Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Hvordan laver sur kål i et hjem, der var lækker

Om vinteren, når produktet ikke er nok vitaminer, det har længe været et dagligt syn mad sauerkraut. Dette er en af de vigtigste fødevarer i mange nationer i Europa og Asien. På trods af at det er simpelt mad, sauerkraut spiser ikke kun de fattige, men også de rige. Efter alt, bortset fra en lang række vitaminer, det indeholder en masse af fiber, organiske syrer og sporstoffer. Derfor bør enhver kvinde ved, hvordan man gør sur kål derhjemme.

Denne unikke grøntsag - en af de ældste på jorden. Nu er der hundredvis af sorter af kål, fælles rundt om i verden. Det er nyttigt i frisk form, og ofte dens saft bruges til behandling af visse sygdomme. Men en af de mest nyttige fødevarer - sauerkraut skyldes sauerkraut når det øger indholdet af C-vitamin og gavnlige organiske syrer. Fiber passerer i en fordøjelig form, og saltvand forbedrer fordøjelsen. Men for alle de gavnlige egenskaber er bevaret i lang tid, du har brug for at vide, hvordan man laver sur kål i hjemmet for at holde det syrnede og var sprød.

For at gøre dette, er du nødt til at vælge den rigtige tilberedningstid og grøntsager selv. Når du kan gøre sur kål? Dette gøres bedst på den voksende måne, mandag eller tirsdag. Oftest saltning råvarer i det sene efterår, efter høst tidlige sorter til uegnede - de er løs og indeholder lidt sukker. Du skal vælge en leder af tyk, rent snit på. Fjern alle de øverste blade, kolber og mørke steder. Prøv kål smag - hvis det er saftig og lækker, derefter gå videre og begynde at saltning.

Hvordan laver sur kål derhjemme, så hun blev holdt i lang tid og var lækker? Forskellige husmødre deres bejdsning opskrifter. Du kan tilberede finthakket eller revet kål, men du kan selv sylte hende hele hoveder af kål. Som tilsætningsstoffer gulerødder tager oftere, det giver fadet en flot farve og sødme. Men du kan gøre sur kål, og uden det, samt tranebær, æble, peberrod, tranebær og roer. Nogle gange er det gør det endnu uden salt, men denne parabol er ikke gemt i lang tid.

Ferment kål derhjemme er meget enkel. På 5 kg tage 4 mellemstore gulerødder og 3 spiseskefulde fint salt. Det anbefales ikke at bruge salt tilsat jod, vil kål kvalitet forringes. Alligevel skal du bruge en emalje gryde, bedre, hvis emaljen ikke er beskadiget. Makulere kål fint eller groft som du vil, gulerødder gnides på et groft rivejern. de skal blandes godt før du placerer i en beholder med salt, lidt knuse hænder, så saften dukkede op. Stærkt ælt kål kan ikke anbefales, fordi det vil slå blødt.

Stak lag af kål er nødvendig, overbrusning af revet gulerødder og godt
Stampning. Top med friske blade og sætte åg. Det er vigtigt, at alle kålen var dækket med saft. Normalt gæringsproces ved stuetemperatur varer 3 dage. Villighed retter bestemmes af farven på saltlage - det bør være gennemsigtig. Nødvendigvis hver dag kål gennembore til bunden af kniven til gasserne.

Mange husmødre er interesseret i, hvordan man laver sur kål hurtigt? Der er en opskrift, hvor fadet er klar i et par timer. For at gøre dette skal du blande det hakkede kål med gulerødder, ikke kun, men også med hvidløg. Efter anbringelse krukken i sin hælde varmt saltvand. du skal tage sukker, eddike devyatiprotsentny, samt enhver vegetabilsk olie til at lave mad det, men salt. Nogle gange også tilføje varm peber og allehånde og andre krydderier efter smag.

Sauerkraut - en perfekt skål for vinteren. Det forbedrer fordøjelsen, hjælper tabe sig, øger immunitet og stopper væksten af cancerceller. Det lindrer leveren og maven, og forbedrer hudens tilstand og behandle forbrændinger. Derfor bør enhver kvinde, hvordan man laver sur kål derhjemme, og at behage deres kære sund og velsmagende ret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.