TravelingHoteller

Lara Dinc Hotel 4 * - ideel for elskere af komfort og afslapning

Lara Dinc Hotel 4 * - hotel, beliggende i et af de mest populære feriesteder i Tyrkiet. Antalya er kendt for sin gamle hyggelige gader, sten og sandstrande, og smukke hotel. Nogen kommer her vil finde et sted for sjælen. For nogle er det stranden "Lara" - for andre de grønne parker, vil den tredje gerne bruge tid i de mange butikker og caféer.

Ferie for alle

Hotel Lara Dinc Hotel 4 * - det er en smuk bygning på seks etager, med et moderne design. Og kig på denne sag er ikke vildledende. Dette hotel kompleks - et ideelt sted for en god hvile der. Og det er velegnet til både unge rejsende samt for ældre par. Fremragende betingelser og god service vil sætte pris på de romantiske par, unge familier med børn, ubekymrede munter selskab. Der er virkelig behageligt at alle, og dette er et af kendetegnene ved Hotel Lara Dinc Hotel 4 *. Hotellet tilbyder en række tjenester, der kan gøre en ferie mere produktive, afslappende og interessant. Trods det faktum, at hotellet tæt på strandene, har udendørs swimmingpool. Så det til enhver tid kan gæsterne slappe af og solbade på terrassen. Særligt sofistikerede gæster vil kunne lide sauna, tyrkisk bad, massage og fitnesscenter. I almindelighed, som det kan ses, Lara Dinc Hotel 4 * - det er et sted, hvor du kan ikke kun slappe af, men også en god idé at bruge din fritid.

Placering og har værelser

Hotellet ligger tæt på Antalya centrum - kun 14 km adskille hotellet fra hvor foretrækker at tilbringe deres fritid de fleste besøgende. Det skal bemærkes, at hotellet er i tæt nærhed og fra den internationale lufthavn, der er en positiv ting. Folk, der kommer på ferie, du ønsker så hurtigt som muligt at flytte ind i deres værelser, adskille tingene og hvile, og ikke at gå en halv time til hotellet, foran dette og mere venter på transport. I dette tilfælde er problemet med det er der ikke. Hotellet tilbyder et udvalg af 48 værelser i standard form, og fire suiter. Alle lejligheder er individuelt indrettet, indrettet med komfortable og komfortable møbler. Værelserne har alle de nødvendige for en afslappende og behagelig hvile og en behagelig tidsfordriv. Af alle de værelser har udsigt til fantastiske natur - gæsterne kan beundre masser af smuk natur Antalya.

Overnatning i lejligheder

Hotel Dinc Hotel Lara 4 * (Antalya), som det er blevet sagt, har alt, du behøver. Det tilbyder telefon, tv, minibar samt et toilet og et badeværelse med bekvemmeligheder. Der er også en hårtørrer. Apropos placering, skal det bemærkes, som prisen på værelser på dette hotel. Syv nætter i et standard dobbeltværelse vil koste omkring 22 tusind rubler for to. Og det er i rummet, der er udstyret med et badeværelse, gratis trådløs internetadgang, aircondition, moderne og komfortable møbler og en balkon med en smuk visning. En tredobbelt værelse med lignende betingelser vil koste omkring 29 000 rubler - for tre, med halvpension inkluderet i prisen. Enig, det er en meget rimelig pris.

Service og vedligehold

Restaurant Lara Dinc Hotel 4 * helt specielt. Her gæster inviteret til en menu, der er lavet udelukkende på de præferencer og smag af gæsterne. Her kan du smage retter af internationale køkkener udarbejdet af fremragende mestre i den kulinariske kunst. Og selvfølgelig, vil gæsterne blive tilbudt retter af tyrkiske køkken, som helt sikkert sætter pris på gourmet-elskere. Hvis du ønsker det, kan du besøge snackbaren, som serverer desserter, snacks og drikkevarer. Men det er ikke alt. er tilgængelig i lobbyen og pool bar enhver drink, eller prøv ny for dig selv alkoholholdige drikkevarer, der er kendetegnet ved høj kvalitet.

Kommentarer gæster

Generelt kan vi sige, at en af de bedste muligheder for overnatning, der kombinerer høj kvalitet og lave priser, er Lara Dinc Hotel 4 *. Anmeldelser bevise det. Det første, gæsterne bemærke, at i umiddelbar nærhed af hotellet er der en offentlig strand. Men mange kommer her og til at afsætte deres ferie for at hvile i havet. I nærheden er også en række maleriske steder - parker, indkøbscentre, som er behageligt at gå varme aftener. Bemærk også, at hotellet er meget hyggeligt, hjem-lignende. Mange er positivt overrasket over det faktum, at modtagelse bør de russisktalende medarbejdere, der er altid hurtig og hjælpe, hvis gæsterne er interesseret i noget. Det er altid rart russisk mand fanget i et andet land. Anyway, gæster siger god service - daglig rengøring, venligt personale, god mad og også en anstændig kontingent. Dette karakteriserer fuldt Lara Dinc Hotel 4 *. Anmeldelser generelt skabe et positivt billede. Alt godt og kulturelt helt sikkert vil appellere til fans af netop sådan en ferie. Kort sagt, den perfekte kombination af lav pris og god kvalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.