Hjem og familieHelligdage

Dag for radio entusiasten - en ferie af entusiaster

Ferie i verden en stor del og al deres viden er umuligt. Men der er sådanne højtidelige dage, hvoraf ikke kun et land ved, men hele kloden. Alle kender International Day of Radio Amateurs uden undtagelse! Nå, hvem kan ikke lide at lytte til radioen? Og der er sådanne håndværkere, der kan demontere og samle en radiomodtager med lukkede øjne.

Hobby for intellektuelle

I hver by er der samfund, cirkler og sektioner af radiofans . Dette er en intellektuel hobby, der trækker på for livet. Fædre bringer deres børn her, sådanne institutioner er normalt fyldt med entusiaster. Den anden måned af foråret giver os en dejlig ferie - Radio Amatørdag. De fejrer alt på deres egen måde: en person arrangerer tefester og -fester, nogen holder seminarer og konferencer, nogen fører hele familien til museet og dedikerer med glæde dem til deres hobby.

Historie af ferien

Ligesom enhver anden ferie har Radio Amateur's Day sine egne historiske rødder. I 1925 grundlagde den attende april i Paris den internationale union af radioamatører. Takket være denne begivenhed opstod en højtidelig dag for amatører og fagfolk i deres forretning. Hidtil har International Society mere end 150 deltagende lande. På en varm forårsdags samles de sammen for at dele deres succeser og præstationer.

Nyttig hobby

Dagens radio amatør kan fejres ikke kun for fans af denne hobby. Med deres resultater og nyskabelser har verden fået mange fordele. Først og fremmest gav radioteknologi os mobiltelefoner, uden hvilket livet virker umuligt nu. En masse nyttige ting blev givet til os af ingeniører og teknikere, der startede deres professionelle karriere i radiokredse. Digital kommunikation udvikler sig i spring og grænser. Men kun tre årtier siden var der kun en tilgængelig digital tilstand.

mangfoldighed

Radio amatørdagen fejres den 18. april hvert år. Det foregår hver gang under et nyt motto. I 2007 var sloganet "Udvidelse af telekommunikationsverdenen". 2011 var et interessant og relevant emne: "Det første sociale netværk baseret på amatørradioens teknologi." Men 2013 bragte et nyt motto: "Bistand i en nødsituation."

Gebyrerne for de tre millioner samfund af radioamatører er interessante og informative. Alle trækker ny viden til sig selv, men der er også opvarmede debatter ved sådanne arrangementer. Deres tema ændrer sig ikke med årene - som faktisk opfandt radioen?

Forvirringen

I Vesten anses Guglielmo Marconi for at være radioens forælder, og Rusland anerkender kun Alexander Popov. Denne talentfulde, fremragende fysiker og elektroingeniør har arbejdet på hans hjernebarn i mange år. Han ville være stolt, lære at der er en World Radio Amateur Day!

Han lagde grunden til radioteknologi Heinrich Hertz tilbage i 1887. Han skabte en generator af elektromagnetiske svingninger og beviste eksistensen af radiobølger. Men han døde tidligt og kunne ikke afslutte sit arbejde. Popov og Marconi perfekerede sin opfindelse, tilføjede en antenne og øgede afstanden af enheder tusindvis af gange. Så den nødvendige radio optrådte overalt. Efter alt er der brug for bølger i luftfart, flåde og i mange andre strukturer.

Tvister om dette emne er meningsløse, det vigtigste er, at vi har til dato de nyeste teknologier, enheder og viden!

Forretning for sjælen

Mange mennesker gør deres hobbyer til en stabil indtægtskilde. Men radioamatører har normalt ikke en sådan mulighed. De er kun involveret i denne forretning for glæde. Nogle vandrer gennem bølgerne, nogen samler instrumenter, forbedrer antenner og modtagere. Kun få har mulighed for at åbne deres egen radiokreds og modtage både profit og fornøjelse. Det er muligt, at fra den voksende generation i disse samfund og generationscirkler vil der komme ud fremragende teknikker, der vil give verden moderniserede enheder! Radioamatørernes dag samler disse talentfulde mennesker sammen, og det er ikke kendt, hvilke projekter dette venskab med lyse hoveder vil præsentere.

ciffer

ABC of Morse er kendt for alle selvrespektive radio amatører. Med sin hjælp kommunikerer folk, der ligger i forskellige ender af planeten. Dette er en spændende lektion, som vi skylder den amerikanske hjemmehørende Samuel Finley Breeze. Dette er en fantastisk måde at overføre kodede data til. Du kan lave en hel besked ved kun at bruge to tegn - en prik og et strejf. Der er ikke noget kompliceret, selv børn kan kommunikere med denne metode. Denne hobby er trods alt genstand for mennesker af forskellige køn og alder. Børn, kvinder, gamle mænd, mænd og unge fyre fejrer Radio Amateurs Day i forskellige dele af verden. Debatter, samtaler, udveksling af værdifuld information - alt dette foregår ved samlinger entusiastiske radiobølger.

Vi har det sjovt med sjælen

Fejr enhver ferie sjov. Banal fest pall og træt. På aprildagen kan du allerede tage en picnic i skoven. Arranger der muntre konkurrencer, steg kød på staven! Glem ikke at lykønske alle de involverede i denne dag. Verdensradio amatørdagen fejres af DJ'er på radioen, i betragtning af det deres professionelle fest! Lyt til radioen - og altid være i vide!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.