FinanserPersonal Finance

Hvordan til at oversætte med QIWI til "Yandex Penge." - effekt kredsløb / indgang

Muligheder åbnet op for netværksbrugere med fremkomsten af betalingssystemer: det er muligt at foretage indkøb på online-butikker, betale regninger, købe våben og rustninger i spillet, bruger regnskab for transaktionerne og mere. Men der er en hindring, at uerfarne brugere forvirret - ikke alle steder kan finde knappen med logoet for en skattet betalingssystem, hvor e-wallet registreret. Og så manden står op med spørgsmålet om, hvordan man kan oversætte med QIWI til "Yandex. Money "betyder. Vi bemærker straks, at fremgangsmåden med direkte transmission fra den ene pung til den anden ikke gør. Men der er flere ordninger, der gør dette problem løses.

Hvordan til at oversætte med QIWI til "Yandex" pengene via bankoverførsel

"Kiwi" - betalingssystemet med de mest grundlæggende regler for brug. For at udføre operationen, ingen grund til at købe særlige certifikater, for at give kopier af dokumenterne, og så videre. D. Hans belønning system tager form af en lille fast beløb (20-40 rubler) og interesse. Han er minimum for at hæve penge via bankoverførsel. For at gennemføre den, er der ingen grund til at binde op et bankkort, at have nok personlige konto.

QIWI samarbejder med flere dusin banker. Således at brugeren skal have noget problem med det valg. Alle yderligere operation er også nemt: udfylde den simple form af navnet data, navn, mellemnavn, kontonummer, BIC, og så videre.

Klient i QIWI bliver nødt til at afgøre, hvilken type betaling: presserende eller almindelig. I sidstnævnte tilfælde af midler med pung "Kiwi" på en bankkonto er modtaget inden for 7 dage.

Men det handler om én betalingssystem. Men hvordan man kan oversætte med QIWI til "Yandex" penge? Simpelt - med en bankkonto. "Yandex. Money "og QIWI samarbejder med en række finansielle institutioner. Banker VTB 24, Sberbank, "Alfa-Bank" og nogle andre er gensidige partnere og at, og en anden betalingssystem.

Visa og MasterCard

Det QIWI betalingssystem tager ikke meget tid referencenummer på den pung til kortet. Nok til at indtaste dens nummer, efternavn, navnet på ejeren og om CVV-koden (3 cifre på bagsiden). Registrering tager omkring et minut. Debiteret kortkontoen kortet størrelse er 1,5 rubler. Den eneste begrænsning sæt betalingssystem - kreditkortet skal være et Visa eller MasterCard.

Når tilbagetrækning af penge fra den elektroniske pung på kortet brugeren bliver nødt til at præcisere sin antallet og størrelsen af betalingen. Betaling er begrænset: 150 000 pr uge, 600.000 per måned. minimumstid operation.

QIWI, «Yandex" arbejde med de samme typer af betalingskort. Forskellen er den mængde af operationer og Kommissionen. "Yandex" vurdere deres tjenester i 49 rubler. Begrænser størrelsen af input - en dag, han er 100 000 200 000 - en måned. Men i resten af ordningen "QIWI - Visa (MasterCard) -.« Yandex Penge '' fungerer perfekt.

pengeoverførselssystem

Spørgsmålet om, hvordan man kan oversætte med QIWI til "Yandex" penge, der er en måned i gennemsnit er 20 mennesker, der bor i udlandet i Den Russiske Føderation. For dem, ville den ideelle løsning være at overføre fra mægleren i skikkelse af betaling af Kontakt. Det var hendes et og samarbejde "Yandex", og QIWI.

Angivelse i form af efternavn, navn og efternavn som dataene for både afsender og modtager som brugeren vil modtage midler inden for 15 minutter. Efter dette, uden at bringe penge, de kan oversættes til "Yandex" har en pung, hvor betalingen vil blive anvendt efter 2 timer.

mobiloperatører

Nogle steder har oplysninger om, hvordan man overføre penge til QIWI-pung til "Yandex" telefonisk. Snarere kontroversiel metode med hensyn til bekvemmelighed og hastighed.

I begge betalingssystemer har den funktion at genopfyldning konti med mobiloperatører. Men flere penge vil falde ned i pungen? Selvfølgelig kan du bede venner til at oversætte "Yandex" fra deres konti på din mobilkonto og genopbygge andet. Alligevel er det ganske tvivlsomt og upålidelige ordning.

WebMoney

Hvordan til at oversætte med QIWI til "Yandex" betyder, hvis der ikke er nogen bankkort og regnskaber, men der er en pung i "WebMoney"? Ja, denne metode er tilgængelig. Begge betalingssystemer fungerer ikke med hinanden, men samarbejde med det internationale betalingssystem.

En sådan variant exchange ækvivalenter kontanter har sit eget særpræg. Nemlig, ejeren af pungen i "WebMoney" skal have et certifikat på ikke mindre end en formel. "Yandex" har også særlige krav til brugere, der ønsker at overføre penge fra WebMoney - konto skal identificeres, dvs. systemet beder om en kopi af passet. Og hvis det på dette tidspunkt brugeren har ikke fået disse dokumenter, derefter bruge metoden til overførsel af midler mellem de tre betalingssystemer vil ikke kunne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.