Hjem og familieTilbehør

Magiske Verden Ellevill: slynge til nyfødte og småbørn godovasika ældre

Producenter af høj kvalitet slynger, der er mange. Men i dag er vi dykke ned i den vidunderlige verden af "Ellevill" - en verden af fantastiske designs og naturlige materialer, der er designet til mødre og babyer.

Historie Ellevill norske selskab startede i 2007. Bærere med etnisk mønstre i lyse farver straks ramt toppen! Det er opmuntrende at vide, at ansigt ZARA kollektion blev vores landsmand - sanger Natalia O'Shea (folkemusik gruppe "Mill", et kunstnernavn - Helavisa). Natalie fotos med sin datter Ninochka og stadig pryder siderne på den officielle hjemmeside.

Så hvad behagede og fortsætter med at overraske sine fans norske producent, havde set så end mødre slynger, anmeldelser af som er fulde af glæde og taknemmelighed?

Den første kollektion

Zara Candy (billedet) - flagskibet. Hvilket blev en øjeblikkelig klassiker, det stadig produceres. Desuden blev adskillige andre farver produceret i 2007, lige så lyse, hentyder til den nationale farve.

Denne lange tørklæde kan meget vel bruges som en slynge til den nyfødte: det er perfekt spoles tilbage til "vugge". Fra samme væv frigives og slynger med ringe (SSK), som også er behagelige at have krummer fra de første dage af livet.

Den første samling af "Ellevill" blev lavet af kvalitet indisk bomuld. Jacquard vævning, diagonal, som det skal for korrekt slynge. At det gør slynger "Ellevill" komfortabel og sikker: de ikke rynke store folder, ikke skære min mors skuldre og ikke trykker barnet, giver god støtte. Bær din baby i en slynge - en fornøjelse! Desuden ser det stilfulde og dyre. Men, og meget værd (ligesom alle gode ting).

Nye favorit farveudskrifter

Siden 2008 har den linje af tørklæder fra "Ellevill" udvidet betydeligt. Der var først de såkaldte grænser - en serie af limited edition. Blandt dem, der er så sjældne og elsket af fashionistas, der tørklæde slynge til nyfødte, fremstillet i 2008, havde allerede haft tre eller fire elskerinder, kan koste mere end nye. Et eksempel på sådan en slynge - Zara Sunset:
Nye stoffer og design - nye slynger til børn fra Ellevill

Dagens sortiment af "Ellevill" tilføjede ikke kun farver og begrænsninger, men også helt nye stof: silke, uld, bambus, linned og blandinger af disse materialer. Med denne kan du nemt hente sejlet til nyfødte til den kolde årstid. Vævet af naturlig uld og blandinger af bomuld, vil det være varm, men ikke svæve.
Men bambus og hør er perfekte til sommer:

I 2013 er virksomheden fejrer sin femte jubilæum, og denne begivenhed er dedikeret til spørgsmålet om de fastsatte grænser, der i et par år vil helt sikkert blive en rigtig dyr sjældenhed.

Korrekt sår - nøglen til en vellykket slid

Sejl til den nyfødte - er ikke bare en smuk tilbehør. Det har mange fordele i forhold til andre børn, der bærer og endda kørestole. Sling-tørklæde og SSC kan bruges fra fødslen op til en alder indtil barnet ikke vil gå fuld på walking (og kører, selvfølgelig). En sand velsignelse det kan være for forældre til børn med begrænset motorik, som ofte har brug for at være på hånden.

Hvordan kan vikle det rigtigt? Selvfølgelig er det bedst at henvende sig til slingokonsultantam - erfarne mødre, der er villige til at hjælpe nyankomne. Men du kan udfylde og separate træningsprogrammer. Så vi prøver!

Winding KNK (cross-over-pocket)

1. spreder slynge (etiket midtvejs på de fleste tørklæder).
2. Sæt din baby på midten, med en slynge til at tage kuglepenne, siddende i en hængekøje.
3. Indstil den venstre halvdel tilbage, taljen, vi bevæger os bag ham på højre skulder. Da det andet hule forløbe på lignende måde.
4. Fangst gulv på hans skuldre, sætter frem, kryds og tværs af byttet barn.
5. tilbage ved båndet, binde knude på bagsiden eller med korset bag, gør den forreste enhed.

Symptom korrekt afvikling - bekvemmelighed og fravær af smerter i ryg, skuldre og lænd. Og glæden af et barn, selvfølgelig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.