Hjem og familieHelligdage

Tillykke pensionering bør være original

Årene går, folk får ikke yngre, og før eller senere kommer der et tidspunkt, hvor en person har til at glemme alt om deres arbejde og gå på pension. I mange år, arbejdsdage og et rigt liv oplevelse værdsat af medarbejderne, så bruge en kollega kommer til alt personale. Tillykke til pensionering, udarbejdet af dem, sikker på at behage en mand, give ham en masse positive følelser. Dette er den sidste dag, hvor alle medarbejdere går sammen med det. Fra nu af vil det fremtidige pensionist nødt til at vænne sig til andre bekymringer: uddannelse af børnebørn, diskutere nyheder med deres naboer, hyppige besøg af venner og slægtninge. I et ord, der kommer en ny livsfase. Tillykke pensionering har at sige om det.

Care for en velfortjent hvile

Slutningen af arbejdsaktiviteter - datoen lidt trist, men samtidig glade. Nu er en mands liv kun tilhører ham, og han vil have masser af fritid. Fra nu af vil det helt dedikere sin egen, og det er selvfølgelig, det er ganske rart. Tilberedt med et udbytte på lykønskning pensionering understrege disse punkter, skal du tidligere hold medarbejder- og hæve hans humør.

Nævn i fejringen af den visdom, erfaring, viden og fantastiske præstationer førerne af deres håndværk. Gode hilsner med pensionering af ordene om, hvor mange mennesker gav deres profession. Dette er helt naturligt, fordi det ikke er bare arbejdede og sat i drift sjæl hver dag. Mennesket er ikke kun elsket sit arbejde - han levede det!

Sig, at du er ked af at sige farvel til en kollega, men ikke desto mindre er du glad for ham. Efter alt, han går på en ferie, vil det være fint at bruge deres tid. En medarbejder lagt ud i deres erhverv, så det er tid til at give ham æren af landet, udtrykte sin taknemmelighed for det arbejde.

Tillykke med pensionering af tilbagekaldelser foretaget på arbejdspladsen år

Det ser ud til, at folk indtil for nylig er kommet til dette selskab at få et job. Han var bange for at gå til den øverste kontor, blev han går igennem, tage det eller ej. Og som om det ikke var lang, men det har virket for det meste af sit voksne liv. Han har meget at lære deres kolleger til at dele min erfaring. Kort sagt, det er en værdifuld medarbejder, der gjorde meget for andre.

I sin egen smukt øjeblik - pension! Tillykke til kvinden eller manden højtideligt genlyde i denne rørende og lidt af en vanskelig dag. Husk hans ord om, hvad din medarbejder har været stærk, ung og attraktiv, da det arbejde gav al deres styrke. Og alt blev gjort optimalt, med opfindsomhed, humor - det er den bedste måde. Lidt vzgrustnite om at forlade denne mand, fordi han allerede var næsten alle familier. Og ønskede ham en ny spændende liv, fuld af ekstraordinære fornemmelser.

Giv tak for hans bidrag til erhvervet

I mennesker, siger de følgende sætning: "livet begynder ved pensionering, ikke fordi arbejdet er gjort, men fordi før manden åbnede en helt ny verden" Nu behøver du ikke at skynde sig, du kan hvordan til at sove, for at distribuere din dag den måde, det ønsker. Trods det faktum, at din taknemmelighed for hans bidrag til erhvervet er meget høj, hvile, før eller senere alle har brug for. Derfor er en mand og forventer pensionering. Tillykke mand eller kvinde skal vise en særskilt "tak" til den enkelte medarbejder ønsker at udtrykke en rolig, men samtidig farverige og interessant liv.

Digte vil kunne lide

Ingen fest er komplet uden smukke ord. Pluk de bedste tillykke! Pensionering sjov og sjove, alvorlige og højtidelige ønsker at gøre mindeværdig.

En anden mulighed - at vælge hilsener i vers. De adskiller sig fra prosa kun rim. Digtene også indeholde ord respekt, visdom, erfaring og bidrag til arbejdet, ønsker en anstændig ferie. For eksempel:

Vi lykønsker dig sammen med den pension!

Lad alt i dit liv vil være mere interessant!

Du har arbejdet i lang tid, meget hårdt.

Slap du er nu, ikke at vide træthed!

Drej fantasi, viser opfindsomhed og alle deres kreative evner. Du vil være i stand til at komme med en masse interessante digte.

Men uanset hilsen, du vælger, er det sikker vil glæde fremtiden pensionist, fordi det er et tegn på opmærksomhed, kærlighed og respekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.