BilerBiler

Audi Q7 2013 - den nye SUV

Nå, velkommen nyhed - Audi Q7 i 2013, hvilket efterlader ingen ligegyldig. Den aggressive udseende og hurtig reaktion - de vigtigste elementer i denne maskine, og selv om det har et sporty look, men karakteren af dens lugt soliditet.

I alt er der 5 senge, men, hvis du ønsker det, kan du købe to mere, for eksempel, at børn eller personer, der ikke overstiger 160 cm, som vil koste 913 euro. Men ifølge mange meninger, fem pladser i en luksus Audi Q7 2013 er nok. Hvis du er bekymret for den bekvemmelighed for passagerer, kan du bestille en fodstøtte 100 mm for 1763 Euro. Tallet "7" angiver en høj placering model i Audi rækkevidde. Denne bil villigt lånt nogle funktioner fra sine forgængere, men med flere modifikationer og manglen på mange mangler.

Tyske selskab forsøgte deres bedste, med fokus på Amerika, Europa og Asien, og i mange lande i ny Audi Q7 2013 er allerede tilgængelig, men i lande som Ukraine og Rusland, bliver nødt til at vente lidt længere. Denne kraftfulde SUV konkurrerer med X5 BMW, Mercedes ML, Porsche Cayenne og Volvo XC90. Deres fordel - kun allerede fået potentielle købere og ikke mere. Først og fremmest, det fortjener opmærksomhed af sin motor, som er udstyret med fire ventiler og direkte indsprøjtning FSI, som til gengæld giver et beskedent brændstofforbrug og skåner miljøet. Hertil kommer, Audi Q7 2013 er i dag, og det vil stadig blive behandlet af en stor SUV i verden: dens længde overstiger 5 meter, og ved hjælp af en ny form for stål, er det blevet nemmere at mere end 400 kg. Virksomheden lover, der snart vil være en hybrid version. Det vil have en elektrisk motor og benzinmotor. Takket være en større opgradering, vil det være i stand til at overvinde ca 30 km. Til sammenligning: kan Hybrid Touareg holde elektricitet til to kilometer med en maksimal hastighed på 50 km / t.

2013 Audi Q7 er udstyret med en stærk og stabil ophængning med spjæld, hvorved bilen er en leder i det tyske og internationale marked, hvor det betragtes som en af de bedste SUV'er i sin serie, og er kun matches af Mercedes gl450 og BMW X5 og X6. Selv, som det er blevet sagt, at han er meget overbeviste om at konkurrere og kan snart overhale dem på omfanget af rating.

Som for den indvendige indretning Audi Q7 2013 er værd at bemærke, at kabinen består af materialer af høj kvalitet. Instrumentbordet er overskueligt og moderne, med masser af ekstra funktioner. Således nye funktioner omfatter den nyeste underholdning grænseflade MMI Audi og Audi Connect, som muliggør trådløs internetadgang, og omfatter også adgang til Google Maps.

Personlig sikkerhed bør diskuteres separat. 2013 Audi Q7 er udstyret med et komplet sæt af alle nødvendige midler: otte airbags, sikkerhedsseler med selestrammere og begrænsere for passagerer både foran og bagsæder. Der er også en fartpilot, der sikrer forebyggelse af exit fra banen, og hjælpesystem under nedstigning fra bakkerne.

Den russiske leder af Volkswagen division, M. Ozegovich, sagde at i maj 2013 for at begynde montage produktion af nye Audi Q7 2013 i Kaluga. Han mindede også, at der vil være samling af motorkøretøjer, såsom: Q5, Q7, A7, A6, A8. Det skal siges, at Volkswagen-koncernen har planer om at nå op på mere end 400.000 bilkøb i år, og af disse, udbydes 350.000 til salg i Rusland.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.