BilerBiler

Den nye betjeningspanel ved at tune gamle

Næsten hver bil entusiast, der er den stolte ejer af den indenlandske maskine, bestemt ikke engang tænkt over, hvad der kunne ligne instrumentbrættet med tuning. Der kan være masser af forskellige muligheder, som varierer afhængigt af en række faktorer, hvoraf de vigtigste er smag og præferencer for ejeren.

Tuning instrumentbrættet er en temmelig kompleks proces, som begynder med fjernelse af plast, som dækker de ønskede elementer. Fjern panelerne kan placeres på bordet (dette vil gøre arbejdet mere behageligt). Tuning procedure vil kræve følgende:

- lodning jern (med mulighed for at lodde og et vist kendskab til Electrical vil også komme i handy);

- indsæt i instrumentpanelet (på ejerens valg); Det er vigtigt at forstå, at panelet skal vise gennem (dvs. skal og betegnelser i panelet være synlig);

- en ultraviolet lampe, hvis længde falder sammen netop med de nødvendige parametre (sådanne lamper sælges i computerforretninger);

- ledninger (de kan være den mest almindelige, er strømmen ikke ligefrem påkrævet);

- pærer med patroner (de skal være det, der allerede er udstyret med et dashboard);

- enhver lim og fluorescerende markør

Nå, kan du gå direkte til tuning. Det er nødvendigt at fjerne de stykker af glas og plast omkring dem, og derefter indsætte pile og personale. Hvis hullerne i den nye indsætte nej, bør de gøre (lumen størrelse skal være lidt større end standardmodellen, for at undgå "stikning" pile).

Nu skal du forsigtigt fjerne den nominelle baggrundsbelysning, trække brættet med lamper (i stedet så neon lys vil være tilsluttet). Neon lampe bør omhyggeligt limet til toppanelet i stedet for standard og fastgøre toppen af plast beskyttelse. Efter denne kontrol kræver design styrke.

Næste er at fastsætte styreenheden neon med lim eller dobbeltklæbende tape. Det skal være forbundet til det sted, hvor tidligere fuldtidsansatte lys, skal du sørge for polariteten. Hvis bestyrelsen ikke er markeret med en pæl, vil de nødt til at afgøre empirisk. Nu kan instrumentbræt være forbundet til maskinen for at kontrollere, om alt fungerer. Hvis polariteten er defineret korrekt, vil du være i stand til at overveje de belyste pile.

Fremhævning instrumentbrættet er lavet ved hjælp pærer, som kræver to på enheden (til speedometeret kræver damp, som kan tilsluttes til dette i de partitioner til at foretage små huller, og tilslut pæren til det samme sted og "neonka"). Her er polariteten ikke noget. Men tjek designet på ydeevne bør være. Hvis det virker, er det muligt at lave puden. Så du sørge for, at resultatet er i overensstemmelse med forventningerne.

Derefter kan du sætte alt på plads. Pile bør være i flere lag af maling over en fluorescerende markør. Nu indsamle de relevante instrumentbrættet! Det er vigtigt, at alt var på sin plads. Efter den endelige installation er at nyde sin skabelse. Denne instrumentbrættet vil blive genstand for legitim stolthed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.