SundhedPræparater

Ventilationsrør til behandling hævelse

Ophobningen af gas i tarmene, eller flatulens, findes ofte i patienter, der tvinges i lang tid til at være på bedrest. Udviklingen af gas ophobninger ofte forbundet med sygdomme i fordøjelsessystemet med nedsat peristaltik: colitis, enterocolitis, samt i levercirrhose og kongestivt hjertesvigt, hvilket resulterer i øget blodtryk i portalen systemet. Flatulens er ofte ledsaget af forstoppelse og kan være ledsaget af smerter i tarmene, som bringer yderligere lidelser for patienter, samt øger den manifestation af respiratoriske og hjertesvigt.

Som du ved, at advare enhver sygdom er nemmere end at behandle det. Forebyggelse af flatulens hos voksne er at begrænse de kulhydrater i kosten, sødmælk, en skål af kål og kartofler, rugbrød, i tændt-fødevarer rige på pektin: roer, gulerod, blomme, bagte æbler.

Til behandling af intestinal oppustethed kan anvendes forskellige medicin præparater, inklusive "Espumizan", "Sorbeks" aktiveret carbon. Mange behandlinger tilbyder traditionel medicin. Carminative handling doseringen kamille te, pebermynte, dild, fennikel og andre medicinske urter. Nå det hjælper udrensning lavementer, men denne form for medicinske procedurer kan ikke anvendes ofte, men ikke altid muligt at gennemføre dem. I disse tilfælde viser anvendelsen af dampen røret.

Ventilationsrør - lille blød tykvægget rør af gummi. Dens længde fra 30 til 50 cm, og diameteren -. 0,3-0,5 cm Den ene ende af damp røret afrundes og andre skråt skåret. Før du bruger håndsættet kogt og afrundet ende er smurt med vaseline eller anden vegetabilsk olie.

Som anvendt ventilationsrør til voksne

Patienten bør sættes på den venstre side og under bækkenet podstelit voksdug. Balder opdrættet fingre på venstre hånd og langsomt roterende bevægelse introducerede damp rør i colon til en dybde på 20-30 centimeter. Ekstern skåret skråt ende skal rage ud af anus og sænkes ned i en beholder fyldt med vand.

Udluftning rør kan forblive i endetarmen for at reducere flatus og oppustethed. I løbet af dagen for at fjerne gas rør kan anvendes op til 4-6 gange, hvorefter tarmene ikke mere end to timer for at forhindre dannelsen af tryksår. Hvis introduktionen røret er vanskelig på grund af ophobning af afføring, er det nødvendigt at levere pre lavement, hvorpå der kan anvendes damp rør.

Efter fjernelse fra Tarmroret, anus omhyggeligt tørre med gaze, og hvis der er tegn på irritation, huden omkring anus, smurt med vaseline. Røret efter brug vaskes i varmt vand og sæbe og derefter steriliseret ved kogning i 20-30 minutter. Efter sterilisering skal det tørres og opbevares tørt i en ren plasticpose eller steriliseret glaskrukke med låg. I tilfælde af langtidslagring før brug den telefon, du har brug for at blive desinficeret ved kogning. Det bør erindres, at røret - genstand for personlig brug, kan det bruges til kun én patient.

Udluftning rør kan bruges i pleje af børn. Rør til børn adskiller sig fra voksne i de mindre størrelser. Teknik og anvendelse af reglerne ikke adskiller sig fra den procedure, der forfølges af voksne patienter. Optimalt, hvis indførelsen af røret bærer barnet specialist. Ved skødesløs indførelse af mulige traume tarmslimhinden, blødning og endog perforering af tarmen med peritonitis. Før du bruger damp rør til børn bør være opmærksomme på, at brugen af det - en ekstrem foranstaltning er kun mulig i mangel af resultater fra andre metoder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.