TravelingRejsetips

Tour i Rom for dig

Rom, beliggende på syv høje mere end 2.000 år, er det administrative og kulturelle hovedstad i Italien. Omtrent tre Tusinde år på bredden af Tiberen er "den evige stad", og centrum er fuld til grænsen af dens kulturelle og historiske monumenter - antikke basilikaer, gamle ruiner, smukke pladser og renæssance paladser.

Rettigheder kendte ordsprog: "Alle veje fører til Rom." Antikke luksuriøse byen tiltrækker turister fra hele verden, herunder fra Rusland, som, afhængigt af deres behov og evner, skal du vælge en guidet tur i Rom.

Få byer i verden kan prale et så stort antal af berømte seværdigheder. Dette Colosseum og Peterskirken og Paul og Forum Romanum og Pantheon, Vatikanet og dets museer, Den Spanske Trappe, Piazza di Spagna ...

I Rom og shoppe, og af personlige årsager og til forretningsmøder, men de fleste vil rejse i et forsøg på at røre til historien, i håb om at gå på gaderne i den gamle smukke by og føle pust af evigheden. Den fokuserede en masse ekstraordinære monumenter i det gamle kultur, så denne populære sightseeing tur i Rom i deres talrige varianter.

Arkitektoniske monumenter i Rom har en særlig pragt og storhed, blændende. Hvorfor er kun én af Colosseum, som blev bygget i hånden uden brug af moderne teknologi. Mange templer af Great Romerriget stiger ved siden af den luksuriøse romersk katolske katedral. Som det er kendt, på resterne af den gamle romerske imperium, en ny religion - katolicismen. Dens centrum er også i Rom, og en tur til Rom kan have sin vigtigste punkt for et besøg til Vatikanet.

Og hvis du er interesseret i middelalderen, gå fra Campo de Fury til Piazza Navona, det er hjemsted for smukke gamle arkitektoniske blokke, indrammet af floden Tiberen, og her kan du nyde i lang tid gamle dage går rundt i byens gader.

En storslået springvand Skildpadder, Trevi, Triton - det er renæssancen, Rom, der blev skabt af de store mestre fra fortiden. Tour i Rom kan ikke være en hurtig tur gennem det historiske centrum, i byen er næsten umuligt.

I Rom den nuværende indhyller gamle dage, ikke gør det muligt at bryde sammen, hvilket skaber en vidunderlig ensemble, og tankevækkende på samme tid direkte. Her er tæt sammenslyngede århundreder og epoker, fashionable moderne butikker problemfrit siden af århundredgamle templer, og alt dette gør returnere her igen og igen.

Men ikke alle turister har en tilstrækkelig margen af tid, de kan afsætte til hvile. Men for de travle rejsende designet ture til Rom til weekenden. For to eller tre dage, kan det lykkes dig at finde de vigtigste attraktioner eller vandre gennem de gamle gader og kvarterer af "evige stad". Ved at vælge sådanne korte ture til Rom fra Moskva, Sankt Petersborg og andre byer, kan du tilbringe weekenden perfekt. Og i slutningen af rejsen, kaste en mønt farvel i Trevi-fontænen, du pludselig føler, at denne by - ikke bare en prik på kortet, og en del af dit liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.