FinanserPersonal Finance

Bay penge på spil: hvad det er, og hvad det truer. Bay på kortet: anmeldelser

På forskellige fora, opslagstavler eller sociale netværk i dag kan man se en masse af budskaber om de såkaldte bugter af penge på kreditkort. Sådanne publikationer kan se noget som dette: "Under udførelsen af bugten ved kortet, ekstra arbejde, der kræves seriøse mennesker, hjælpe afbetale gæld og lån." Osv Ofte er disse annoncer lover en temmelig store belønninger for udførelsen, tilsyneladende simple handlinger. Mange mennesker kan være interesseret i et sådant forslag, og kun få samtidig huske på, at den frie ost er kun i en musefælde.

Så hvad er hagen? Hvad er bugten på kortet? Anmeldelser af sådanne operationer vil blive præsenteret nedenfor, men problemet kræver en seriøs overvejelse.

Hvad er bugten penge?

Udtrykket "bay" er jargon og det meste distribueres i World Wide Web. Essensen af det er, at nogle personer foreslå en person til at udfylde sin bankkonto eller til at lave en bugt på den Sberbank kort for en vis mængde penge, og betydelig. Ofte i sådanne operationer vises hundredtusindvis af rubler. Dernæst den person, der har modtaget bugten, bør hæve penge og sende dem op kontoen, efterlader ham forud aftalt procentdel af det samlede beløb. Vederlaget stor nok - 20-50%! Enig, behøver den slags penge på vejen ikke rulle, især hvis du får tilbudt at udfylde et par hundrede tusinde. Det er værd at bemærke, at sådanne tricks ofte støder på netop de mennesker, der har økonomiske problemer, uanset om det er gæld eller lån, som har hårdt brug for til at tilbagebetale.

Og her er det spørgsmålet, om der skal kommunikere og modtage penge på bugten kortene tilhører dig? Efter fangsten som tiden ligger i oprindelsen af de penge: de er simpelthen stammer fra en kriminel handling eller endda stjålet.

Hvor kommer de penge

I dag svingede utallige forskellige svindel, der eller anden måde forsøger at beslaglægge andre folks penge. Men oftest narre brugerne selv tage deres penge svindel under påskud af at købe noget eller investere i rentable projekter, hvor tilbuddet om at opdatere din konto med kreditkort. Disse projekter er blot pyramidespil som MMM Sergei Mavrodi. Brugere kan også miste kontrollen over deres e-punge - massen af muligheder. I de fleste tilfælde af internetsvindel er ingen retssager sker, og bedragere er ikke forpligtet til at hæve penge ved hjælp af nogle særlige ordninger og brugen af denne tjeneste af uautoriserede personer.

Men nogle kriminelle opererer på en stor skala og røve banker, en eller anden måde at få adgang til deres database. Eftersom registreres al flytning af midler i banksystemet, er disse angribere tvunget til at bruge forskellige ordninger for hvidvaskning af penge. I dette tilfælde er det ikke føre til dem, og til dem, der modtager penge - og de er ansvarlige, og de virkelige forbrydere ustraffet.

ordningen Bay

I virkeligheden er disse manipulationer udføres som følger:

  • Til at begynde, er kriminelle forsøger at opspore den mand, gennem hvem de kunne hæve sorte penge. Dette kan gøres en masse mailing af breve i postkassen, som regel i forskellige fora og opslagstavler efterlod en besked, for eksempel skrive, at brug for akut Bay på et kort og lignende. Som kontaktoplysningerne normalt angivne e-mail-adresse.
  • Så snart den pågældende får kontakt med en svindler, det forklare de vigtigste punkter er enige om det beløb, der bliver nødt til at vende tilbage, ofte med henvisning til oprindelsen af penge.
  • Manden spørger kortnummer, hvis ikke, så tilbyder et nyt problem i banken til personlig brug. Jo højere niveau af kortet, jo større beløb, du kan for at udfylde det.
  • Efter nogen tid, at kortet modtager midler.
  • Mennesket går til ATM eller bankfilial og cashes pengene. Fra det øjeblik, han bliver en medskyldig af kriminelle.
  • Som aftalt, den person, der har modtaget bugten, sende nogle af pengene på disse detaljer, og resten tager sig selv.

Mulige konsekvenser af deltagelse i Golfen

Man fanget angribere hjælpe med at indkassere og hvidvaskning af kriminelt opnåede penge bliver således deres medskyldig. Og uanset hvor meget han betalte dem tilbage, og det endda vendt tilbage. I tilfælde af, at eventuelle hackere fjernet penge fra andre folks konti, vil sikkerhedstjeneste af banken være i stand til nemt at kommunikere med ejeren af kortet, er aftalt til bugten. Søg endelige modtagere er usandsynligt, at nogen resultater. I dette tilfælde er det ikke svært at gætte, hvem der skal være syndebuk og vil være ansvarlig for alt.

For at blive involveret i sådanne tilfælde kan du få en meget reel fængsel. I fremtiden kan det være, at den hvidvaskes penge blev brugt til at købe narkotika, våben eller terrorhandling, så det er værd at den ekstra tid til at overveje, om du har brug for kortet bugten.

Sådan beskytter du dig

Før udkig efter nemme måder at tjene penge, bør du afveje fordele og ulemper. Stol ikke på ordene fra den første tæller og være opmærksom på hvad de skriver om på bugten på spil fora. Anmeldelser kan simpelthen være uvirkeligt, så du kan ikke stole på dem. Heller ikke glemme hovedreglen - gratis ost er kun i en musefælde.

Hvis der alligevel modtog penge på spil, kan bugten i hvert fald ikke udbetales. Umiddelbart er nødvendigt at gå i banken og fortælle, at de kort modtaget midler, hvis oprindelse ejeren har ingen idé. Lad dem til at forstå, hvad der er hvad. Og bedst af alt, og ikke kommunikere med folk der tilbyder bugter på kortet.

banale bedrageri

I virkeligheden, i de fleste tilfælde, alt er så meget lettere - ingen bugter må ikke ske, fordi svindlerne selv på jagt efter andre folks penge, og ikke sende deres penge til alle og enhver. Som bekendt, hvor kun svigagtige ordninger bruges ikke, og det er ikke overraskende, at de mest succesfulde skurke gør i de områder, hvor du kan spille på grådighed af mennesker mister deres hoveder i jagten på lette penge. Annoncer som "bugt på kortet, ext. arbejde "er blot den lokkemad for disse mennesker.

Uvidenhed og inkompetence af det potentielle offer også spillet i hænderne på kriminelle. Til en vis grad internettet er en guldgrube for spekulanterne, for her er det muligt at foretage nogen idé om, hvad kun fantasien vil være tilstrækkeligt. Her svindlere, kan behandling fremtidige ofre henvise til eventuelle kommentarer fra andre garanter eller tilfredse brugere angiveligt som får bugt på spil. Disse vurderinger er ofte fiktive, og efterladt på vegne af ikke-eksisterende mennesker. Du bør ikke tro alt, hvad du læser på internettet.

Nedenfor er et kig på nogle almindelige eksempler på svindel i forbindelse med bankkort.

Skilsmisse er med forudbetaling

Oftest under dække af bugten på kortet svindlere forsøger at beslaglægge andre folks penge. Til denne mand løfte om at gøre Golfen, men siger, at de har brug for forsikring, tilbyde en vis garant, angiveligt er en pålidelig mægler i disse typer af transaktioner. Den nederste linje er, at du ønsker at gøre en konkret bidrag, finansiere din konto med kreditkort, denne garanti kan bruges, kan du stole på. Historien om bugten ender så snart svindlere modtage præmien. For sådan svindel kan komme som bankkort og alle former for elektroniske betalingssystemer.

Tegnebog på en snor

Det er et klassisk arrangement med skilsmisse på de penge, som ofte bruges af svindlere i dashing 90-erne. I dag svindlere har tilpasset den til realiteterne i vores tid, og det er med succes brugt på internettet.

behøver ikke at foretage nogen betaling, og svindlere faktisk overføre penge, for eksempel gøre bugten til Sberbank kortet. Efter forudgående aftale, en person sender en del af de midler, zalivshemu derefter vises som hvis ejeren af de penge, og kræver deres tilbagevenden, mens truer med at ringe til politiet og lignende. En masse mennesker det virker, og de er for at undgå problemer, kompensere for den såkaldte ejer angiveligt stjålet sine penge. Først efter at være kommet til at forstå, at han var i ledtog med zalivschikami.

konklusion

Det er ingen hemmelighed, at svindlere har opfundet et uendeligt antal forskellige måder, hvorpå de forsøger at beslaglægge penge naiv og godtroende mennesker. Hvad kan du lære ved at studere de kommentarer fra folk om bugten er på spil? Feedback efterladt af dem, fortæller om mange tilfælde, hvor svindlerne var i stand til at opnå direkte adgang til kreditkort af mennesker. Angribere fremkalde PIN og CVV koder kort og andre oplysninger, som hjælper dem uopmærksom at røve folk.

Vi kan kun gentage, at i jagten på nemme penge kan kun samle en mere besvær og taber de sidste tilgængelige midler. Det gælder især i forhold til sociale netværk. Få flere oplysninger, og vigtigst - brug din hjerne. Den eneste måde at beskytte sig selv mod angreb fra hackere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.