TravelingRetninger

De vigtigste attraktioner i Antarktis

Antarktis - en af de mest fantastiske steder på jorden. Hvor nat varer seks måneder af året, vinter - ni. Det er det eneste område, der tilhører ingen: ingen regering, ingen administration og offentlige institutioner - ikke gøre noget, hvad vi er vant til fastlandet. Intet andet end videnskabelig forskning stationer. Dette alene er det værd at besøge seværdigheder i Antarktis.

Men da rejsen til verdens ende vil tage en masse tid, og det sjove er ikke billigt, overkommelige det kan være en meget lille antal mennesker. Men der er ingen grund til at begrænse hans nysgerrighed og for at nægte dig selv mulighed for at udforske de vigtigste attraktioner i Antarktis. Billeder med navne og beskrivelser vil hjælpe dig til at forestille sig denne iskolde jord som mere klart som muligt.

placering

Antarktis græsk oversætter som "sted foran Arktis." Det er placeret på Sydpolen, og dækker et areal på næsten 2 gange højere end Australien, og en og en halv gange større end Europa. Dens struktur, bortset fra kontinent Antarktis, indeholder stadig mange omkringliggende øer. Peter I, på. Anvers om. Adelaide om. Alexander, Sydshetlandsøerne. Territorium på fastlandet opkaldt efter historiske personligheder og pionerer: Robertson Jord, Kemp Land, Prinsesse Elizabeth Land, Land af William og andre.

Næsten hele området af de antarktiske is-lænket, og kun de smalle kystområder og øer, toppene og kamme Transantarktiske bjerge er fri for is. I disse is indgået 80% lager af ferskvand hele Jorden.

videnskab område

I 1820, en russisk ekspedition under ledelse af Bellingshausen og Lazarev opdagede Antarktis, og siden da i næsten to Hundrede Aar er forskere rundt om i verden fortsætter med at studere fastlandet. December 1, 1959 lavet et forlig aftale, i henhold til hvilken Antarktis anerkendes udelukkende videnskabelige område og kan ikke tilhøre nogen bestemt tilstand. På sit område arbejder amerikanske forskere, Rusland, Kina, Japan, Tyskland, Chile. Den største interesse er at finde nye energiressourcer, som vrimler i dette land, ifølge forskerne. I sit indre er rige forekomster af olie, gas, kul og kul, samt ædelmetaller.

vejr

Antarktis er næppe behageligt for bopælen - selv om sommeren lufttemperaturen ikke er højere end 0, og om vinteren måneder kan falde til -89 grader. Det er derfor, den permanente befolkning her.

Antallet af indbyggere på fastlandet forskere spænder fra 1000 om vinteren til 4.000 om sommeren. Men jævnligt der er turister, ivrige efter at se seværdighederne i Antarktis. Sæson at besøge åbner i november og slutter i Marts - den måned, hvor sommeren begynder på fastlandet.

Den rige evige is

Hvad tiltrækker folk fra hele verden i denne øde, kold, forblæste kant? Først og fremmest er det en meget speciel atmosfære: de usædvanlige beboere i tætbefolkede land stilhed, synet af utrolige skønhed Northern Lights, majestætiske og alvorlige isbjerge og unikke fauna. Det eneste sted på Jorden, hvor folk kan direkte henvende sig til kosmisk energi - er Antarktis.

Seværdigheder, der tilbyder her for at besøge de mere aktive turister, er det muligt at gøre bjergbestigning, dykning, kajakroning (sørejse og studiet af gletschere i både - kajakker), skiløb, camping, og endda muligt. Der er særlige foto ture, hvorfra du kan bringe et stort antal mindeværdige billeder. Selvfølgelig, hvis du ønsker at udforske attraktionerne i Antarktis, bliver nødt til at betale for det et betydeligt beløb. En tur til de 13-18 dage vil koste mindst 10 tusind dollars.

De fleste turister kommer her eller på krydstogtskibe, der afgår fra sydafrikanske kyster, New Zealand, Argentina og Australien, eller med fly fra Sydafrika og Chile.

I en verden af pingviner og søløver

Sydshetlandsøerne - er normalt den første ting, der tilbyder sine gæster Antarktis. Attraktioner i dette sted er bogstaveligt talt betagende. De består af 11 store og mange små øgrupper. Dette er den mest varmt og fugtigt del af kontinentet. Her er meget forskelligartet dyrenes verden. Klodset på jorden og utroligt yndefulde pingviner, pelssæler, overvægtige søløver findes på hver tur. Men den vigtigste interesse er Deception Island (oversat til russisk betyder "Island of Deception"). Det er en uddød vulkan, hvilket resulterede i udbrud dannede en stor lukket ring.

Blandt de vulkanske sand kan endda tage en dukkert i de varme kilder. Interesserede kan også besøge en af de forskningsstationer, hvis arbejde er helliget studiet af pingviner.

Ørken i isen

Du vil blive overrasket over at erfare, at det tørreste sted på jorden er skjult blandt de frosne vand. McMurdo Dry Valleys vidste nedbør i mange millioner af år. Landet frigøres fra indlandsisen, det dækker smorzshiysya til Stone State sand. vindhastighed raser her kan nå 320 km i timen. Forholdene i de tre dale - Victoria, Wright og Taylor - så tæt som muligt på de betingelser på Mars, at astronauterne bruger til at forberede sig til flyvningen. I en af søerne i ukendte bakterier blev opdaget, hvorefter forskerne var i stand for første gang i bekræftende svar på spørgsmålet: "Er der liv på Mars?".

Tørre dale er inkluderet i den første position på listen, som omfatter attraktioner Antarktis. Billeder og beskrivelser af disse steder, du finder i enhver respekt guide til dykning, fordi søerne er placeret i deres område - det er en Guds gave for dem, der kan lide at udforske den undersøiske verden. Men for at få under islaget er ikke så enkel, da dens tykkelse er omkring 3 meter. Erfarne dykkere nødt til at bruge sprængstoffer før dykning i den utrolige verden af flora og fauna.

Mystiske seværdigheder i Antarktis: Blood Falls

På det område af de tørre Dale er det en af de mest spændende seværdigheder - Blood Falls. Hvis din fantasi allerede tegnede et isnende billede i en ånd af Edgar Allan Poe, eller gjorde du synes om den gamle legende med badning i blodet på ofrene for gamle spiritus, så, som altid sker i virkeligheden, virkeligheden er langt mere prosaisk, men ikke mindre interessant. Selvom skuespillet er faktisk ret skræmmende.

Hvis du beslutter at udforske seværdighederne i Antarktis, bør du helt sikkert se Blood Falls. De blev opdaget i 1911 af Griffith Taylor, en australsk forsker. Han mente, at den røde farve af vandet er knyttet til alger, som ligger i bunden. Imidlertid har flere undersøgelser vist, at det hele i de mikroorganismer, der lever i søen. Ved en dybde på 400 meter, blottet for de sædvanlige næringsstoffer og solen, har de tilpasset til at få alt hvad du behøver ud af sulfitter, som er rig på salt vand. Sulfit - er jern, som er i kontakt med oxygen oxideres, hvilket giver vandet en rusten farve. Dette er en fantastisk eksempel på, hvordan levende organismer er i stand til at tilpasse sig for at overleve under ekstreme forhold.

Vogter Sydpolen

Der er altid vidundere afslører seværdigheder i Antarktis! Billeder med navnene på de vigtigste dem, du finder på en masse ressourcer, der afsættes til denne indefrosset jord. Vær sikker på at tjekke en af de mest mystiske - Erebus vulkan. Sammensætningen af lava udgyder den adskiller sig væsentligt fra de udbrud af andre vulkaner, som ligger på fastlandet. Dette er ikke den eneste forskel. Faktisk usædvanligt i det hele. For det første, Erebus aldrig sover. Mange vulkaner ligge i dvale i flere hundrede år, før du sprøjte ud af hans tarme kogende lava, mens Erebus er altid aktiv. For det andet har to kratere - inden i hinanden. Temperatur beliggende i køle tilstand af magma, er beliggende i den dybeste der når 900 grader Celsius.

Rejser elskere og dem interesseret i naturens undere vil sætte pris på attraktionerne i Antarktis. Kort beskrivelse givet i denne artikel kan kun provokere deres nysgerrighed og skubbe en vanvittig ekspedition til denne robuste og attraktiv kant. Navnet på fastlandet uden grund i harmoni med den mytiske Atlantis - her alt er arrangeret helt ligesom resten af vores Jord. Han er fuld af mysterier og hemmeligheder, som naturen generøst har spredt på sin iskolde dæksel og sikkert gemt nedenunder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.