Hjem og familieHelligdage

Hvordan at overraske sin mand på dagen for fødslen: praktiske råd

Meget ofte i samtaler om familielivet han smutter udtrykket "beslaglagt liv." Dette gælder især i forholdet mellem mand og kone efter et par års ægteskab, når du allerede kender den person, hans vaner, intet nyt sker, og forholdet mister sin følelsesmæssige konsekvenser. Hvordan undgår man det? Genesis klæber ikke selv - så gør vi det. Det er derfor, den bedste måde at håndtere den rutine - overraskelser. Små og store, igen og bare sådan, de gør livet mangfoldigt og hjælpe opbygge relationer til dem, der har boet sammen. Lad os nu tale om, hvordan man laver en overraskelse for hendes mand, for eksempel på den dagen for fødslen.

For at sige om et stærkt felt, i sjælen en lille smule af alle de mænd børn. Og som forberedelse til fødselsdag af hans anden halvdel til at glemme alt om det ikke det værd. Husk, hvad fascineret din mand. Måske er han vild med bilmodeller, eller som barn samle thumbnails både og skibe? Måske er han stadig en fornøjelse at se løbet på TV og ønsker at deltage i dem? Så gør en overraskelse fødselsdagsgave til sin mand - en enkel opgave. Køb ham for en sjælden samling af modelbiler eller materiel op på billetter og tematisk udstilling der på hans fødselsdag. Eller bare gå til denne dag sammen i karting eller paintball - disse ture sprede velkendte fest ved bordet med familien.

En anden måde at lave en overraskelse fødselsdagsgave til min mand arrangere et hjem søgen for at søge efter gaver. Lav et kort med tips, hvor der er en søgning efter en gave. Men du behøver ikke rive - lange søgninger er mere irriterende end glæden over den nuværende. Ud over at overraske min mand for hans fødselsdag var en succes, så prøv at fortælle ham det vigtigste og de vigtigste ord. Ikke kun kvinder elsker med deres ører, mænd også vil være en fryd for enhver kompliment til hans adresse, din hver anerkendelse. Du kan arrangere det i form otkrytochek med komplimenter, stablet i en skål med indskriften "... grundene til at jeg elsker dig," eller at gøre sin tilståelse i form af fotobøger - i hvert fald i den tid af dit liv sammen har samlet en masse fotografier.

Som i sædvanlige dage de fleste af den tid, enhver mand tager et job og en familie, i det mindste på dagen for hans fødsel, han har ret til at ignorere. For eksempel, mødes med venner, der ikke havde set. Prøv at lave en overraskelse fødselsdagsgave til sin mand, en fest med sine venner. Kom op med et originalt tema og mødested, plug især hans nærmeste venner om hjælp - mest sandsynligt, vil manden sætte pris på en ferie i hans ære.

Nå, den mest den mest afprøvede måde gøre en overraskelse for min fødselsdag min mand, give ham en uforglemmelig romantisk aften sammen. Prøv at give den mest intime atmosfære, engagere erotisk lingeri, massage, lap dans, til at tage sin elskede en uforglemmelig fornøjelse.

Og husk: overraskelser kan og bør gøres ikke kun på helligdage. Arranger dem oftere vænne hendes mand til at gøre det samme, og ordet "kedelige liv" vil bestemt ikke om din familie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.