SundhedKvinders sundhed

Hvad er hormonal korrektion efter 40 år

I en alder nærmer Balzac, kvinder har tendens til at lægge mærke til, at ikke kun deres udseende undergår store forandringer, så gør helbredstilstand, og med det - stemningen. Alt dette er naturligvis, er ikke en sygdom, men et signal om, at kroppen har brug for hormonal korrektion.

Hvem er størst risiko for alle

Eksperter siger, at der er en bestemt gruppe af kvinder, som før de andre bemærker ændringer i den generelle tilstand og tilgangen i forfald. Det omfatter normalt kvinder, som:

  • tidligere klaget udtalt præmenstruelt syndrom (kaldet ICP);
  • lider vaskulær dystoni;
  • har problemer med det endokrine system (fx sygdom i skjoldbruskkirtlen);
  • tilbøjelige til fedme eller diabetes.

Alle lavet listen generelt særligt akut behov hormonal korrektion efter 40 år. Men hvordan man gennemfører det?

Sådan vedligeholde dine hormoner

Selvfølgelig, hvis du bemærker et alvorligt problem i form af hårtab, eller øget vækst af kroppen, konstant søvnløshed, irritabilitet, hedeture, og lignende lidelser bør konsultere en læge. Men det mest du kan gøre mange nyttige ting. For eksempel et ur så kroppen modtog regelmæssigt vitaminer B, C, E, A og folinsyre.

Hormonelle korrektion efter 40 år - det er primært velformet kost. Således indsættelsen af bønner ostemasse - tofu (100 g om ugen) - vil bidrage til at skubbe overgangsalderen, og med det, og dårligt helbred i flere år. Soya ikke blot normalisere niveauet af østrogen, men også forhindrer forekomsten af malignitet. Værdifuldt alternativ til soja betragtes ærter, bønner og linser.

Hormonelle korrektion efter 40 år indebærer også brugen af magert kød, som spiller en stor rolle i produktionen af østrogen, og fisk og skaldyr, som du har brug for at spise mindst 3 gange om ugen, vil hjælpe væggene i blodkar til at bevare sin elasticitet. Vi bør ikke glemme rå grøntsager og frugter samt nødder og vegetabilske olier. Alle disse produkter vil hjælpe dig med at opretholde lange ungdom og sundhed af kroppen.

Kvinders græs

Hormonelle korrektion er mulig efter 40 år og med hjælp af traditionel medicin, der byder på mange værktøjer til dette. Dette er den såkaldte kvinders urter, der kan simulere produktionen af østrogen, progesteron, samt at normalisere menstruationscyklus. Disse omfatter salvie, gås blodurt, lumbago eng, manchet, oregano, humle, lind, hør, katost, brændenælder og andre urter.

Og vigtigst af alt - at elske dig selv, nyde hver og bringe dagen til at smile mere, så alderdom tilbage ned i lang tid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.