Nyheder og SamfundØkonomi

Stigningen i den periode med økonomisk opsving. Begrebet konjunkturforløbet og dens faser

Lad os se på den økonomiske cyklus, faser konceptet, årsager og typer, der forekommer i inddæmning af det økonomiske liv. Dette vil give alt kvalitativ dom om landet, verden, eller en særlig industri processer.

generelle oplysninger

I klassisk videnskab, er den økonomiske cyklus opdelt i fire faser:

  1. Den vækkelse og vækst.
  2. Boom.
  3. Recession.
  4. Depression.

De er forbundet med hinanden, og den resulterende ene fra den anden. Således, i perioden med økonomisk opsving lægge grundvolden til overforbrug, som efterfølgende fører til en overflod i markedet og en reduktion i mængden af arbejde af virksomheder og afskedigelse af de ansatte. Derfor, for at bedste deal med begrebet den økonomiske cyklus og dens faser, alle faser vil blive betragtet separat med angivelse af deres relation.

Vækkelse og stigningen

Akkumuleret kapital ved at udvide produktionen, indtil arbejdet på sin fulde kapacitet. beskæftigelsen stiger dermed til det maksimalt mulige. Dette er ledsaget af en stigning i lønninger og priser. Først som regel, foran den anden. I perioden med opsving udføres med hensyn til niveauet af perioden før krisen. Det anses generelt for at for en genoplivning af vækstfasen er ikke særegen for mere end tre procent af bruttonationalproduktet for året.

Årsagerne til klassificering som en revitaliserende lift kan tjene som et sæt af fakta:

  1. Væksten i bruttonationalproduktet på mere end tre procent for året.
  2. Aktivt skabt og sat i drift i det nye selskab.
  3. Voksende løn.
  4. Reduceret arbejdsløshed.
  5. Der er en voksende investeringsniveau.

Så er der effekten af en lavine. Hurtigt udvide produktionen, hvilket medfører en stigning i efterspørgslen efter lån. Stigende renter til størrelsen af den gennemsnitlige fortjeneste. I perioden med økonomisk opsving er muligt at observere det højeste niveau af den økonomiske aktivitet i landet. Det var i denne tid dannede det vigtigste ophobning af befolkningen. I perioden med økonomisk volumen genopretning og værdi af transaktioner i dens reelle værdi er den højeste.

boom

Når den når den maksimale tid, er industrien arbejder ved maksimal kapacitet, stopper det væksten af erhvervsaktiviteter i perioden med økonomisk opsving. Dette er den næste boom fase, hvor der er den højeste parametre for samfundet. Det særlige ved denne fase er, at pochinayut dannede ubalancer, der endnu formår at slukke bekostning af tidligere akkumulerede reserve. Fremkomsten af problemet med den cykliske udvikling af økonomien er tæt knyttet til selvregulering mekanisme. Krisen - det er kun strukturel faktor opdateringer økonomi. Hvis jordens befolkning har været stabil, med lignende behov, så over tid vi har indtastet fase af menneskeheden, hvor sådanne lavkonjunkturer og vækst ikke ville blive registreret.

Negative tendenser øger også og den økonomiske sektor, som endnu ikke regnet ud, hvad situationen er her. I første omgang iværksætter emner, der forsøger at løse problemet på grund af ændringen i priserne, hvilket i sidste ende, som regel kun inflationen.

nedtur

I perioden med recovery mennesker kan føle, at deres liv bliver bedre. Men at bruge alle de muligheder på en gang kan ikke anbefales på grund af efterfølgende kriser. Således processen med over-akkumulation af kapital, der er overkapacitet, stigende lagerbeholdninger, langsommere omsætning kapital. Fra denne kommer et naturligt resultat - faldende erhvervsindkomst og dermed deres ansatte og ejere. Dette vil igen, fører til det faktum, der reducerer den samlede efterspørgsel efter investeringer og alle dem, der følger varer og tjenesteydelser. I sidste ende, er der et fald på vækst værdier af bruttonationalproduktet.

Resultatet er et stort antal af negative tendenser: faldende aktiekurser, stigende arbejdsløshed og alt dette er ledsaget af et fald i den samlede levestandard. Desuden er det ofte udvikler sig til sådanne former, der ikke kun reducerede BNP-vækst, men også indikatoren bliver mindre. Under recessionen produktion konstant faldende og stigende arbejdsløshed. På samme tid reducerede indkomster. Gennem virkningen af skralde effekt, priserne er ikke direkte omfattet af den tendens. Deres reduktion forekommer kun i tilfælde af forværring af situationen og varighed, som kan være en fase af depression. Men i det er der også de relative fordele. Så bliver det billigere produktionsmidler og arbejdskraft, som skaber forudsætninger for nye investeringer i økonomien (virksomheder, teknologi, udstyr og personale).

depression

Det er det laveste punkt i enhver økonomisk cyklus. Karakteristisk for depression er at stoppe tilbagegangen proces. Men du kan se den stadig høje arbejdsløshed. Men hvis der ikke er nogen betydelig inflation, reducerede sats af renter på lån. Dette vil igen, stimulerer efterspørgslen efter penge-kapital, hvilket skaber betingelser for ophobning heraf.

konklusion

Depression efter kommer der en ny fase - stigningen. Start stigende efterspørgsel investering, skrumpende arbejdsløshed, gjort det muligt for banksektoren. Den logiske konklusion af denne proces er et boom, hvor produktionen overstiger det, der var før krisen. Det hele afhænger af, hvilken slags tidsramme er taget. Så hvis vi sammenligner krise i 2008 og 2014, så selvfølgelig, at økonomien har ikke været i stand til at komme sig helt på så kort tid. Men hvis vi sammenligner i dag situationen med, hvad det var i 1800, vil resultatet være synlige der.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.