TravelingRetninger

Hvor er den længste tog i verden

Uret på jernbanerne i verden er farende jernbanetog. Statistikere har beregnet, at der hvert år over hele verden transporteres omkring 20 milliarder passagerer og mere end 10 000 000 000 000 tons fragt. Hvis du tilføjer sammen alle de langdistance rejser i et år, vil beløbet være lig med 66 millioner omdrejninger rundt om Jorden. Men det er ikke alle bedrifter, der er i stand til udstyr og menneskelige tanke. Hvis den øverste tre jernbaner længde omfatter USA, Kina og Rusland, for sejren i nomineringen "den længste tog i verden" kampe og andre lande.

Champions af Afrika og Kina

Forsøg på at samle tunge og rummelig godstog blev lavet i 1991 i Sydafrika. Af flere lokomotiver 660 fastgjort vogne, afstanden fra hoved til hale jernbanetog beregnet til transport af jernmalm var 7,2 km. Det forlyder, at den gigantiske har gjort bare én køre, hvorefter han blev fjernet.

Hårdtarbejdende kinesere ikke jage bredden af rækkevidde, indhold med mere beskedne resultater. Men på vejene i det himmelske rige, og i dag det kører den længste tog på 210 biler med en samlet længde med motorer på 3 km og en kapacitet på 20 000 tons. Det er hensigten , at toget til transport af kul og byggematerialer.

Konkurrencen mellem USA og Rusland

I USA det største toget anses for at være en del af en længde på 5,6 km, der ejes af Union Pacific. Men det var kun en eksperimentel samling blev oprettet i 2010 med det formål at teste styrken af nye lokomotiver. Tog Gør et flyrejse fra Dallas til Long Beach, blev hurtigt opdelt i flere dele.

Men i Sovjetunionen i 80'erne på vejene Kuzbass flyttede godstog med 439 biler, plads til 43,5 thous. Tons kul. Længden af denne skinne kolos var 6,5 kilometer, hvilket signifikant reducerede hastigheden for bevægelse i forhold til konventionelle tog.

australske giganter

Grøn kontinent også prale af en af de længste rullende materiel i verden, som er ejet af Rio Tinto mineselskab. Toget bruges til at transportere jernmalm, mens sandwich 29.500 tons fragt. At bringe et stort objekt bevægelse bag vogne med en samlet længde på 2,4 km hooked tre magtfulde lokomotiv, som skubber strukturen foran ham.

En anden rekord tilhører australske selskab BHP Billiton, også har specialiseret sig i minedrift. Her opererede toget på 365 vogne, længde på 3,2 km, i stand til at transportere en enkelt tur op til 44 500 tons fragt. For at flytte et kæmpe sted, det tager seks til otte lokomotiver. Men dette er ikke den længste tog i verden.

Kæmpen fra Mauretanien

Titlen på "længste godstog" tilhører retmæssigt til tog, der kører på monorail i Republikken Mauretanien, som er beliggende i Vestafrika. En del af ruten længde på 700 km går gennem sandet i Sahara-ørkenen. Fra start stationen til toget bevæger 21 timer slutpunkt.

Den samlede længde af to hundrede biler, lokomotiver styres af fire, op til 2,5 km. Undertiden sammensætningen hooked yderligere 10 biler, og dermed øge dens længde ved 300 meter. Toget bliver brugt til at transportere kul og olietanke. Der er også vogne til passagererne. Men de lokale folk er ikke villige til at betale for rejse, først og fremmest går til råvaremarkederne containere er helt gratis og ikke i strid med lovgivningen i det land.

Sverhvmestitelnye tog til rejseentusiaster

Den længste passagertog bestående af 70 vogne, længde på 1,6 km, der ejes af det nationale jernbaneselskab Belgien. Toget gjorde en enkelt flyvning mellem byerne Gent og Oostende, døde lidt mere end seks kilometer. Det var en engangsforeteelse velgørenhedsarrangement, alle indtægter fra som gik til den Research Institute Foundation, der beskæftiger sig med problemerne i onkologi. Rekorden blev sat i 1991, rapporterer om en usædvanlig rejse af toget transmitteret direkte på belgisk tv.

Den længste passagertog i kraft i dag, anses The Ghan, der vedrører de mange australske byer. Typisk 16─26 hooked på lokomotiv biler, men undertiden det samlede beløb kan være op til 99 stykker, som forøger længden af toget op til 1,2 kilometer. Denne gigantiske tilbringer måde mere end to dage, længden af ruten - omkring 3000 km.

En lille sejr vundet og den russiske "Sapsan", sejler på ruten Moskva ─ Petersborg. I 2014 er det målte længden af de to bundter af 20 biler. Tallet på 500,2 m tilladt "Sapsan" modtaget en nominering "den længste tog i verden i high-speed rullende materiel."

Den absolutte leder blandt statelige fyr

De fleste store resultater inden for jernbanetransport tilhører Australien. Mineselskab BHP i 2001 lancerede den længste tog i verden, der forbinder minen Yandi med byen Port Hedland i den vestlige del af den grønne kontinent. Komposition med 682 biler strækker til 7,3 kilometer til at rumme omkring 181 millioner pounds af jernmalm.

Samlet vægt lastet gigant nået 99.734 tons. Flyttet sin rute på 275 km, otte lokomotiver General Electric AC6000CW kapacitet på 6000 liter. a. hver.

I dag er denne rekord ikke slået af nogen. Men det er meget muligt, at i den nærmeste fremtid et sted zastuchat hjul på skinnerne i de nye super-tog i verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.