SundhedKvinders sundhed

Douching med trøske - en vigtig del af behandlingen.

Trøske eller candidiasis - tilbagevendende infektionssygdomme, der forårsages af gær svampe (Candida-slægten) og påvirker mundslimhinden, nasale, intestinale og kønsorganer, og hud. Denne type af svampe i en lille begrænset mængde er altid til stede i den menneskelige krop, deres vækst er styret af beskyttende faktorer. Reproduktion af disse svampe og forekomst af trøske symptomer bidrager til reduceret immunitet, antibiotika, endokrine system sygdomme, infektionssygdomme, nedsat hormonal niveauer. Sick trøske må ikke kun kvinder, men også mænd og selv børn. Prøv at forstå, hvordan sygdommen opstår, hvad er symptomerne, hvad medicin er ordineret til at behandle sygdommen, hjælper, hvis douche for drosler.

Candidiasis kan påvirke alle organer og systemer, men oftest sygdommen er fundet i slimhinderne i urinvejene, munden og kønsorganer, sygdommen - lange kronisk recidiverende. Under en bekymret over kløe, ubehag under samleje, forværring patienter smerter under vandladning, hvid, tyk, ligesom ost, udvælgelse af skeden, brændende, hævelse og betændelse i kønsorganer og perineale hud.

I øjeblikket er apotekerne forudsat et stort udvalg af svampemidler, der anvendes til behandling af candidiasis, som har en god terapeutisk effekt i en kort periode, men snedige trøske er muligt tilbagefald. Derfor, for at bestemme den mest hensigtsmæssige behandling, hvad enten douching med trøske eller tage medicin oralt, bør være obligatorisk at konsultere en specialist. Det er vigtigt at forstå, at den viden og erfaring lægen ikke kan erstatte reklame og rådgivning veninder.

Douching med trøske er en vaginal udskylning ved hjælp lægemiddelopløsningen kan udføres som en medicinsk institution personale, og uafhængigt hjemme. Sådan douche du fortælle en gynækolog i udnævnelsen af behandlingen. Udskylning er en vigtig komponent i behandling af drosler, anvendes også til forebyggelse.

Mange kvinder er interesserede end douche for drosler, for ikke at skade deres helbred, og ikke at forværre sygdomsforløbet. Ganske ofte anvendes til behandling af trøske douche sodavand. krævede 1,5 timer. L Til fremstilling af opløsningen. Fælles sodavand og 300-350 ml. kogt vand. Proceduren skal udføres fem gange om dagen, i tilbagelænet stilling. Udskylning sodaopløsning er overkommelig behandling for gær, i hvilken skeden er skabt alkalisk medium ødelægge patogener.
Udover kunstvanding sodaopløsning anvendes ofte løg udskylning. Til fremstilling af behandlingsopløsningen skal være 2 spsk. l. blomster af Hypericum pour 800-900 ml. kogende vand, wrap up og lad i tre timer. Så, i en varm infusion tilsæt saften af en halv pære. Douching bruge mindst fire eller fem gange om dagen.
Gode resultater opnås douching kamille ekstrakt, for sin forberedelse vil bruge 3 timer. L. tusindfryd, 3 timer. l. egebark. Blandingen skal fyldes med 800 ml. kogende vand, derefter henstår i to timer. Proceduren blev udført fem gange om dagen. Et afkog og en infusion af kamille blomster har tilstrækkelig stærk antiseptisk handling og desinficeres godt vagina.

Især at blive involveret i denne procedure er stadig ikke værd så hyppigt ukontrolleret kunstvanding fører til et fald i vaginal modstand mod skadelige bakterier. Meget ofte, aktuelle behandlinger, såsom douching med trøske og medicin giver ikke praktisk ingen resultater. Dette er fordi du først nødt til at identificere årsagerne til trøske, og derefter foretage omfattende behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.