TravelingHoteller

Medina Solaria Thalasso 5 (Tunesien, Hammamet): fotos og anmeldelser

Mange mennesker drømmer om resten af Middelhavet, i enhver god hotelkompleks, hvilket ville være en rimelig pris. Og denne mulighed er der. Det hedder Medina Solaria Thalasso Hotel 5 *. Dette hotel er af typen "all inclusive", men dette faktum er ikke den eneste fordel ved det.

placering

Placeret Medina Solaria Thalasso 5 * i Tunis, for at være mere præcis, i Hammamet. Det er en populær ferieby, der ligger i den eponyme Golfen Middelhavet. Stranden er et stenkast fra hotellet, men til Enfidha lufthavn langt væk - omkring 75 km.

Men den tætte nærhed til lokale attraktioner. Denne Medina af Yasmin, et stort indkøbscenter Costa, religiøse museum, Hammamet havn og meget mere. Hvis du vil gå et sted langt væk, vil det ikke være svært, da busstoppestedet ligger et par hundrede meter fra hotelbygningen.

Selve hotellet er synlig på lang afstand. Bygningen, som er bygget i traditionel stil, passer godt ind i det omkringliggende landskab. Hotellet ligger kun 10 år gammel. Og vigtigere, det er en del af den berømte spanske hotelkæde Iberostar, er almindeligt kendt i hele verden. Men dette faktum er allerede taler om, hvor meget er det højeste niveau af service.

service

Medina Solaria Thalasso 5 * tilbyder alle standard og ekstra faciliteter. Her er der gratis trådløst internet, parkering i nærheden, valutaveksling og biludlejning, og mere non-stop modtagelse. Hvis gæsterne kommer med børn, vil de blive tilbudt en babysitter og en mini-klub.

Selv her er der et vaskerum, et par butikker på stedet, businesscenter, konferencelokale og fem lokaler til møder og forhandlinger.

Også værd at bemærke er, at hotellet er et praktisk stop for gæster med handicap. For dem, der er en separat lejlighed, hvor alt er tilpasset de individuelle behov.

Personale, ved den måde, har ikke kun arabisk, men også på engelsk, fransk og hollandsk. Og selv om i beskrivelsen er det angivet, gæster, der bor her, er sikker på, at nogle af de ansatte taler og russisk.

Om underholdning

Bored, mens i Medina Solaria Thalasso 5 * bare ikke vil arbejde. Fordi her er der masser af måder at have det sjovt. Selvfølgelig, i det område af en stor swimmingpool og terrasse, hvor gæsterne solbade. Mere kører en tennisbane og et motionscenter med moderne træningsudstyr.

Her kan du også gøre aerobic både konventionelle og vand, bueskydning, beachvolley, dart, bordtennis, billard, eller gå til golfklubben. Om aftenen giver et varieret underholdningsprogram.

I tillæg til ovenstående, en liste over underholdning har en indendørs swimmingpool, cykeludlejning, bowling, og mere mulighed for at gå kajak eller dykning. Generelt vil alle finde noget for enhver smag.

For krop og sjæl

Som det kan forstås ud fra navnet på det hotel i Medina Solaria Thalasso 5 * (Tunesien) har sit eget SPA-center med et wellness-område. "Thalasso" - er retningen af alternativ medicin, der er almindeligt anvendt medicinske egenskaber af marine mudder, vand, alger osv

SPA-center hotel kunder tilbydes en bred vifte af tjenester. Der er en dyb varm saltvand pool, flere massage- og behandlingsrum, rislende brusere, spabad med lys, sauna, dampbad, hydroterapi, body wraps (alger, mudder), og mere.

Generelt i SPA meget flot atmosfære, er kunderne behandlet til en lækker urtete. Og alligevel er det beskæftiger reelle fagfolk. Alle har også en medicinsk grad.

Om ernæring

I Medina Solaria Thalasso 5 * (Tunesien) tilbyder service på systemet "all inclusive". Der er halvpension, men det er næsten ingen ordrer. På det område er der to restauranter: O Blu og Oriental Restaurant. Den anden institution er nødvendigt at reservere bord i forvejen.

Flere Hotellet har en lobby, to almindelige barer, hvoraf den ene er placeret i nærheden af poolen, og maurisk café, åben fra 15.00 til midnat.

Mennesker, der opholdt sig i Medina Solaria Thalasso (tidl. Iberostar Solaria) 5 *, i detaljer snak om, hvordan varieret udvalg af godbidder her og hvordan alt er lækre. Elskere af fine køkken og gourmeter vil helt sikkert sætte pris på. Mange mennesker i de tidlige dage næppe få ud af restauranten, som jeg ønsker at prøve alt på en gang. Det tjener tun, tunge, kalkun, kylling, grill og grill, vagtler, svinekød, oksekød, pommes frites, pizza - og dette er blot en lille liste over godbidder. En masse af slik og desserter, og frugt bare tæller ikke: ferskner, meloner, vandmeloner, abrikoser og mange andre - alle saftig og moden.

Til morgenmad, er der altid en frisk frisk, ikke bare citrus, men også original, jordbær. Serverer omeletter og røræg, yoghurt, ost og koldt kød, croissanter, kager fra wienerbrød med creme og bær. Generelt kan listen være lang. Men én konklusion: alt er ganske velsmagende, frisk og i store mængder.

budget indkvartering

I Medina Solaria Thalasso (tidl. Iberostar Solaria) 5 * har lejligheder i forskellige kategorier. I alt fonden har omkring 240 værelser. De fleste budget - Det er standarder, et areal på 30 kvadratmeter. m. Inde en dobbeltseng eller to standard (valgfrit), aircondition, minibar og satellit-tv. Mere har balkon, værdiboks, skrivebord og badeværelse med toilet og en hårtørrer.

Standarden omkostningerne ved en uges ophold i denne plads til to personer er 55-60 tusind. Gnid. Naturligvis tjenesten "all inclusive". Hvis du tager den halvpension, vil det koste 40-45 tusind. Gnid. Hvis du ønsker at bo nummer et rejsende, vil udgifterne til ferie for ham være 32 og 25 tusind, hhv. Men hvis du ønsker at se havet fra din altan, bliver du nødt til at betale flere - 38 og 32 tusind rubler ..

Det skal bemærkes, at priserne ofte er varierede. De er afhængige af flere faktorer, bl.a. på sæsonen og hvor tidligt reserverede lejlighed en potentiel gæst. Billigere at hvile her i vinteren.

Indstillinger til tre

I Medina Solaria Thalasso 5 * (Hammamet) tilbyder lejligheder, som kan rumme to voksne gæster med et barn yngre end 2 år. Hvad angår areal og række betingelser er fuldstændig identisk med de tidligere nævnte standarder. Lige inden, ud over den dobbeltseng, der er endnu en ekstra.

Den faste pris af dette nummer - 80 tusind rubler .. med "all inclusive" service.

Der er flere lejligheder til indkvartering af tre voksne gæster. Fra vinduerne og balkon med smuk udsigt over stranden og havet. For en tre-ugers indkvartering prisen vil være omkring 95 tusind. Rub. Af den måde, dette er den mest rentable løsning. Ankommer til de tre af os hvile, vil i så fald til at betale for hele opholdet på 32 tusind. Gnid. med "all inclusive" service. Ikke overraskende, Medina Solaria Thalasso 5 * (Tunesien, Hammamet) nyder så stor popularitet blandt turister.

luksus

Dette hotel kunne ikke kaldes et 5-stjernet, i mangel af det på dette værelse. Suiterne er et større område end de standarder, - 40 m². m. Desuden er al den plads opdelt i et separat soveværelse og stue. Badeværelse, selvfølgelig, der også. Suiterne ligger på øverste etage, men du kan ikke bekymre dig om højden - at levere gæsterne en elevator.

Generelt er disse lejligheder i dets interiør og stil adskiller sig væsentligt fra de tidligere nævnte numre. Og dette kan let ses, behøver vi kun sammenligne deres billeder. På billedet nedenfor givet en deluxe værelse, som vist på billedet ovenfor standard.

Inkluderer to gæster kan bo. Og for dem den ugelange ophold ville koste 135 tusind. Gnid. Med halvpension vil blive udgivet på 30 tusind mindre. Af den måde, alle priser er inklusive 6 pct moms. Det er vigtigt at præcisere, som mange hoteller ikke skat i pris for reservationen og opkræve et gebyr på stedet.

nyttige oplysninger

Hotel Medina Solaria Thalasso 5 * Registrering begynder kl 14:00 på besøg. Men hvis gæsterne ankommer tidligt og det nummer, de bestilte, fri og klar til at flytte ind, de optager det samme. Et besøg starter fra 11:30 til 12:00.

Hotellet er tilladt at bo med børn i alle aldre, men ekstra seng hotel tilbyder ikke kun barn vugge til babyer i alderen under to år. Af den måde, når du foretager en reservation, vi skal også angive dit kreditkortnummer. Denne indkvartering tager tre muligheder: "American Express", "Visa" og "Master Card".

personale

Mennesker, der opholdt sig i Medina Solaria Thalasso 5 *, gode anmeldelser forlade. Efter at have læst dem, jeg ønsker at komme til dette sted. Særlig opmærksomhed note personale, der arbejder her. Tjenesten er virkelig fremragende: hver dag rengøring, ændre håndklæder og sengetøj, genopbygge personlige hygiejneprodukter (sæbe, shampoo og brusegelé).

Medarbejderne er meget venlige, hans enhver handling, de prøver at slå resten af gæsterne en sand fornøjelse og fest. Desuden gælder det samme for de ansatte i restauranten. Alt høflig, udøvende og opmærksomme. Du behøver ikke at vente i lange perioder af ordren. Hvis turister kommer med deres børn, kan de ikke behøver at bekymre sig, at deres børn får keder - animatorer arbejder med dem. De spiller, live underholdning viser, fortræffeligt organiseret fritid. Dette fremgår af mange venstre for Medina Solaria Thalasso 5 * anmeldelser.

Mere her giver nye bløde og friske håndklæder med depositum (hver 10 dinarer). Men når gæsten returnerer håndklæde, og så de penge er returneret til ham fuldt ud.

Faktisk er mange sige opmærksomhed fredelige omgivelser på feriestedet. På gaderne i den orden af det lokale politi, og gæster i byen og lokale beboere føler sig trygge.

Hvad ellers fortælle turisterne?

Forladt Hotel Medina Solaria Thalasso 5 * (Tunesien) anmeldelser kan ofte være nyttigt. Nogle mennesker elsker at give råd om fremtiden for dem, der er lige til at gå her. Opmærksomhed Angiver en vellykket placering af hotellet. I umiddelbar nærhed er masser af butikker og indkøbscentre. Hvis du afslutter hovedindgangen og drej til venstre, vil du se en række af dem. Lidt længere er et vandland og en forlystelsespark.

En anden anbefaling: bør forberede sig på det faktum, at lufthavnens lange køer. Og alle de lokale penge er bedre brugt til det, fordi det i toldfrit de er ikke accepteret. Der er naturligvis butikkerne til paskontrol, men der er et dårligt valg og høje priser.

Når drage konklusioner, så er det sikkert at sige, at Medina Solaria Thalasso 5 * (Yasmine) er ideel til folk, der ønsker at budget og har en god hvile i Tunesien. Især anbefales hotellet elskere lækker og varieret mad, samt fans af attraktioner. Hotellet er sjældent tomme i højsæsonen. Meget ofte, her kommer sommer, familier med børn. Men her om vinteren - et godt tidspunkt for en afslappende og positive ferie i Medina Solaria. Skal gå her og uafhængigt bekræfte dette.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.