TravelingRejsetips

Brisco (rejsearrangør): anmeldelser. Brisco: rejse anmeldelser, indtryk

Brisco rejsearrangør er den internationale beholdning TH & C og mere end 10 år tilbyder sine kunder med eksklusive muligheder for rekreation.

Virksomheden startede sin historie i 2004 under navnet Travel Lagina. Først organiserede ture til Tyrkiet, og derefter til De Forenede Arabiske Emirater. Over tid har virksomheden øget antallet af destinationer, og holde åbent sit eget hotel. Siden 2012, organisationen skiftede navn og sælger ture på Brisco mærke til denne dag. Rejsearrangør bedømmelse stadig har en af de højeste.

Slap af med Brisco

I øjeblikket holder TH & C ejer 10 Airbus, der gør flyrejser fra Moskva, Samara, Krasnodar, Mineralnye Vody, Saratov, St. Petersborg og Rostov ved Don. Siden maj 2014 business-class service på fly, der afgår fra Moskva, nu giver og Brisco. Rejsearrangør arbejder i tre populære områder: Egypten, Tyrkiet, De Forenede Arabiske Emirater. I foråret 2015 Brisco vil åbne for selv nye lande - Spanien og Grækenland.

Turister, der kommer til at hvile i Tyrkiet med virksomheden, kan vælge deres egne hoteller beliggende i de mest populære feriesteder i landet. Disse omfatter: Euphoria Excelsior 4 *, Euphoria Tekirova Hotel 5 *, Porto Azzurro Delta 5 * og andre.

"Bedste i Rusland", "Best i Moskva", "Best i Moskva" - prisen blev vundet af Brisco. Rejsearrangør, anmeldelser af hvilket efterlod millioner af rejsende, tager aktivt del i specialiserede udstillinger.

Tyrkiet med en "Briscoe"

Hosted af "Briscoe" i Tyrkiet er det Prins Group. Desværre, som i ethvert erhverv, der er en bona fide medarbejdere og ikke særlig meget. Derfor, for de synspunkter, vacationers bør holde sig Brisco (rejsearrangør). anmeldelser Tyrkiet Det bliver meget anderledes.

"Briscoe" tiltrækker turister "lækker" priser. Ofte turister, på trods af de bønner fra manager, vælge voucher på deres værdi, ignorere ubekvemme flyvning eller dårlige anmeldelser om dette hotel. Ankommer til den valgte hotel, lejer er utilfreds med, hvad der sker. Ofte er det forståeligt nag har sådanne dårlig service eller dårlig kvalitetsfødevarer. For løsningen på problemet, han helt sikkert vil appellere til et selskab repræsentant. Den modtagende part afhængig af tilgængelighed tilbyde rejsende for et gebyr for at flytte til en anden hotel. Turist er ikke villige til at betale ekstra for din ferie. I denne henseende er der konflikter, og indtryk af ferien vil have en ubehagelig eftersmag.

Den anden side af medaljen er en opfordring eller modbydelig holdning af virksomhedens personale. Du kan ofte finde negative anmeldelser om hvordan efter svigt af turist Tours hotel guide begyndte at være uhøflig eller undgå hvile. Dette er en direkte overtrædelse af reglerne i Brisco. Rejsearrangør feedback i dette tilfælde giver forlade hotline i Tyrkiet.

Ture i Tyrkiet

Vært part i Tyrkiet tilbyder en række udflugter. Disse omfatter:

 • World - Kekova - St. Nicholas (sunkne by).
 • Pamukkale;
 • yacht tur;
 • jeep safari;
 • Dolphinarium;
 • et vandland;
 • Moto Safari og andre.

Udflugt til Pamukkale indtager en særlig plads. Mange turister på daglig basis har en tendens til at komme i "Cotton Castle" (oversat fra tyrkisk). Varmt vand fra varme kilder, rig på mineralsalte, i tusinder af år af sin eksistens dannede hvide terrasser af kalk, som svarer til et fantastisk slot. I løbet af denne tur vil du blive tilbudt at svømme i den gamle Cleopatras pulje. Det menes, at dronningen af Egypten kom til disse termiske kilder til at forynge og forbedre din sundhed. På trods af, at puljen er lavvandet, svømme i det er meget interessant, fordi der på bunden er kolonner ruiner. Badning er betalt, hvad skal advare mens shopping udflugter. Det er værd at bemærke, at Brisco på udflugt Programmet gennemgår 2014 er meget bedre end i det foregående år.

En tur til Pamukkale er en meget lang og udmattende. Turister er taget tidligt om morgenen, så hvis du har købt en en-dags tur, vende tilbage til hotellet sent om aftenen. Vejen i begge retninger tager ca. 12 timer. Hvis turen er godt organiseret og vejledning - ekspert på sit område, vil du helt sikkert få en utrolig oplevelse.

Egypten med en "Briscoe"

Mødestedet Egypten er vært firmaet Brisco. Anmeldelser af virksomheder, der opererer i landet er forskellige. På trods af, at Egypten har en spændte politiske situation, han tiltrækker altid turister på grund af sin historie, fortidsminder og varmt hav.

Der er en opfattelse af, at vi skaber stemningen, så du skal ikke ødelægge ferien, søger at finde fejl med noget. Det kan ofte ses sammenstød mellem turister og repræsentanter for mere end opskruede priser. Vacationers forsøger at bevise over for arbejderne, at det er bedre at købe ture på gaden. En medarbejder på alle måder viser det modsatte, så meget mere prissætningen, han kan ikke påvirke. Jo flere angreb rejseguiden mere voldsomt forsvarer hans arbejde. Enhver har ret til selv at bestemme, hvor det sikrere at få en tur, og det er ikke nødvendigt at overbevise andre om rigtigheden. Således turister selv forårsage vrede. Vi skal huske, at du flyver til hvile, så du skal ikke spilde tid skænderier.

Vielsen i Egypten

Egypten - utrolig land, der kommer til havet, sol, historie og fornøjelse. Hertil kommer, at unikke klima og den særlige farve skubbe vores medborgere på den romantiske gestus. Unge mennesker kommer til Egypten for at udføre i denne gamle land symbolsk bryllup organiseret Brisco. Tour Operator bedømmelser af ceremonier er meget positivt.

Mange er interesseret i at holde sådan en fest. Især bryllupsbilleder vil bugne med storslået udsigt og fylder hjertet med gode minder fra ceremonien og af landet. Du kan ikke organisere en ferie på stranden, alle vi vant til, og i en fantastisk telt i ørkenen. Alle nuancer af organisationen selv tager Brisco - rejsearrangører anmeldelser 2014 som inspirerer unge til en sådan ceremoni.

Et betydeligt antal af fremtidige nygifte foretrækker at holde et bryllup ceremoni i Karnahskom tempel, som er den bedst egnet til en sådan begivenhed på grund af sin skønhed og luksus. Desuden er det er et helligt sted, hvor to gange om året ægteskabet er udført i overensstemmelse med den gamle ritual. Bruden og gommen klædt i nationaldragter, som i oldtiden. Hvert år i en lignende ceremoni, der involverer 50 par.

UAE "Briscoe"

UAE er blevet en af de populære destinationer i Brisco. Rejsearrangør anmeldelser på dette område er meget god. I løbet af det sidste kvarte århundrede, landet meget ændret sig. Byen har ændret sig - gamle østlige arter blev erstattet af en moderne storby. Dette land har blandet stilarter øst og vest, hvilket er utroligt fantastisk.

Staten består af 7 emirater: Ajman, Abu Dhabi, Dubai, Umm Al Quwain, Ras Al Khaimah, Sharjah og Fujairah. Hovedstaden i UAE er Abu Dhabi byen. I Emiraterne, vil du finde nogle af de mest luksuriøse hoteller i verden, for eksempel, "Burj Al Arab" i form af et sejl, som er beliggende i Dubai. I UAE, kan du besøge de mest elegante restauranter og de bedste kurbade, spændende vandlande og de mest moderne indkøbscentre.

Dette land giver en enestående mulighed for sport: kunstskøjteløb, sejlads, vandski, windsurfing, dykning, golf.

Virksomheden tilbyder sine turister ophold i budgettet hoteller, og den mest luksuriøse. Vacationers i UAE vælger ofte byens hoteller foreslåede Brisco. Rejsearrangør giver dem til en overkommelig pris, nærhed af stranden og attraktioner. Det er værd at vide, at byen "treshki" på de anmeldelser på ingen måde ringere end den service og gæstfrihed af de dyrere hoteller.

Visum til UAE

At slappe af i Emiraterne, er russiske statsborgere skal ansøge om visum. Den 13. januar 2015 prisen er steget. normale visumgebyr er $ 85, presserende - $ 250.

Til registrering af dokumenter på kontoret af selskabet kræves: pas, et foto farve på den hvide baggrund (størrelse 4,3 x 5,5 cm), fødselsattester for mindreårige. Firma Brisco Anmeldelser modtaget og passage af denne procedure. Turister opmærksom på, at visum til Emiraterne ikke tager meget tid.

"Briscoe" visum til følgende betingelser:

 • Dokumenter, der modtages efter den fulde betaling og bekræftelse af ansøgningen;
 • RFP skal være gyldigt i mindst 6 måneder i starten af Touren;
 • hvis forælderens pas barnet er registreret, så det visum det passer til den forælder;
 • visum er udstedt for en enkelt post, gælder i 60 dage fra åbningsdatoen, den maksimale periode med ophold i de Forenede Arabiske Emirater - 30 dage;
 • ved bestilling aflysning efter åbningen af visum turistvisum annulleres automatisk.

I henhold til reglerne for udstedelse af visa, Udlændingeservice har ret til at nægte at udstede det uden at forklare årsagerne.

VIP-tjeneste i lufthavnene

Ferierende kan drage fordel af VIP-tjeneste i lufthavnene, som giver Brisco. Rejsearrangøren har en fast pris for denne service.

I Moskva lufthavne
lufthavn service Omkostninger (I)

Sheremetyevo

Terminaler B, C, D, F

VIP-hal 605
Domodedovo Businessfaciliteter 515
VIP-hal 470
Vnukovo VIP-hal 345
Fast-Track 155
Businessfaciliteter 85
Lufthavnene i andre byer i Rusland
lufthavn service Omkostninger (I)

KRASNODAR

(Pashkovskaya)

VIP-hal

385

SAMARA

(Kurumoch)

forretning terminal 315

PETERSBURG

(Pulkovo 1)

VIP-hal 475

MINERALVAND

Businessfaciliteter 225

Feedback fra personale på deres arbejde

Rejsearrangør Brisco anmeldelser personale værdsætter ikke færre turister bemærkninger. Lederskab forsøger at skabe den mest behageligt miljø for arbejde. Kundernes Managers er erfarne og højt kvalificerede, der gør det muligt hurtigt at løse problemer.

Anmeldelser af medarbejdere varierer deres arbejde samt en "Briscoe" arbejde som helhed. Først hver region har sine egne problemer, der komplicerer management aktiviteter. For det andet, Rusland er nu i en økonomisk krise, som helt sikkert vil påvirke turisterhvervet og faldet i antallet af kunder Brisco. Rejsearrangør beregner løn manager til misundelse fra sit salg, som i øjeblikket ikke kan holde meget af medarbejderen. Alt i alt dog, underordnede er tilfredse med deres arbejde og organiseringen af firmaudflugter, og når der opstår problemer forsøge at finde en løsning, der passer begge parter.

Situationen i turist markedet

På grund af den kraftige fald af rublen, mange rejseselskaber er på randen af konkurs. Selv de største rejsearrangører er ikke i stand til at modstå denne situation.

Om "Briscoe" hele år var der rygter om konkurs, på grund af det faktum, at virksomheden tilbyder populære destinationer til lave priser. Har virksomheden formået Men at overleve. I øjeblikket Brisco - rejsearrangør, hvis karakteren er en af de højeste i det russiske marked. Denne opfattelse deles og egne arbejdere og turister turisme.

Så vær ikke bange for at gå til en ferie gennem en rejse selskab "Briscoe" sikkert pakke dine tasker og flyve til at opfylde drømmen!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.