulning af systemet i tilfælde af svigt.

Det næste skridt er at skabe en bootbar diskette. For at kunne gøre dette, skal du kopiere vores firmware og blinklys i rodmappen af medierne. Opret en diskette, genstart og indlæse computeren er lavet med luftfartsselskabet. Du vil se en kommandolinje , hvor du skal indtaste en kommando «nvflash new.rom» (uden anførselstegn), der erstatter navnet nvflash proshivalschika program og new.rom- kaldet den gamle BIOS.

Udseendet af fejlen og ophør af arbejdet i denne fase betyder, at du skal bruge en anden version proshivalschika. Hvis alt går godt, så vil du blive bedt om tilladelse handling. Vi er enige. Billedet på skærmen slukkes i et par sekunder, hvorunder der er etableret en ny version af BIOS. Efter dette vil kun genstartes for at ændringerne kan træde i kraft.

Nu hvor du ved, hvordan du opdaterer BIOS. For indledende test kompatibilitet med den nye version af grafikkortet anbefales at teste de downloadede opdatering program VGABios. Også, det gør ikke ondt at skabe nødsituation diskette. Hvis disse problemer er forårsaget af ejeren problemer, er det bedre at søge professionel hjælp.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.