HjemlighedKonstruktion

Bituminøse mastiks Tagdækning: funktioner

Moderne Borgerne kender ikke nogle af byggematerialer. For eksempel er det ikke overraskende, at for de fleste mennesker ordet "bitumen" er udelukkende forbundet med udlægningen af veje. I virkeligheden, for dem, en speciel sammensætning, som er baseret på olieprodukter inkluderet. Mens bituminøse materialer har en meget større vifte af applikationer, så bør du overveje denne form for som kold bitumen mastik til tagdækning. Dette spørgsmål kan kaldes en meget relevant, fordi før eller senere reparation af blødt tag er der et presserende behov.

Bituminøse mastiks: Specifikationer

Bituminøs mastiks til tagdækning er et stærkt og holdbart materiale, der hærder hurtigt uden yderligere opvarmning. Dette er en af de bedste værktøjer, der kan fungere som en meget effektiv imprægnering belægning. Desuden kan det vise deres store kvalitet og på en fugtig overflade. Bituminøs mastiks til tagdækning en meget høj kvalitet fastgjort til bagsidelaget. Det er i stand til at yde beskyttelse mod svage syrer, vand og en række ugunstige vejrforhold, på ethvert tidspunkt af året.

Bituminøse mastiks: ansøgning

Dette materiale anvendes i en temmelig lang række applikationer. De vigtigste retninger indbefatter sådanne funktioner: vedhæftning til de grundlæggende elementer i forskellige typer tagbeklædning; bindelag tagpap i den hydrofobe isolering; danner monolitiske vandtætte belægninger. Til reparation var den mest høj kvalitet, skal følge visse anvisninger.

Bituminøse mastiks: Betingelser for brug

Først det nødvendigt at forberede overfladen. Det bør ikke være en frost eller støv. Overfladen er vigtig frigørelse fra stående vand. Alle metaldele bør fritages for rust og snavs. Slots og forskellige ru overflader bør behandle injektionsmørtel. Absorberende og ubeskyttede overflader skal behandles med specielle materialer. Bituminøs mastiks til tage, der skal anvendes i kold tilstand. Påfør materialet bør ved spartel eller pensel tag. Det næste lag påføres kun på den betingelse, at den tidligere helt tørt. Efter at det vil være muligt at holde sig til den del af tagdækningsmateriale baseret på enten den ene til den anden. Ler skal være helt ensartet fordelt over overfladen af tagdækning. Efter nogen tid, typisk 20 minutter, materialet kan presses tæt mod maksimale mastiks.

I tilfælde af at primeren havde tørret, kan anvendes mastik lag 2-3, hvor strømmen af ét lag er 1,5 kg per kvadratmeter. Hver ny lag påføres på tværs til den foregående - det er en forudsætning. Kun på denne måde kan ikke helt fjerne de huller i isoleringen. Bituminøs mastiks til tagdækning, udgifter til der spænder fra 200 rubler per kilogram, kan blive brugt i en mængde på 3-4,5 kg per kvadratmeter. Det er vigtigt at tiden kontrollere tykkelsen af lagene, og også sikre som byggemateriale er forbrugt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.