SundhedPræparater

Analog "Diflucan" - betyder "Fluconazol"

Analog "Diflucan" - betyder "Fluconazol" - er et antifungalt middel, der har en meget specifik virkning. Lægemidlet stand til at blokere aktiviteten af nogle enzymer, inhiberer transformation af lanosterol til ergosterol. Desuden lægemidlet øger permeabiliteten af cellemembraner, hvilket forhindrer replikation og vækst af patogener. Det stof er effektiv for opportunistiske svampeinfektioner provokeret af svampe slægten Candida, herunder generelle immunosuppressive typer af candidiasis i jorden. Med oral medicin har god absorptionsevne. På absorptionshastigheden påvirkes ikke af fødeindtagelse. Biotilgængeligheden af lægemidlet er ca. 90%. Maksimalt indhold i blodet når en kur i 30-90 minutter. Lægemidlet fordeles godt i vævene og væskerne trænger ind i mælken. Det skal siges, at prisen for lægemidlet "Fluconazol" en størrelsesorden lavere end værdien af "Diflucan" (i fortiden bliver nødt til at betale fra fire hundrede til otte hundrede rubler).

vidnesbyrd

Medicin "Fluconazol" (analog "Diflucan") tildeles i cryptococcal meningitis, cryptococcosis og andre lokaliseringer cryptococcal infektion hos patienter med en normal immunreaktion og med forskellige typer af immunsuppression. Ved vidnesbyrd candidiasis omfatter standardiserede form, dissemineret candidiasis, candida, og andre typer af invasive infektioner forårsaget af en svamp Candida. Medicinen anbefales til forebyggelse af svampeinfektioner hos patienter med maligne tumorer i karakter. Tildelt agent for mycosis fødder, lyske, torso.

doseringsbehandlingsplan

Analog "Diflucan" - betyder "Fluconazol" - ordineres til patienter med femten år på en masse på over 50 kg. Når cryptococinfektioner af forskellig lokalisering i den første dag i en dosis på 400 mg. Efterfølgende mængden af medikament, reduceres til 200 mg per dag. Behandlingsvarighed i disse patologier afhænger af effektiviteten af behandlingen, hvilket bekræftes af mykologiske studier. Anvendelse af kryptokok meningitis skal vare mindst seks til otte uger. Når dissemineret candidiasis, candida, og andre typer af invasive Candida-infektioner på den første dag mængden af lægemiddel - 400 mg doseringen reduceres til 200 mg. I tilfælde af utilstrækkelig effektivitet af behandlingen forøges dosis tilbage til 400 mg. Varigheden af behandlingen afhænger af effektiviteten af midlerne.

bivirkning

Analog "Diflucan" - stoffet "Fluconazol" - kan medføre svimmelhed, smerter i hovedet, maven, mavesmerter, dårlig appetit, kvalme. På grundlag af behandlingen kan udvikle trombocytopeni, allergiske reaktioner såsom hævelse af ansigt, epidermal toksisk nekrolyse, kløe. Analoger tabletter kan forårsage sprængning af lever, nyre, hypokaliæmi, hypertriglyceridæmi.

Kontraindikationer

Må ikke ordinere stoffet før en alder af 4 år, i tilfælde af intolerance af dets komponenter. Kontraindiceret kombineret anvendelse med medikamentet "Terfenadin", "Astemizol" og andre bidrager til forlængelse af QT-intervallet. Forsigtighed under behandling med show disposition for forskellige patologier (til elektrolytubalance, hjertefejl, etc.).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.