Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Sirloin - de ømmeste og mest magert kød svin

Selvfølgelig er kød af svin, på trods af indholdet overdreven fedt, du kan tilberede de mest mest lækre retter. Dette røget bacon, og lækre bøffer og flavorful dumplings. En grill, i almindelighed, kan kaldes en drøm for en gourmet, er det ikke? Men fra mangfoldighed godbidder kan vælges og lean. Sådan angår lænd. Hvordan adskiller det sig i udseende fra den anden kød? Hvad er dens smag egenskaber? Hvad kan du gøre fra dette produkt? Og måske i konklusion, der er det store spørgsmål: "er i nogle dele af slagtekroppen gris lænd?" Alle er interesseret i svarene finder du i denne artikel.

Regler podrazdelki svinekroppe

Generelt er måde reglerne er baseret på den nationale standard. I henhold til disse regler, at hver halve kroppe opdeles i otte stykker, som derefter divideret med kvaliteter. Så overveje navnet på hver del af svinekroppe og til hvilken klasse omfatter:

 • Skulder - undtagen forben denne lap er placeret og nogle af de øvre og ribben zone.
 • Den dorsale del - går langs højderyggen og indfanger plads ned til midt på maven.
 • Bryst - symmetrisk med hensyn til den dorsale del og indeholder i sin sammensætning ribben.
 • Lumbal del - er tættere på bagbenene, der støder op til skinke.
 • Ham - bagben med haleben og hofte område i nærheden.
 • Tanke med en hals dårligt - kødfulde område fra bryst til hovedet.
 • Shank - underarmen til hoven.
 • Shanks - en del af slagtekroppen, der ligner den forreste kno.

De første fem dele er første klasse kød og resten - til den anden.

Hvor er HØJREB?

I betragtning af kvaliteten af alle dele af kroppen, selv visuelt kan det bestemmes, at bagbenet (skinke) er den kødfulde. Og fjerne huden, der normalt forbliver på slagtekroppene under snitning opdages som ydre kendetegn og særlige papirmasse. Så hvor er HØJREB? Denne placering er den øverste lag af blødt kødfuld og skinker. I modsætning til bryst og skulderområdet er ikke-eksisterende knogle. Det er også den mindste vener, muskler og fedt indeslutninger vævninger (hvis du ikke behandler kødfulde langsgående striber langs højderyggen). I udseende, det har en lidt anden farve og tæthed. Følgende er andre funktioner, der gør det ud af kødet du kan tilberede nogle retter med en udsøgt og delikat smag.

Hvilke særlige egenskaber forskellig fra den anden lænd kød?

Ham, hvis det ikke er for stor, kan steges eller bages hele. Men hvis ikke talrige familie, er dele opnås store. Det er derfor tilrådeligt at opdele denne del af svineslagtekroppe langs lårene og kog separat. Den øverste filet del adskiller ømhed og specielle, lys rosa farve. Den indeholder flere muskelfibre og fedt inklusioner. Derfor er denne del af benet (og faktisk hele svinekroppe) er den mest lækker kød. Den resterende masse af bagbenet omfatter knogler og flere muskelfibre og vævninger, så ikke som værdifuldt at bruge. Det bruges til skinken, som også er meget velsmagende og nærende udvalg af retter fra hakket og hakket masse, samt små stykker af stege.

Hvilke retter er tilberedt fra lænd?

Da det ikke er meget fedt kød, kok fortrinsvis retter af faste stykker eller opskåret i plader med forskellig tykkelse. Dette skyldes det faktum, at under varmebehandlingen, især efter at slå en hammer, er der ingen hurtig vyzharivaniya og den indre kødet er saftigt, men samtidig blød. Blandt disse de mest populære delikatesser - skinne, bøf, Brizol. Her er opskriften på en af disse retter. Den lænd er også et ideelt materiale til indpakning store og små ruller. Fra tynde skiver kan smelte i din mund stege. Ligeledes kan pulpen anvendes i hakket formular. Dette er alle former zrazy og schnitzler.

Opskrift af svinekød Brizol

Til fremstilling skal du bruge:

 • ca. 700-800 g HØJREB;
 • Lidt større salt;
 • ristning - mel og fedt;
 • smør - 60-70 g;
 • grønne løg hakket - 1 tsk. skeen.

fremstilling:

 1. Et stykke kød, vask og dup tør med køkkenrulle.
 2. Skåret i små fibre på tværs af pladen tykkelse på ikke mere end 1 cm.
 3. Hver skive repel, indpakket i en polyethylenfilm til en tykkelse på 1-2 mm.
 4. Giv en kniv stykke cirkulær form med en diameter på ca. 10-12 cm.
 5. Pritrusite Brizol lidt salt og mel.
 6. Hurtigt steg i den varme fedt i 1-2 minutter på hver side til de er gyldne, drejning på begge sider.
 7. Serveres på en varm tallerken, top det med et klap af smør og drys med løg. Den bedste side parabol til Brizol er dampet eller friske grøntsager.

Spis for dit helbred!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.