Hjem og familieHelligdage

Hvordan fungerer det japanske julemanden?

I begyndelsen af det nye år bliver fejret af alle folkeslag i verden. Ikke alle nationaliteter er de samme referencedato, men på trods af dette, er vi alle lige glæde os denne ferie hver gang. Hvad er de traditioner i Japan fejrer det nye år , og hvis der er en japansk julemanden?

Øst - en delikat sag

Forsøg aldrig at fortælle japanerne om chiming uret i nytårsaften. Sagen er, at i delstaten Rising Sun i det nye år er præget af udbruddet 108 strejker klokken. Men der er mellem de to kulturer og én ting til fælles - en ferie fejret på natten 31. december til at 1. Det menes, at den menneskelige eksistens komplicere de 108 onde lidenskaber, og nytår klokke med hver slå drev væk en af disse laster, predznamenovyvaya godt år.

Forberedelse til ferien i Japan, skal du medtage installationen Kadomatsu - særlig port af bambus og fyr grene foran huset. Det menes, at gennem dem den japanske julemanden. Velhavende familier også indstille foran deres huse, træer blomstrende fersken, blomme, eller fyr.

Segatsu-san - "Mr. januar om"

Der er i Japan og en speciel nytår tryllekunstner. Japanske Julemanden Segatsu-san er helt forskellig fra sine kolleger i Rusland. Bogstaveligt, kan navnet på denne gamle mand oversættes til russisk som "Mr. februar". Beboere i den opgående sol i en hel uge venter på deres hus for at komme Segatsu-san og lykønsker på ferien. Hvad er interessant - betyder julegaver guiden ikke giver hverken børn eller voksne. Repræsentanterne for den yngre generation fra barndom ved, at de kan regne kun på gave fra sine forældre. Tid, når "Mr. januar" til lykønsker japanske helligdage kaldet "Golden Week".

Japanske Santa Claus kostume er også ganske original og usædvanligt for den nye guiden. Ældste bar en grøn festlig kimono og traditionelle hovedbeklædning. Men et tykt hvidt skæg med overskæg, går ned næsten til gulvet, giver Segatsu-san betydelig lighed med sin russiske bror.

To Julemanden i et land?

På det tidspunkt, indtil den japansk mode, teknologi og kunsten at erobre verden, japanerne er interesseret usædvanligt for dem til europæiske og amerikanske traditioner. For ikke så længe siden i Japan, var der en anden nytår tryllekunstner. Hans navn er Oji-san. Og hvis Segatsu-san - en japansk julemand, en nybegynder, snarere er den østlige analog af julemanden. Hvorfor har japanerne havde brug for en anden julemand? Det er simpelt: Oji-san, samt mange andre nye guider, bringer gaver til børn, der opførte sig godt i løbet af året. Ikke underligt så mange børn ser frem til det det til din ferie. Det er værd at bemærke, at den nye japanske Julemanden selv visuelt meget lig julemanden.

Ændring traditioner fejre begyndelsen af året, gør ikke meget ligesom den ældre generation. Hvis børn stoppe med at tro i Segatsu-san vil gå tabt et vigtigt element i populærkulturen og folklore i hans karakteristiske og original måde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.