TravelingRetninger

Minsk. Freedom Square - den historiske monument af kapitalen i Hviderusland

Hviderusland er hjertet i dets kapital - Minsk. Freedom Square - et af de smukkeste steder i den historiske øvre bydel. Startende fra det XVI århundrede indtil anden verdenskrig husede offentlige kontorer i hovedstaden. Under krigen blev mange bygninger ødelagt, og først i slutningen af sidste århundrede, restaurering af den arkitektoniske kulturarv.

Historisk Monument - Liberty Square

De første bosættelser i den øvre bydel var i XII århundrede. I 1547 efter en brand ødelagde næsten alle huse i Minsk kom til Grand udvalget. Det blev besluttet at bygge på stedet af asken af markedet. Centret blev grundlagt i et område på 3000 kvadratmeter. meter. I 1589 begyndte hun aktivt opbygget.

Ved årsskiftet 16-17 århundreder, der opstod en enkelt arkitektoniske ensemble, bygge Minsk var indrettet i renæssancestil. Liberty Square på det tidspunkt var i form af et rektangel. På sin omkreds blev bygget bedesteder, hjemsted for lokale adelsmænd, rådhuset, hotellets gårdhave, Jesuit Kloster, samt klostre og Bernardine Bernardine. tunneler blev bygget mellem klosteret.

Over sin historie, området flere gange skiftet navn. Indtil det XVIII århundrede var det nye marked, senere omdøbt til Øvre marked. I midten af det nittende århundrede blev det kaldt Domkirkepladsen og først efter revolutionen omdøbt Frihedspladsen.

Historien om rådhuset

Først byen var en del af hertugdømmet Litauen, så Kongeriget Polen. I disse år, i hvert europæisk by havde sin egen Rådhus. Jeg var ingen undtagelse og Minsk. Freedom Square er dekoreret med sne-hvide bygning, bygget efter den litauiske Prins Alexander i 1499 tildelt byen Magdeburg lov. byen dommer er beliggende i lokaler rådhuset.

Da Minsk gik til det russiske imperium, blev byen frataget Magdeburg lov. Til folk glemte de gamle friheder, i 1857 rådhuset blev revet ned. Borgerne nægtede at ødelægge bygningen, så at udføre arbejdet af magt bragt fanger fra byen fængsel og soldater. Bygningen blev ombygget mange gange. Indtil midten af det XIX århundrede det i forskellige år var teatret, musikskolen, retten, vagthus og lagrede henvisning vægt og volumen foranstaltninger.

I 2003 blev rådhuset restaureret af findes i museer i tegninger og udkast. Det er dekoreret med søjler og klokketårn. På toppen af tårnet er installeret med våbenskjold figuren afbilder Ascension af Virgin. I nærheden af rådhuset er der skulpturer, "guvernør kørestol" og "Steward Voight." Nu er det et historisk museum i Minsk.

Helligånden Domkirke - Landmark Square

I begyndelsen af det XVII århundrede til Bernardine kloster i området katolske katedral af Helligånden den blev bygget. Efter en brand i 1741, blev der udført restaurering arbejde. Senere flyttede til et kloster i Nesvizh, i 1860 flyttede han til katedralen i den ortodokse kirke. Templet og bygningen ved siden af det blev gendannet, og de flyttede munkene på Holy Trinity ortodokse kloster i Slutsk. I 1870 gjorde han sin indvielse, og efter ordre fra den synode det blev kaldt den hellige Åndelige.

Klostret blev lukket efter revolutionen, men under besættelsen i domkirken tjeneste blev genoptaget. Da krigen sluttede, templet lavet reparationer. I øjeblikket St. Duhsky Cathedral (Minsk, Liberty Square) er en katedral af. Den indeholder bindende magt. Elena Slutskaya og den mirakuløse ikon af den hellige Guds Moder, som udkom i Minsk i 1500.

Vor Frue Kirke

Kirken er dekoreret med Frihedspladsen. Minsk, hvis billeder vil ikke efterlade nogen ligegyldig, gerne besøges af turister fra andre lande. Byens eneste katolske kirke af Jomfru Maria ligger overfor rådhuset. Dens konstruktion skyldes fremkomsten af jesuitterne i Minsk. I 1654 biskoppen i Smolensk har fremlagt bekendtgørelse af to-etagers palads. Senere jesuitterne købte stod ved siden af ham hjem og grundlagde sin kloster der. I 1710, blev den katolske kirke bygget på klostret. Dens interiør dekoreret rige kalkmalerier tal apostle og kolonner med pilastre. Skole blev åbnet i nærheden.

Under Anden Verdenskrig templet blev ødelagt på grund af faldende bomber, og derefter genopbygget. I lang tid sports samfund "Spartacus" var der. I 1993 blev bygningen igen overført til den katolske kirke, og konservatorer fra Polen og Hviderusland vendte tilbage til det oprindelige udseende af katedralen.

Andre steder af interesse i Liberty Square

Blandt de andre attraktioner i Liberty Square har tiltrukket sig opmærksomhed fra turister:

  • Gostiny Dvor. Denne historiske bygning i centrum af feltet, kombineret i et enkelt kompleks. Sidste rekonstruktion af Gostiny Dvor blev gennemført i 1909. Siden den tid har hans udseende ikke ændret sig.
  • Hos Frihedspladsen, 8 (Minsk) - tæt på Gostiny Dvor er en hyggelig restaurant med et luksuriøst interiør og god mad, pizzeria, underholdningscenter med spilleautomater. Det er også den valutaveksling "BSB Bank" og foto centrum.
  • Bygninger mandlige og kvindelige Bernardine monastery. De blev bygget i XVII-XVIII århundrede og har overlevet til vor tid.
  • Luksushotel "Europa" i de 130 værelser. I 1913, har mere end to-etagers bygning tilføjet to 4 etager. I hotellet blev bombet under krigen, men nu bygningen restaureret.

I nærheden er der er parkering til biler, der kommer til Liberty Square (Minsk). hvordan få dig selv bekendt med det historiske centrum af byen? For at gøre dette, er du nødt til at komme til "Nemiga" station på metroen eller tage en taxa. På pladsen stop-busser nummer 1, 69, og 119c, samt shuttle bus nummer 1056. Hver sektion af dette sted er forbundet med historien om byen, så der er altid en masse turister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.