Sport og FitnessKampsport

Sparring og sparringspartner - så vidt de er nødvendige i kampsport

Som i studiet af alle fag for at styrke teorien kræver praktik, samt i kampsport. Hvis du vil vide, hvordan man anvender aflæring strøg og teknikker i praksis, kræver uddannelse eller sparring match, og til dette skal du bruge en sparringspartner. Og hvis i nogen såkaldt "bekæmpe" disciplin sådan noget som en sparring ikke eksisterer, betyder det, at denne disciplin er ikke en kampkunst selv. Tværtimod, det er gymnastik, men ikke kunsten at kampene.

Et af de vigtigste elementer i en fighter træning

Umiddelbart er nødvendigt at forstå, at sparring på nogen måde er ikke en kamp, og selv navnet på en uddannelse match - temmelig vilkårlig. I sig selv, sparring, måske, er en af de vigtigste aspekter af atlet udvikling. Det er ikke bare arbejder ud et chok og beskyttelsesudstyr. I løbet af denne uddannelse fighter forstår det grundlæggende i kampsport. Han kender deres styrker og svagheder, analysere deres adfærd i ringen og forstår hvad der skal ændres i hans teknik, hvilke elementer i være mere opmærksomme på deres arbejde ud. Desværre er der mange begyndere tror, at sparringspartner - det er modstandere, som har brug for at vinde. Ak, de er meget fejl. Efter alt, i stedet skærpe deres teknik, forsøger de at ramme fjenden et par-tre teknikker, der har lært bedre end andre. Og mange endda forsømt beskyttelse til hurtigere at nå den eftertragtede sejr. Som et resultat, de, der har forberedt lidt bedre, begynder at betragte sig selv en slags stejle og uovervindelige fyre, og efter et møde med en værdig rival stor skuffelse kommer. Og dem, der er svagere, kan udvikle en frygt for en rival, frygter knalde og generelt skuffende i deres evner og sporten generelt.

Sparringspartner: hvordan man vælger

Professionel vækst og stigende dygtighed atlet afhænger ikke blot af sig selv, men også om, hvordan det er professionelle partner til træning. Fordi, virkelig, vil ikke komme til at træne nogen. Hvis det er muligt, bør valget af partner gribes an med stort ansvar.

Her for eksempel, en sparringspartner for Putins judo - hædret træner i USSR Arkadiy Romanovich Rotenberg. Selvfølgelig er det ikke alle disse måder at vælge en partner for uddannelse, som i Vladimir, men alligevel. Så hvad typer kan opdeles sparringspartnere?

  • "Du skal ikke slå mig meget." Ofte er det de nyankomne, men nogle gange her er mere erfarne atleter. Udøver sådanne atleter, vil det være meget vanskeligt teknisk arbejde strejker, som efter deres mening, ofte sparringspartner overstige det påkrævede kraft handling.
  • novice lærer. Sådanne atleter forsøger at vælge sin kammerater mindre erfarne partner. På den ene side, med atleten træning har en positiv indvirkning på dine evner, da han er mere erfaren, og det kan være meget at lære. Men på den anden side, der arbejder med dem vil holde dig i konstant spænding, da hans niveau ikke gør du føler dig sikker i uddannelsen kamp.
  • Fan. Atleter træne hårdt denne type, gå ikke glip af klasser, arbejde med fuld dedikation. Træning med en partner vil bringe en masse godt, som han dygtigt og forsigtigt straffe for eventuelle fejl, men på samme tid, og en mindre erfaren partner vil gøre det muligt at arbejde.

Faktisk typer af krigere der er mange flere, og det gør ikke noget, det er en sparringspartner i kampen, boksning eller anden kampsport sind, må vi huske en ting mere. Den mere hyppigt skiftende partner, vil alsidige være udarbejdelse af en atlet.

Hvordan til at bygge en bedre uddannelse proces

Meget godt valg for en nybegynder ville være sparring med en modstander langt mere erfarne end ham selv, men med den betingelse, at kun en erfaren bokser forsvares. Det er også muligt at arrangere to nytilkomne skyggeboksning. Det vil sige, modstanderne vender mod hinanden på afstand og påføre slag eller endda uden kontakt, eller knapt mærkning punch. Denne samme tilstand behandles og de sikkerhedsmæssige elementer. Efter overtagelsen af en vis erfaring, kan du gå til uddannelse serien af to, og derefter tre strejker. Og endelig kan du gå videre til fuld kontakt træning. Hvis dette er boksning, kan sparringspartner gøre nogen slag, bare for at deres effekt ikke overstiger 25-30% muligt. Hvordan defineres det? Meget simpelt. En direkte slag mod den ubeskyttede ansigt bør ikke medføre alvorlige smerter.

Moments, som har i sparring bør ikke

Under sparring træner bør være opmærksomme på nuancerne i følgende:

  • Soldaterne fungerer ikke på fuld kapacitet. Så snart høres lyden af kraftige slag, er du nødt til at stoppe uddannelsen og komme med en kommentar.
  • Movement Brandmænd bør ikke være kaotisk. Dette gælder både for chok-beskyttelse teknik og bevægelse omkring ringen.
  • Atleter bør ikke være meget træt. Det er bedre at arbejde i et mere afslappet tempo, men længere.
  • Hvis atleter længere bevæge sig rundt i ringen og mindre arbejde med hinanden, træneren har også at gribe ind. Selvfølgelig er der ikke noget galt med benet træning og udarbejdelsen af den rigtige bevægelse rundt i ringen, men samtidig må vi ikke glemme at være i zonen af mulige angreb mod fjerntliggende bevægelse kunne dramatisk ændre i den offensive aktioner.

Og endelig,

Du er nødt til at huske en simpel regel: atleten skal nyde sparring kamp. Det skal være kærlighed og ikke for fremtidige resultater, og for processen. Dette vil bringe meget mere godt end følelse "cool", og så uovervindelig. D. Uanset stemningen af en atlet, uanset hvor det blev dannet af dagen, til at kæmpe, selv til skole, skal gribes an uden nogen negativitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.