Af teknologiElektronik

Satellit tracking system. Bil Tracking System

Vi havde ikke tid til at lægge mærke til, hvordan satellit sporingssystemer, geolocation teknologier er ubønhørligt ind i vores liv, og rodfæstet i det. Stort set alle moderne gadgets udstoppet navigatører GPS. De efterfølges af andre populære enheder såsom trackere, sporing beacons, over telefonen kontrolsystem og så videre. Ingen overraskelse, at en bil med en indbygget passende udstyr let kan afsløres ved hjælp af et sporingssystem.

Convenience eller fare?

På den ene side, det bringer ekstra bekvemmelighed for folk. For eksempel, at sende et brev eller pakkepost, du kan altid finde ud af præcis, hvor dit budskab. For dette er sporingssystemet for administrationen. Når du er logget ind på internettet og skrive tildelt et unikt nummer, får du alle oplysninger om stien af brevet eller pakken.

På den anden side kan en mere og mere stigende total kontrol ikke, men forårsage angst hos mennesker, der er bekymrede over privatlivets fred for deres personlige liv. Sociale netværk, e-mail, taler i sådanne praktiske tjenester som Skype, WhatsApp og andre, sammen med bekvemmelighed og overkommelighed bære, desværre, en stor fare for mennesker i fremtiden.

Overvej nogle af sporingssystemet og det generelle princip om deres indsats.

GPS

GPS er det amerikanske system af global positionering, der skal fungere under Forsvarsministeriet. Den består af to og tredive satellitter placeret i rummet omkring Jorden. De er drevet af særlige stationer. Systemet overvåger en række gadgets og andre elektroniske enheder i brugerne, ved hjælp af hvilken og spores.

I første omgang blev projektet designet til at opnå militære mål. Men efterhånden hans del blev flyttet til civile.

GLONASS

Denne nationale system til sporing af bilen, som tager sigte på at yde nødhjælp i tilfælde af en trafikulykke. Det har været i drift siden begyndelsen af 2015. Enhederne er fabriksmonteret på nye indenlandske biler. Og alle de køretøjer, der skal have dette udstyr i fremtiden. I de kommende år vil det begynde at arbejde og et europæisk sporingssystem eCall bil. Således monopol på det amerikanske GPS til sin går tabt.

Trackers, beacons, etc.

Ud over at sporingssystemer for køretøjet, der opererer under ledelse af staten og er blevet næsten obligatorisk, er der mange andre enheder, der opererer gennem satellit-systemet. Selvfølgelig er deres arbejde registreres og lagres i ikke-flygtig hukommelse. Men civile i forfølgelsen af deres interesser, erhverve sig disse midler til at opnå personlige mål. Dette kan være en bekymring for deres kære og deres ejendom. Men nogle bruger tracking system til ulovlige formål.

Hvad er de til?

For eksempel, for kontorer og indkøbscentre. Hvis sådanne enheder allerede er blevet uundværlige ved sikkerhedsagenter. De er også installeret i sommerhuset eller i huset. Hvis hackeren trængt ind i lokalet, blev han fanget hurtigere, end det har tid til at flygte. Arbejde lydløs alarm og sikkerhed selskab vil være forpligtet til at reagere på signalet.

Trackers indsættes i kraver elskede kæledyr, så for ikke at frygte, at de vil køre væk alt for langt og tabt. Der er udstyr til sporing børn. Et sporingssystem for køretøjer, der er nævnt ovenfor, har indlysende fordele. De alert service i ulykken, og føreren, for eksempel om den fremtidige trafik. Hertil kommer, at de rapporterer, og andre nyttige oplysninger.

"Jammers"

Men ikke alle kan lide denne situation, når folk styres i alle deres bevægelser. Derfor, sammen med udstyr til sporing hastigt stigende popularitet, og den såkaldte suppressor, eller "jammere" automatisk tracking system.

Princippet om driften af sådanne anordninger sigter mod at skabe interferens for satellitsystemet. I dag kan vi finde mange lignende anordninger. Indenlandske selv-ofte selvstændige foretaget sådanne design. Det siges, at den, der kender en lille smule i radioen, at bygge en lignende anordning i kælderen.

Det vides, at i tyske laboratorieforsøg blev gennemført, hvor testede effektiviteten af disse enheder. Og det er blevet bevist, at satellit tracking system er ubrugelige, når de anvendes korrekt fremstillet lyddæmper. Det giver håb for dem, der ikke ønsker at være konstant kontrolleret. Men hvis de "jammere" installeret i bilen, ville det være ulovligt. Og hvis det er muligt at beregne angriberen, vil han have til at bære ansvaret.

Resultaterne viste, at de "jammere" ikke er begrænset til én bil, men også griber ind i en række andre køretøjer, der er rundt. Derfor er mekanismer udvikles aktivt at identificere sådanne enheder.

Hvem vil komme ud sejrende i denne kamp: dem, der har foretaget satellit tracking system, eller dem, der gør sådanne ordninger for deres ulovlige salg og efterfølgende brug? Folk skal også vælge: at nyde fordelene ved en ny civilisation eller forsvare deres forfædres rettigheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.