HjemlighedKonstruktion

Den afvalmede tag er attraktiv i opførelsen af hans hus?

Et stort antal af arter og typer tage, siger om mulighederne og de mange forskellige valgmuligheder. Derfor er det nogle gange svært at stoppe noget. Jeg ville ønske, der var rart, men stadig billigt. Den grundlæggende opdeling af tage videregiver antallet af parter eller som de kaldes stråler. Til industrielle anlæg og lejlighedskomplekser højhuse ofte vælger en flad version. Dette tag er nemmere at udfylde, og du kan bruge web materialer.

Hver type har sine egne fordele. Valmtag tager i denne kæde er et af de første steder. Efter alt, til opførelse af et privat hjem det overordnede design er også vigtig. Tilstedeværelsen af de fire sider ofte er med til at øge arealet af loftet, gør det til en stue. Der er forskellige typer, der kan udføres med brug af denne type.

Det er velkendt, at den mest stabile figur i opbygningen af en trekant. At det er grundlaget for truss system næsten enhver art. Design en valmtag, lavet af fire ligesidede trekanter, kaldet "telt". Det giver dig mulighed for at spare på materiale, som er vigtig, men det er meget svært højderyg forbindelse node. At alt ikke er brudt sammen, skal du meget omhyggeligt, med supplerende beskyttelsesforanstaltninger til at forbinde toppen af alle de trekanter.

En sådan valmtag i et telt er ofte placeret på kirkerne, hvilket giver dem en slags sublim. Hvis fundamentet af huset ikke er lagt firkantet, og en polygon, bør du vælge en anden type tag. Dette kan være en kuppel tag eller mnogoschiptsovaya. Men vi kan ikke undvære fagfolk.

Taget, som de to parter er i form af en trapez, og de to andre er trekanter, kaldet "hip". For sin enhed kræver yderligere monteringselementer, men det er mere bekvemt end et telt. Enhver tag - en temmelig kompliceret struktur, og afvalmede tag er ikke en undtagelse. Derfor, hvis det er muligt, at beregning og konstruktion af bedre kontakt gode mennesker. Men du kan opbygge og designe deres egne hænder.

Truss-system af ethvert tag er placeret på mauerlat. Boliger med vægge af træbjælker, kan en øvre krone tjene som omdrejningspunktet. Hvis væggene er lavet af mursten, må det nødvendigvis være fast stråle. Ridge Run giver dig mulighed for at tilslutte den øverste del af strålerne. En undtagelse er en afvalmede tag, udformet som et telt. Her alle de store diagonale spær er reduceret til et enkelt punkt. Montering opnås er meget kompliceret. Men for at udføre det vil afhænge meget. Især for områder med kraftig vind og masser af sne.

Tag for en valmtag passer til ethvert. Dette kan være fliser, Ondulin, fleksible, metal stående fals kobber. endda roll materialer bør være fint. Telt variant af klostre sommetider belagt med bladguld. Beregning valmtag bør ske under hensyntagen til de muligheder. Og valget er enorme, men meget kan afhænge af fantasi. Eventuelt kan du bruge de kombinerede muligheder, der er, på hver konstruktion for at bygge et tag, men at sætte det sammen i ét ensemble.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.