Hjem og familieTilbehør

Sådan strække afskrab? Mezdra: alt hvad du behøver at vide for at fans af pels

Det menes, at i garderoben af hver respekt kvinde bare skal have en pels. Og stilen - når produktet syet til dig, på anmodning. Til frakke ud trygt og mange år fremover med sin varme, for sin produktion skal vælge høj kvalitet, godt solbrændt hud. Vurdere dem på grundlag af to indikatorer - bunken og kødsiden. Og hvis det første kriterium er mere eller mindre klart, det er det andet sæt af spørgsmål opstår.

Hvordan defineres kvalitet?

Før vi beskæftige sig med spørgsmålet om, hvordan at strække afskrabninger, du har brug for at finde ud af, hvad det handler om, og hvad der er behov stretching.

Mezdra kaldes spæk lag af dyret hud, der er at sige, "af læderet" pels. Kvaliteten af dets fremstilling vil afhænge af produktets levetid, dets udseende. De grundlæggende evaluering parametre er styrken af den indvendige side, tykkelse, farve og elasticitet, der afhænger af mængden af fedt tilbage efter forarbejdningen. Hvis i processen med forberedelse hud blev også affedtet, så den krølle det vil udsende en karakteristisk raslen ligesom pergamentpapir. Du kan løse dette, men du har brug for at vide, hvordan at afbøde pillekød. Og hvis der er for meget fedt, vil læder stykke ser fedtet, skinnende, produkt af en væsentlig risiko i sidste ende at erhverve en skarp karakteristisk lugt af gamle fedt.

Kvalitativ hud garvning banen har en behagelig lys beige tilstrækkelig fleksibel og strukturen er løsere end ruskind.

omfattende skader

Mærkeligt nok, folk, der forsøger at finde ud af, hvordan ser "rigtige pels", gør det på et foto. En af de såkaldte benchmarks er pillekød mink på dette problem, kan et billede af hvilken ses meget ofte. Men billedet er meget vanskeligt at bedømme kvaliteten, er det nødvendigt at se den virkelige farve, lugt, røre ved den, for at lytte til deres følelser.

De mest almindelige fejl betragtes teklost pels og prostrozhka. Først for eksempel på grund af det faktum, at håret pærer i nogle dyr er ikke i Mezdra og meget dybere. Når huden er blevet fjernet, håret mister sin fundament og begynder at smuldre. Hvis du trak pelsen, og forblev i hænderne på et par af hår, så gør det igen - satse på den anden eller tredje gang, "molt" ophørte i orden. Det bør grundigt kæmmet pels, og problemet vil forsvinde. Men hvis hver gang håret i hånden er mere, at problemet er ganske alvorligt, og det kaldes prostrozhka. Her er resultatet af aktivitet talipomanus pels mestre, klippe for meget af kødsiden med bulbils hvorfra hår vokser. Efter sådan en barbering hår simpelthen ikke noget at holde på, og pels massivt Fray. Stop processen er næsten umuligt, kan vi roligt sige, at en alder af sådanne produkter er meget kortvarig.

Fremgangsmåder recovery

Hvis du stadig er "heldig" at købe pelsen af tvivlsom kvalitet, og appellerer til en professionel Buntmagerer-midler ikke længere eksisterer, kan du ønsker at genoplive deres eget skind. Selvfølgelig skal du vide, hvordan du gendanner afskrabninger. Hvis læderet del af huden er tør og afstumpede, så prøv at smøre det med følgende sammensætning:

 • 1 l varmt vand;
 • 1 g ammoniak;
 • 50 g svinefedt.

Alle ingredienser skal blandes grundigt, ansøge om ren støv og snavs fra afskrab og lad i 30-40 minutter til imprægnering. Dernæst skal proceduren gentages flere gange med intervaller på 2-3 timer, hvorefter pelsen tørres ved forsigtigt ælte hænder og smøre læderet lag af en sådan sammensætning:

 • 1 liter vand ved stuetemperatur;
 • 5-6 dråber af ammoniak;
 • 100 g sæbe og ricinusolie.

Derefter flesh side indenfor en hudfold og henstår i 4-5 timer og derefter tørret i en ekspanderet form ved stuetemperatur.

Hvorfor strække huden?

Hvis du beslutter at købe en pels, og sælgeren siger, at det er syet af hele skind-strakte dristigt gå væk - du frækt bedrage. For at få en smuk produkt og kvalitet, der er ingen anden måde, hvordan man strække afskrabninger. Hvorfor? Forestil ethvert dyr - kan næppe findes i arten af en sådan person, hvis hoved er af samme størrelse som den bageste. Derfor enhver fysisk skjule en trapez form, foruden RU rundt om kanterne. Sy sådanne skind sammen, og flere af dem producerer pels ikke er mulig. Hertil kommer, rå huder og skind let strækker sig i alle retninger, og selv hvis du kan sy en pels, så efter de første sokker i alle "strategiske" områder: skuldre, albuer, arme og tilgive, lænden, vil forblive bobler og streamers, som gamle "sved bukser". Det er usandsynligt, at nogen vil kunne lide iført en pels.

Essensen af processen

Før strække afskrabninger, forsigtigt moisturize så ikke at væde pels. Derefter skindet strækkes og rettede i hånden, så længe det ikke længere deformeres, fikseret på en fast overflade ved hjælp af møbler hæfteklammer eller små søm og efterladt i denne tilstand til tørring. Om nødvendigt, sådan procedure gentages adskillige gange for at opnå det ønskede resultat.

Nå, hvordan man kan strække afskrab, lidt forstået, og nu ser på de mest almindelige løsninger til våd som vandforbruget er ikke meget ønskeligt. Det er også nødvendigt at nøje observere opløsningens temperatur, hvis den er mindre end 35 ° C, opløsningen vil blive absorberet for langsomt når Tc 40 grader hud kan "koge". Så for at blødgøre pillekød i hjemmet, vil hjælpe en af løsningerne:

 • i en liter vand opløses 50 g af alkoholen, i 1 time. L. glycerol og natriumchlorid;
 • opløses i en liter vand til 20 g salt og glycerol og tilsætning af 3 g aluminiumkaliumsulfat (denne opløsning er velegnet for enhver hud undtagen egern).

Lidt flere opskrifter

Hvis du stadig beslutter at strække afskrab, kan du bruge denne løsning:

 • 100 g salt + 70 g æggeblomme + 25 g glycerol. Alt dette skal opløses i en liter vand, gælder blidt på afskrab og orlov til imprægnering.

For egern muligt at anvende en sådan løsning:

 • 1 liter vand med 40 ° C temperatur (pas på ikke at ovenfor);
 • 75 g havremel grovslibning;
 • Omrør og inkuber timer, derefter tilsættes 30 g natriumchlorid.

Lugten af denne løsning, selvfølgelig, ikke rigtig, men resultatet er det værd. Som du kan se, denne procedure er ikke så svært, men ret besværligt. Desværre, hvis membranen er meget fastholde fugt på grund af forkert fremstilling og opbevaring, returnere det til den absolutte blødhed usandsynlig. Men et forsøg værd, ikke?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.