Mad og drikkevarerDrikkevarer

Kakao (drikkevarer) leverandører. Drikke af kakaopulver: opskrifter

Om vinteren, ville det være ønskeligt at forbedre stemningen og forynge. En fremragende skålen til dette er kakao (drikkevarer). Nok til at drikke en kop det, og du juble op, løft dit humør. Chokolade og kakao er meget nyttige i aktiv fysisk eller psykisk arbejde, er de også kaldes fine antidepressiva. Denne drink morgen genoplade batterierne og giver mod, og om aftenen lindre træthed og stress. Det vil sige, dem, der ikke kan drikke kaffe, vil være en værdig erstatning for kakao, som ikke indeholder koffein.

Hvordan til at tilberede en klassisk brun guld

For at forberede denne drik, vi har brug for "chokolade guld", vand eller mælk og sukker. Med sidstnævnte omrøres og fortyndes med varm kakao mælk (lille mængde) eller vand. Så væsken, der er tilbage, må vi bring i kog, fortyndet "shololadnoe guld" tilføj tilbage og bringe tilbage til en sydende, med omrøring. Du kan føje til det færdige drik spiritus eller rom, kondenseret mælk, muskatnød, vanille eller kanel. Kakao (drikkevarer), drikker den bedste kop stor størrelse, med tykke vægge, der ikke vil tillade det køle helt og fuldt at føle aroma og smag af drikken. Tjene det fortrinsvis med cookies, æblestrudel eller kiks. Tidligere, i sovjettiden, vi kender kun nogle få sorter af kakao, hvoraf den ene - "guld label".

Moderne producenter af velsmagende pulver

Rusland nu i butikkerne kan du købe en masse former for "chokolade guld." Især i Moskva. Vi giver et par eksempler, men nogle af dem er surrogat. For eksempel, "Hot Chocolate", "Tamba Black Soja", en meget god mexicansk pulver, kakao ukrainske "Brumi", "Van", "MACCHOCOLATE" solgt i Moskva. Til salg er en velkendt og "guld label". Alle pulvere - uden tilsætningsstoffer, er en rigtig "chokolade guld", er der kun få klar-surrogat del, hvor du har brug for all-bare tilsættes kogende vand og kan drikkes. De smager godt, men de ser ud oftere end ikke ren kakao. Tidligere i salget var en masse surrogat, hvilket smag ikke var så god. Nu kakao (drikkevarer) leverandører er allerede forsøger at producere bedre, fordi der er konkurrence, og forbrugerne simpelthen stoppe med at købe. I stedet for profit leverandører vil modtage skade.

Hvorfor er det sådan en velfortjent drink

Denne drik er godt for kroppens produktion af endorfiner, det hormon af lykke, som det kaldes. Chokolade er nyttigt at drikke for mennesker der lider af forhøjet blodtryk. Efter alt, det indeholder polyfenoler, som er i stand til at reducere viskositeten af blodet, stabilisere blodtrykket, reducere sandsynligheden for risikoen for vaskulær og hjertesygdomme, også hjælpe med at bekæmpe depression og stress. Kakao (drikkevarer) indeholder theobromin, som har god vanddrivende. Det er meget lille, næsten ingen koffein, men en masse af kobber, jern, magnesium og kalcium. Til frokost anbefales det at drikke den med honning og tørrede frugter. Som en del af "Chocolate Gold" har en pigment kaldet melanin, absorberer varme stråler og beskytter huden mod ultraviolet stråling, for at undgå solskoldning og infrarøde stråler. Men vi skal huske, at øjeblik: 100 gram af drikken er allerede 400 kalorier. Af denne grund, du har brug for at passe dem, der ser deres vægt, med brug af denne drik.

Opskrifter til chokolade guld

Nu vil vi have nogle drikkevarer fra kakaopulver. Forberede, for eksempel med kondenseret mælk og chokolade. Vi kræver følgende ingredienser: to spiseskefulde kakaopulver, 500 ml mælk, smagen - den kondenserede mælk, 20 gram mørk chokolade til dekoration - kanel eller chokolade chips. Fremstilling: opvarme mælken, tilsæt derefter kakao og stykker "kastanje". Der ikke har klumper, røre piskeris. Den næste fase - bring i kog og fjern fra varmen. Nu tilføje og bland den kondenseret mælk. Det er fortsat at hælde i kopper og dekorere til at smage: kanel eller chokolade spåner. Forberede kakao med mælk. Det er sammensat af 20 g pulver, 400 ml mælk, 20 gram sukker, hvis det ønskes - muskatnød, vanille eller kanel. Opskriften på præparat er meget ens som i det første tilfælde. Til brug for børn fælles kakao (drikkevarer) opløselige. De virkelig lide det. Består af vanillin, salte, sukkerarter, pulver "chokolade guld" berigende stoffer, folinsyre og pantothensyre, biotin, niacin, vitamin B12, B6, B2, B1, C og E.

Drikke fremstillet af kakao, opskrifter eksperimentel

Hver opskrift menes naturlige kakaomasse, men man kan erstatte det med en konventionel pulver. Gøre "Frappuccino". Dette kræver følgende produkter: kakao mass - to teskefulde espresso dobbelt - 20 g, 10% cream - 350 ml, at smage - sukker. Opvarmet creme, men ikke at bring i kog. Tilføj til dem kakao og kaffe, så - sukker. Bring i kog, og de nyeste - spill kopper.

Nu er "Chokolade guld" med is. Til dette har vi brug for: sukker - 20 gram revet kakao - en teskefuld mælk - 100 gram, fløde smør - 50 gram. Kogte meget simpelt: sat i et glas is og tilsæt ostuzhennoy kakao. Alle drikke gennem et sugerør.

Cooking "brune guld" med æg. Ingredienser: sukker - 25 gram vand - 30 gram, kakaomasse - en teskefuld, mælk - 150 gram, halv æggeblomme. Slå æggeblommer med sukker, tilsæt derefter kakao drik fremstillet og opvarmet under omrøring.

Hvorfor drikker kakao, dens historie

Kakao (drik) fik sin dyrkning kultur i Mexico. Dens indbyggere, som var aztekerne brugte det på denne måde: frugterne af som var jorden først tilføjede meget varme krydderier, i nogle tilfælde - honning, og gjorde duftende drik, der havde navnet "chokolatl". Det vides ikke, om det er, eller ikke, men Inka kejser Montezuma drak hver dag i drikken 50 skåle og var usædvanlig munter, havde en masse energi og styrke. Det er så værdsat af aztekerne, at lange kakao frugter var monetære enheder. For eksempel, over 500 frø "brune guld" kunne, lidt eller meget, købe en slave. Conquistadorer fra Spanien, der vandt Mexico i det 16. århundrede, dens konge bragte frugt "Chokolade guld" og fortalte, hvordan det bruges aztekerne. I lang tid var det privilegium konger. Men efter 150 års kakao det har været på mode i alle lande i Europa. Populært det er nu, kun navnet er ændret.

Opskrifter kakaopulver

Meget ofte, for at gøre vores drikke brugt kakaopulver, men det er anderledes. I butikkerne er det oftest i form af pakker, er populær til brug i hjemmet, som er letopløseligt. På nogle skoler kan du prøve det med naturligt kakaopulver. Dette pulver er meget høj kvalitet, har en masse olie, meget mere end i en konventionel kakao, som kan købes i butikkerne. I sin naturlige form - pulver uopløselig, og den har brug for til at lave mad. Den adskiller sig meget enkelt: Hvis du gnide den mellem fingrene, det er at dem, betyder det ikke smuldre som støv. De fleste mennesker foretrækker at forberede enkle drikkevarer fra kakaopulver. Opskriften er som følger. Vi har brug for disse ingredienser: sukker - to teskefulde "brune guld" - en teskefuld, kogende vand - et halvt glas mælk - 11 milliliter. Sættes i en kop kakao og sukker, koges en halv tank af kogende vand, rør rundt, toppet op med mælk, oftere - rå. Du kan koge mælken med kakao.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.