HjemlighedKonstruktion

Gates til at vidne: former for byggeri, fordele og ulemper

Porten i et privat hus eller villa først mødt gæsterne. De skal se pæn og være i harmoni med hele designet området.

Ved design, kan porten til vidne være hængslet, glidende, automatisk og manuel transmission. Som regel er de lavet af sandwichpaneler, bølgepap eller træ. Den mest populære swing design. Det er produktet af to ventiler, der består af en bæreramme og dens foring. Udfolde strukturer såsom indad og udad.

De fordele, der er dobbelt porte til at vidne:

- en enkel, robust og pålideligt design;

- installering af et drev gør det muligt at fjernstyre åbningen og lukningen af ventilerne;

- udvælgelse af god kvalitet, foring og efter den farve, de er respektable;

- brugervenlighed.

Ulempe: kræver lidt plads, når åben.

Alle de mere almindelige skydedøre til haven. Den særlige fundament er installeret langs hegnet skinne, langs hvilken panelet bevæger sig på rullerne. Deres største fordel - sparer plads. Ingen kontakt med jorden, betyder det ikke give problemer, når de åbnes i al slags vejr, selv i den store snefald. Facing er valgt for udformningen af hegnet og facaden af huset. Typisk er disse indretninger virker i den automatiske tilstand, men nogle gange køretøjet styres fremføring integreret fotocelle.

Ulempen ved disse mønstre er de højere omkostninger forbundet med et stort antal elementer, der indgår.

Oftest lavet af porten for at give folie - metal byggemateriale med høj styrke og holdbarhed. At øge modstanden for ugunstige miljømæssige faktorer af sin overflade er belagt med polymer belægning af forskellig farve, hvilket øger holdbarheden og mekaniske egenskaber.

Ved hjælp af bølgepap port giver praktisk i drift, nem forarbejdning. Produkter ser moderne og smuk. De kan nemt gøre på dit eget site ejer. Sådanne porte til vidne kan være både hængslede og glidende og tilt-lift.

fordele:

- en relativt lille vægt, der gør det muligt at forenkle levering og opførelse af anlægget, og når et drev kan købes for mindre kraftfuld og derfor billigere;

- holdbarhed. Korrekt materiale produktionsteknologi giver mulighed for drift op til 25 år. Kræver ikke særlig pleje, byggeri er resistent over for ugunstige vejrforhold;

- et smukt udseende. De passer perfekt ind i ethvert site design. Det kombinerer godt med natursten facadesten, keramiske fliser eller metal.

- relativt lave pris gør det muligt at bruge dem bredt.

Til hjælp for at komme til dit websted er fremstillede porte til haven med en låge, der kan monteres i den sektionsopdelte ramme eller stå alene. Den anden udførelsesform er mere kompliceret. I dette tilfælde, skal du derudover udføre hele spektret af sin installation.

Fordele ved porten med et gærde:

- ingen grund til at installere det separat;

- ved indgangen, er afgangen ikke forpligtet til at åbne porten;

- billigere installation gærde.

ulemper:

- lette design gate;

- tærsklen skaber nogle gener, kan du ikke komme ind i cyklen eller trillebør til transport.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.