BilerBiler

Oversigt over bil "Volga-29"

Under sovjettiden, "Volga" var en uopnåelig drøm for mange borgere. På disse maskiner gik vi til de højere rækker af ledelse og berømtheder. Med sammenbruddet af Unionen af den drøm er blevet til virkelighed - disse biler blev afskrevet for øre. Desuden reduceret prisen version af "Volga" udkom i '92, blev en fortsættelse af den legendariske GAZ 24-10. Maskinen består af 97 th år som model 31029. Det er en "Volga-29" bil specifikationer og et overblik over sine evner - senere i denne artikel.

design

På trods af, at modellen 29 var en fortsættelse af den "fireogtyve", mange lidet flatterende kommentarer om udseendet af en nyhed. I modsætning til GAZ 24-10, denne "Volga" fuldstændig tabt sin forkromet elementer og monumentalitet af førstnævnte.

Det anvendte vehikel var en dårlig kvalitet foring - billige kofangere, som smelter i solen, såsom kølergrillen og blinklys mutneyuschie. Heldigvis selvom lysene er lavet af glas eller grumset. Af den måde, optik forenet med "Gazelle", som begyndte at blive udstedt 2 år senere, i '94. Den laterale del af bilen "Volga-29" har ikke ændret meget - det samme søjle og tag linje med et hul til ventilation.

Dimensioner, clearance

Karosserimål har også stort set uændret. Således er længden af bilen "Volga-29" er 4,9 meter, bredde - 1,8 m, højde -. 1,49 m Ved moderne standarder, det kan sikkert tilskrives D-klassen. Som for clearance, vil standard 16-tommer hjul var 160 millimeter. På trods af den relativt høje frihøjde, at bilen hårdt overvinde store ups og andre uregelmæssigheder. Grunden til, at - den lange akselafstand.

salon

Men i det indre har den samme luksus af "Volga" er blevet bevaret. Så i en bil, der er det instrument skiver runde og kantede form af torpedoen. Alt dette er pænt dekoreret med træ skær. Midterkonsollen Styreenheden har et komfur, et par propper og en lomme for detaljer. Men helt ærligt forbløffer lidt - meget lidt luft trænge ind i kabinen. Også i stuen er der en handskerummet. det er ikke låst med en nøgle, men helt store.

Vigtigste plus af "Volga" - er en rummelig stue. Og der er nok plads til både føreren og bagsædepassagererne. Regelmæssig sæder er udstyret med nakkestøtter og en temmelig blød. Mens nogle bilejere ændre dem til "fordovskie" (eller en hvilken som helst anden, med biler). Men ikke altid dette tuning "Volga" 29th model går til en person, da valget af pladser, er det vigtigt at gætte farveskema. Stole bør passer perfekt med døren polstring og loft.

Ud over den rummelige kabine, bilen har en rummelig kuffert. Dens volumen er 500 liter. Desværre bagsiden af det bageste sæder Undgå at folde og bære lange byrder, ikke. Og lastning linje er ret høj - risiko skrabe sted på nummerpladen, trækker tung bagage.

tekniske egenskaber

Vehicle bemandet to typer af motorer. Næsten hele produktionen scenen, "Volga" 29th model var udstyret med benzin 8-ventil enhed fra Zavolzhsky motorfabrik. Denne motor ZMZ-402.

Dens arbejdsvolumen på 2444 cm³. Maksimal hastighed - 100 hestekræfter. Drejningsmoment ved 3 tusind omdrejninger - 182 Nm. Desuden er denne enhed monteret på køretøjer "Gazelle".

Af den måde, ZMZ-402 modtog en dobbelt ære. Nogle siger, at denne motor er konstant kogende, og har brug for reparation. Andre solid uproblematisk om hundredtusindvis af kilometer. Men vores tid med dette emne er væsentligt forældet. Motoren har en karburator brændstofindsprøjtning og kræver hyppig justering. I en moderne by ingen til at gøre det vil ikke være.

Den sidste version af "niogtyve" er allerede udstyret med en mere kraftfuld 16-ventilede motor ZMZ-406. Denne enhed har et operativsystem volumen på 2287 kubikcentimeter. Maksimal effekt er større med næsten halvdelen, og er 145 hestekræfter. Torque øget til 200 Nm ved fire tusinde omdrejninger.

Transmission dynamik, forbrug

Den første version af bilen bemandet arkaisk fire-trins gearkasse. Men i midten af 90'erne bilen blev udstyret med "pyatistupkoy". Selvfølgelig, begge var mekanisk transmission. I modsætning til motorer om PPC ejere reageret positivt. Boksen havde en stor sikkerhedsmargin, således at "Volga" at trække tunge byrder og trailere. Ikke overraskende er det monteret på "Gazelle", totalvægt på 3,5 tons.

Som for overclocking, "Volga" er næppe en dynamisk bil. Op til et hundrede det er spredt i 19 sekunder. Så gå skræmmende, men pasoplysninger "maksimal hastighed" er 150 kilometer i timen. 145 er mere dynamisk-stærk "Volga-29". Anmeldelser sige, at bilen er spredt til hundrede til 14 og et halvt sekund. Den maksimale hastighed forøget til 163 kilometer i timen.

Også bilen er præget af højt brændstofforbrug. Ved 100 kilometer, bilen forbruges omkring 13 liter 92-th. Optag i vinteren - omkring 18 liter. Selv om udstedelse af 406-th motor, er situationen lidt ændret til det bedre. Flow blev reduceret til 11 liter af kombineret cyklus. Men i praksis, for at opfylde denne norm var næsten umuligt.

konklusion

Så fandt vi, hvad der er "Volga-29" funktioner og specifikationer. I øjeblikket er denne maskine er meget forældet og har gammeldags affjedring struktur. Hvis du stadig overveje at købe en "Volga", er det værd at være opmærksom på den tidligste 2003 model år udgivelse. Denne serie af 3110, hvor mange tekniske mangler og mangler er blevet rettet. Udgifterne til "Volga" er fra 40 til 150 tusind rubler, afhængigt af den tekniske tilstand (ved den måde, forskellen i trim niveauer har næsten ingen).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.