HjemlighedKonstruktion

Shell lavet af akryl sten: Moderne design og materialer

Ofte badeværelset interiør sætter dræn, kan det være det vigtigste element omkring hvilke alle de andre ting vil spille biroller.

Moderne materialer, design og nogle gange den mest utrolige, kan gøre skallen kunstværk, men glem ikke om funktionalitet.

For nylig har den mode for nye materialer nået og badeværelser, plain, går alle overeksponerede keramik i baggrunden, hvilket giver stedet en mere moderne materialer.

De ledende stillinger er besat af skallen af akryl sten. Først dette materiale er meget fleksibelt, det kan produceres fra enhver form for skallen, kan din fantasi være grænseløs, sømme og samlinger i dette materiale er ikke synlige. Fra det kan du producere de mindste detaljer, at lave mønstre, eksperimentere med farver. Akryl sten - et miljøvenligt materiale, vil det ikke starte de skadelige bakterier, det ikke absorberer farvestoffer, og det er modstandsdygtigt over for husholdningskemikalier. Shell lavet af akryl sten - er ikke det eneste produkt af dette materiale til det moderne køkken - godt, kan du bruge bordplader og vindueskarme izetogo materiale.

En anden moderne materiale - silicium. På metalbase strækkes silikonemateriale, og vask øjeblikkeligt forvandlet. Når vi ikke ved, hvad der er indeni, design synes at være meget let og gennemsigtig, men følelsen af skrøbelighed er vildledende - dette skallen er ekstremt stærk.

Glas ser meget originalt og usædvanligt. Hvis materialet kvalitet, vil skallen vare så længe som sanfayansovaya. Fashion pip - akvariefisk, svævende mellem glassene. Selvfølgelig er dette arbejde er ikke praktisk, men det er sikker på at producere en reel fornemmelse.

Sink lavet af natursten er ualmindeligt, at det er vanskeligt af fremstillingsprocessen, høje omkostninger og relativt tung vægt gør denne vask utilgængelige for mange almindelige fans.

Rustfrit stål er især populær i high-tech stil. Fremstillingsprocessen for disse skaller er enkel nok, og fremstillingsteknologi ikke tillader at eksperimentere med former. Rene linjer, ingen dikkedarer og fremragende pålidelighed gør skallen af dette materiale er meget elegant og originalt.

Mange vil blive overrasket, men der er dræn lavet af træ. Produkter i form af tønder, kadushek skærf ser ekstrem, tilsætning af stål eller glas giver træ vask endnu mere usædvanlige synspunkter. Træ behandles af særlig teknologi, der væsentligt kan forlænge levetiden.

De størrelser og udformninger af skaller er de mest forskelligartede, ofte kombineret med håndvask køkkenbordet eller skab og spejl med hylder over kranen er nødvendig, i virkeligheden, at tage sig af design, bør du aldrig glemme funktionalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.