ComputereSoftware

E-mail-klient

Mail-klient - et program, som du nemt og bekvemt kan kontrollere deres postkasser modtage nye beskeder og sende meddelelser. Den store fordel ved denne fremgangsmåde er, at man altid kan arbejde med deres breve, behøver du ikke at gøre for at oprette forbindelse til mailserveren. vigtigt er også det faktum, at e-mail-programmer på grundlag af søgemaskine-beskeder og arbejde med de eksisterende afgange på ordren er mere praktisk end i den avancerede online mailer. Men der er en bagside af medaljen - et gratis klient med omfattende muligheder for at finde svært, alle gode produkter kan kun købes. Men efter at have tilbragt en lille smule penge, du får fremragende, konstant opdateret med de nyeste produktfunktioner.

I denne korte gennemgang vil jeg forsøge at fortælle dig, hvad e-mail-klient fortjener at bringe det til deres opmærksomhed, og hvad bedre til at passere forbi.

Det første program af antallet af eksisterende eksemplarer i verden, selvfølgelig, er den velkendte Outlook Express. Interessant nok blev denne e-mail-klient ikke inkluderet i Vindous 7 levering, og nu alle bruger Autluk skal hente den fra Microsofts websted. Selvfølgelig er denne tilgang allerede påvirker forekomsten af dette produkt. Da brugerne nu faktisk nødt til at vælge, hvilke mailer downloade til brug i deres arbejde, og den gamle metode - sæt Vindous, Autluk oprettet og bruger - fungerer ikke.

Funktionelt, det er en af de svageste kunder, det kan udføre det krævede minimum operationer, men noget mere kompliceret for hård for ham. Særligt ubehageligt at arbejde med flere skuffer bygget i Autluk.

Det næste mest almindelig efter mailer er et Microsoft-program Eudora mail. For de leder efter en gratis e-mail-klient, en version af Eudora Lite, men den, der fristes med gratis ost, tilbyder at se, mens du arbejder klassificeret reklame indhold. Funktionaliteten af denne e-mail-klient er meget rig, men for at komme til nogle af de funktioner vil ikke være let uden en søg hjælp. Eksperter siger, at med den kan du nemt udføre alle almindelige opgaver, såvel som mange ikke-standard, som udviklerne har forsøgt at give ham alt, kun kan være nyttige for brugerne.

En anden e-mail-klient kaldet Koomail det, dette produkt har en interessant funktion, der adskiller den fra de fleste af sine konkurrenter - det er designet til at arbejde på et flashdrev. Således kan du få adgang til din mail overalt, hvor du er. Og ingen af filen er skrevet til harddisken på den computer, hvorfra du arbejder, vil alt forblive på flytbar enhed. Producenten søgte at gøre Koomail lille i størrelse, men ikke desto mindre gav ham de nødvendige funktioner "store" produkter - skabeloner til breve i sproget i html, spamfiltre og mange andre funktioner, som ofte kræves af brugere, er tilgængelige her.

Endelig vil jeg forlade et "monster" postale anliggender som den verdensberømte moldoviske udvikling programmører - The Bat. Dette produkt har længe været førende inden for innovation, det er en af de første opnåede status som "e-mail-klient til Windows 7," og der er stadig mange funktioner, der findes kun i The Bat. Ingen tilfældighed, at pakken er valgt af mange store organisationer som indenrigsministeriet i Ukraine.

Han har et stort antal fordele i forhold til andre postvæsen, men der er én minus den betingede: den gratis version virker kun 30 dage og derefter er nødt til at komme ud af pungen. Ifølge det store antal ejere, der allerede har købt denne klient og bruger det hver dag, intet er bedre endnu ikke eksisterer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.