Nyheder og SamfundNatur

Onega River: beskrivelse, vandreture, fiskeri

et stort antal floder, der løber på det område i Rusland. Hver af dem er individuel. Denne artikel fokuserer på Onega-floden. Det samlede areal af dets bassin er 56.900 km 2. Det tiltrækker altid opmærksomhed af turister og fiskere.

Hvor er floden Onega?

Svaret er simpelt. Det flyder i Arkhangelsk -regionen i Rusland, har en længde på 416 km. Kilden af floden er beliggende i den sydvestlige del, det tager sin oprindelse fra Lake Lacha. Det munder ud i Onegabugten af Hvidehavet, så øen Ky deler den i to grene. Den øvre del af floden (sø Vozha bifloder) er placeret i Vologda-regionen. Det flyder fra syd til nord.

Power Onega blandet, men for det meste sne, så fra begyndelsen af maj til Juni er den periode med høj vand.

Strømmer gennem det flade område, danner det når, nåede 450 mi bredden. Hovedsagelig de tilspidser kun op til 40 m.

75 km fra starten af floden spildt i to: De fleste af Onega, som går til højre, og en lille Onega, drej til venstre. Senere samles igen.

Den passerer tæt bosættelser som byen Kargopol og Onega, Severoonezhsk landsby, landsbyer og Yarnema Chekuevo og andre.

relief

Den nederste del af floden passerer gennem sumpede almindeligt. Ved siden af bredden af bakkerne nå en højde på 60-80 meter, og nogle gange op til 120 meter. Drevneozernye lavlandet sletter optager en stor del af området mellem kantdannelser. De er meget sumpet, og stige over havets overflade på de 60-150 m øvre del af floden er kendetegnet ved et fald fra 130 til 110 m i denne retning - .. Fra syd til nord. Gennemsnittet for et mærke på 80 til 100 m.

Onega flod shore er for det meste ler. Jord for det meste under mos, men der er sumpet.

Ikke langt fra munden, nær Kargopol langs stranden fundet flere kraftige fjedre slå fra jorden. Vandet er koldt, og meget ren.

nogle steder floden dybde når 6 meter.

vegetation

Onega (Arkhangelsk-regionen) - floden, hvor puljen er placeret i taiga zonen. Klimaet er kontinentalt - kølige, korte somre og lange kolde vintre. Den gennemsnitlige årlige temperatur af floden 1-1,5 grader.

I disse vejrforhold, de stejle bredder Onega skovrige. Her vokser fyr, asp, birk, men for det meste spiste. I den sydøstlige del af dammen kan du også finde gran og lind. Grunde River steder til 90% dækket med skov. I engene vokse stauder, buske er sjældne.

Fritid og turisme

Onega floden har mange strømfald, hvilket er hvorfor det er meget populær blandt kanosejlere turister.

Den tilstødende dam Området er rigt på monumenter af sten og træ arkitektur af 17-19 århundreder. Den naturlige skønhed af den nordlige altid efterlader kun de bedste indtryk.

Således i Kargopol er Christ-katedralen, bygget i 1562, og domkirken klokketårn fra udsigtsplatformen. Landsbyen Ærkeenglen butikker Sretensky kirke i 1715 med kubovatymi lofter. På det område af den tidligere landsby har Prisloniha Kletskaya Nicholas kapel i det 18. århundrede. Det er også muligt at se resterne af Trinity Church.

Varighed af rundvisninger er normalt 5-7 dage under vejledning af en erfaren vejleder.

Onega River: Fiskeri

Dammen konstant lever skalle, gedde, ide, ferskvandskvabbe, stalling, brasen, lampret. Fordi Onega løber ud i Hvidehavet, hvor du også kan møde og laks (fx laks), og skrubbe. Sjældent, men der er også smelt.

Onega River er kendt for sine ebbe og flod. Sommetider vandet trækker sig tilbage mere end ti meter, udsætter de sunkne træer. For hun efterlader en pøl af forskellige størrelser, hvor du nemt kan fange en lille fisk, end der hovedsagelig beskæftiger sig med de lokale drenge.

I en afstand af 20 km fra Arkhangelsk er en af de mest foretrukne fiskepladser, fordi her kan du fange laks. Dybest set på tværs store prøver. Selvfølgelig fange denne fisk er forbudt, men mange, betyder det ikke stoppe.

På Onega forbud mod at bruge spinning, men tillod en fiskestang, så de lokale fiskere tackle opfundet, kaldet "stort objekt". Oftest det kommer stalling. Det er lettest at gå i varmt vejr i juli, en orm eller en flue. På dette tidspunkt blev floden lige syder fisk, opsamling på overfladen af de døgnfluer.

Bream fanget her er også ganske store. Fange dem bedst fra en båd, som de svømmer nær bunden. Også hele sommeren tværs ferskvandskvabbe, da vandet er cool, det bliver ikke varm selv i varmen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.