TravelingHoteller

Hotel Club Cedriana Djerba 3 *, Tunesien: fotos og anmeldelser

Flere og flere indenlandske turister opdager Middelhavet til Tunesien, som ligger i den nordlige del af det afrikanske kontinent. Én gang på sit område var staten rival Rom for indflydelse i den antikke verden. Landet - efterfølgeren til Carthage, der kan tjene som et symbol på hvide strande og så beundrede her oliventræer. På de lokale unikke strande kan du slappe af fra april til november. Og selv om 98% af befolkningen - muslimerne, men manerer er mere åbne. Af den måde, Tunesien - et af de få muslimske lande, der ikke kun dyrker deres druer, men også producerer fra det en stor mousserende vin.

Den gamle land

I oldtiden (814 f.Kr.), gunstigt klima og hårdtarbejdende, masterovitye folk har bidraget til den nuværende jord tunesiske stat. Fordelagtige dens placering (på skillevejen mellem Europa og Afrika) bidraget til udviklingen af kunsthåndværk og søhandel. Det var dengang, at den legendariske Karthago blev grundlagt nær den moderne hovedstad i denne tilstand.

På en vis alder med gamle ø Djerba, som søfolk i gamle kaldte "porten til Afrika", ved civilisationens og levede kartaginenserne. Senere, i det 3. århundrede f.Kr.. e. han begyndte at tilhøre Rom. Romerne kombineret det med det afrikanske kontinent semikilometrovoy dæmning. Ifølge hende fra Afrika til rige dzherbiyskim havne campingvogne med dyre antikke farvestof (purpur), som blev værdsat mere end guld. I den antikke verden var kendt dzherbiyskie keramikere, og gunstige regnskyl er ikke nærig klima bidrog til den fantastiske frugtbarhed oliventræer.

I middelalderen øen Djerba gentagne gange erobret af byzantinerne, araberne sicilianere, tyrkere. I det XVI århundrede (kortvarig) der var endda en pirat republik. Er det derfor dzherbiysky hus (houch) er mere minder om martial styrkelse end hjemme?

På denne grobund for arkæologer mange århundreder senere, i 90'erne i sidste århundrede, har den udvej udviklet en virksomhed, og i særdeleshed, blev bygget hotel Club Cedriana Djerba 3 *, emnet for denne artikel beskrivelse.

klima Egenskaber

150 kilometer kyst af øen Djerba, som ligger i et subtropisk middelhavsklima, den ideelle opfylder kriterierne for opførelse af badebyen forretning. Det er en bred stribe af tekstureret fint hvidt sand af vulkansk oprindelse. Men historien ville have det, at den udviklede udvej infrastruktur er hovedsagelig koncentreret i den nordvestlige del af øen.

Det gode vejr holdt her under den høje feriesæsonen, som påpeget af gæsterne Club Cedriana Djerba. Havet brise blidt køler ligger på stranden feriegæster, betydeligt svækker sommervarmen. Om aftenen er behagelige og helbredelse for feriegæster, de er ledsaget af en ændring i Middelhavet varmen i dag at byde velkommen til beroligende kølighed. Hotellet bliver så komfortabel, at aften hans gæster ikke inkluderer aircondition på deres værelser.

Bemærk, at øen Djerba har ikke kun den udvej, men også landbrugets potentiale. På trods af den nærhed af Sahara-ørkenen, tørre klima er det ikke. (Small State Tunesien giver 10% af eksporten af olivenolie verdens).

hotel placering

Som vi har bemærket, de fleste af de hoteller i Djerba er på sin nordøstlige kyst. Alt, hvad de vil præsentere et andet niveau af service til turister og give deres gæster Mighty udvej ferie på forskellige niveauer (fra økonomiklasse til niveauet for "luksus"), samt ernæring af typen "guest house".

Spørgsmålet før os hotel økologisk vævet ind i den overordnede infrastruktur i ferieø. Det betragtes som en rolig og afsondret. De tre-stjernede Club Cedriana Djerba ligger på den nordlige del af øen i anden linje fra havet. Afstand fra øens hovedstad, Houmt Souk 18 kilometer. Nærmeste samme dertil Midoun forlig er 4 km. Vejen til hotelkomplekset fra lufthavnen tager cirka 20 minutter.

om hotellet

Hvad er han, dette hotel-trehzvezdochnik? Mange flotte hvide huse og små bygninger, kompakt placeret på kysten - det er det Club Cedriana Djerba 3 * (Tunesien, Djerba). Gæstevurderinger om det usædvanligt loyale og positive. Og det er naturligt, fordi alle 175 værelser i hotelkomplekset tilbyder sine gæster et niveau af komfort for dem, der regner. Modernisering af hotellet fandt sted i 2013: der var på internettet, er blevet en moderne design af værelserne, øget medarbejdernes motivation.

Gæsterne på hotellet bemærk professionalisme sin administrerende direktør, Selim, en person kompetent i deres arbejde og venlige, som kan tilgås med spørgsmål og problemer.

Infrastrukturen i hotelkomplekset

Afregning i et tre-stjernet hotel Caribbean World Club Cedriana Djerba, turist får noget mere end en seng og faciliteter. Æstetisk indrettet sit område. Han føler sig omgivet af omhu og opmærksomhed. Døm selv:

 • fejlrettet strømmen til systemet: en restaurant og to barer;
 • producerer deres behandling bade (tyrkisk, dampbad og sauna);
 • massører kvalificeret til at betjene kunder;
 • to swimmingpools, sportsbaner (basketball, volleyball, tennis), fitness center åben for turister i Club Cedriana Djerba 3 *. Foto aktive ferierejsende til hotellet af efterladt et godt indtryk og turister følelser synes ikke spillet nok.
 • Hotellet tilbyder gratis parkering for biler, i bind. T. Og lejes af besøgende.
 • villige til at tjene en frisørsalon, en tør rengøring.

I hotelkomplekset til effektivt og overbevisende systemet fungerer alt inklusive: turisterne får ordineret fordele er ikke formelt, men i virkeligheden, og i tilstrækkelig mængde.

Det er hyggeligt at slappe af, meditere og nyde den omgivende harmoni. I nærheden af hotellet er der en afsondret store indkøbscentre, markeder. Men bare på hotellet henvender sig til købere af mini-marked,. For en mere grundig shopping hotellets gæster gå til landsbyen eller byen Midoun Houmt Souk.

værelser

Som enhver respekt for sig selv klub tilbyder hotellet en række forskellige værelsestyper (fra økonomiklasse til "luksus"), anses af os Cedriana Djerba Club. Cedriana Djerba 3 * 9 € 4 til daglig bor i rummet - det er den minimumspris indstillingen budget. Suiterne er også relateret til en klasse "lux", udstyret i henhold til kriterierne i moderne design.

Alle værelser har balkon, et badeværelse, der er udstyret med et pengeskab. De er rummelige og komfortable. De er udstyret med et tv, aircondition med klimastyring, telefon. Suiterne desuden udstyret med mikrobølgetilberedning zone, en kedel, et spisebord, en hårtørrer.

personale på daglig basis gør grundig rengøring af værelser Club Cedriana Djerba. Foto af værelserne på de hjemmesider rejsebureauer tyder stærkt renlighed og komfort fremherskende her. Matchende service hoteller chetyrehzvezdochnikov (ét niveau - ovenfor), er håndklæder i værelser udskiftes dagligt, og sengelinned - to gange om ugen.

strand

Komfortabel sandstrand ligger 8 minutters gang fra Caribbean World Club Cedriana Djerba. Anmeldelser svømmere viser, at Plage Cedriana (som det kaldes) ser ud han tegnede med reklame "Bounty": hvidt sand, azurblåt vand, en glat indgang i vandet. Strand udstyr: luftmadrasser, strandstole og parasoller udstedes gratis til turister, en kendt hotel "armbånd", der attesterer, at købet af turen foran os i hotellet. De, heldig, også behøver ikke at betale for den udstedte direkte på stranden på efterspørgslen, håndklæder.

Positivt, at badevandskvaliteten tæt til 10 00 til 17 00 opererer Bar, er hotellets gæster serveres gratis (i henhold til systemet alle inklusive) alkoholholdige drikkevarer (juice, vand, kaffe, te). Men alkoholiske drikkevarer er også tilgængelige, men de er ikke gratis.

mad

Folk, der planlægger en ferie og læse anmeldelser (Hotel Club Cedriana Djerba), kan bemærkes, at de fleste af de erfaringer, som tidligere gæster omfatter det roser kvaliteten af fødevarer udbydes til dem.

Hvis du diskutere emnet i generelle vendinger, er det klart, at det er nødvendigt at starte med organisationen. Gæsterne føler et ønske om at tilpasse holdets kokke mad til de smager af turister og børn. Det betyder ikke spare på kød, fisk, frugt (meloner, æbler, citrusfrugter, meloner). Ikke alle Hotellets restaurant serverer middag gæster med 4 slags kød! Club Cedriana salater, pizza, dampede grøntsager, velsmagende kager og simpelthen fantastisk. Daglig menu tilbyder is. Morgenmad i hotellets restaurant let: flere slags omeletter og røræg, ost, pølse, side retter, pandekager, marmelade, kager og bagværk. Frokost og aftensmad også - mere hjertelig. Deres sortiment vi nævnt.

I hotellets poolbar rejsende forvente et godt sæt alkohol (fortrinsvis lokale vine). I det samme sæt til rådighed for gæster professionelle billardborde. På hotellets pool bliver lysere badning snackbar, hvor on-site bagt vidunderlige velsmagende pandekager.

aktiv ferie

Hotel Cedriana Club Djerba, ikke mindst gæsterne til at huske en meget kreativ og sjov team arbejder på fuld tid underholdning personale. Vandpolo, vandaerobic, diskotek 00 til 12, hanen dans, dans ... Her kan enhver feriegæst vælge for sig selv den optimale fysiske aktivitet.

Hotel-komplekset har tre swimmingpools:

 • Universals swimmingpool med rutschebaner;
 • indendørs pool;
 • reserve (normalt lukket).

På hotelkomplekset driver en miniklub. Kiddies tildelt en hel separat bygning udstyret med forskellige legetøj og et rum for tegning, andre stille lege og aktiviteter, en biograf. Med de fyre hele tiden beskæftiger sig med 2 animatorer.

På stranden, svømmere har mulighed for at ride på en "banan", "Cheesecakes" vand motorcykler. Her kan de også tage en kort tur på en kamel eller på araberheste.

udflugter

Hotellets gæster med Club Cedriana Djerba 3 * tilbyder et interessant betalt udflugt. Inden for rammerne heraf er der endda ture med fly til andre lande.

Men de fleste turister foretrækker at maksimere forholdet kvalitet \ pris på, rejser alene på en billig offentlig transport. I dette tilfælde skal det bemærkes, at kommunikation med hotellets personale og de lokale måske på engelsk. , Ikke har de nødvendige kommunikationsevner Derfor er det bedre at købe ture.

Bemærk: turisty- "vilde" i taberen forbliver ikke. Faktisk gør de det samme tur, deres kolleger, ledsaget af guider, men sparer på rejser, og ikke overbetale mellemled.

Især skal kun 3 dinarer per person skal betales til taxachaufføren til at besøge en krokodillefarm. I nærheden af gården er der et museum for national arkitektur og liv (indgangen koster 14 dinarer). For 10 dinarer kan du leje en taxa for at besøge den ældste synagoge i verden, El Ghriba synagoge.

shopping

Gæsterne på Club Cedriana Djerba i deres anmeldelser venlig at give anbefalinger til sine tilhængere til at begå shopping i Djerba. På øen er der er udviklingen af let industri, eller en etableret produktionsfaciliteter gadgets. I overensstemmelse hermed den lokale turist shopping kommer til at købe souvenirs, fødevarer og lokale kosmetik. De kan købes billigt på dzherbiyskih markeder, men det bør absolut blive handlet med opgive.

Kvinder kræver billig naturlige cremer og masker, der er lavet med tilføjelse af alger, mineralsk mudder. De kan købes til en pris fra $ 3 til $ 5. Erfarne rejsende anbefaler ikke gæster Djerba for at tilbringe tid på at finde mærkevarer sko og tøj. Det er meget dyrt, og du kan købe det måske kun i hovedstadens butikker.

I stedet besøge markedet og for at fordybe sig i atmosfæren i den østlige uselvisk og udtryksfuld bud. Der kan være en fordel at købe lokale souvenirs, den berømte stribede tæppe, urter og krydderier, frugt og frisk fisk, som på anmodning af turister forberede det godt i enhver cafe.

Turister slapper af på Djerba, som regel kørt hjem som souvenirs i følgende produkter:

 • olivenolie ($ 2-4 per liter);
 • lokal vin (fra $ 3);
 • keramik ($ 3);
 • sølv smykker i arabisk stil (fra $ 5);
 • urter og krydderier ($ 1 for 100 g);

konklusion

Indbydende og komfortable tre-stjernede hotel Club Cedriana Djerba populær blandt turister. Det ligger på en næsten eventyrlige ø palmer og lyserøde flamingoer. Det er ikke overraskende, at nogle af turisterne kommer her i flere sæsoner i træk.

Hvidt sand og blide turkisblå hav. Djerba, i oldtiden kaldet "porten til Afrika", og i middelalderen "blive berømt" som en pirat republik, nu fået status af en ø resort.

Takket være indsatsen fra hotellets personale Club Cedriana Djerba, hviler det føler omgivet af menneskeskabte og mirakuløse skønhed, opmærksomhed og omsorg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.