SundhedKvinders sundhed

Smalle bækken under graviditeten

Graviditet. Hvad kunne være smukkere end dette i en kvindes liv? Faktisk er denne fase ledsaget af et stort antal udfordringer, som den vordende moder til at klare ikke. Når messen køn finder ud af, at hun er gravid, hun næsten med det samme at lave en aftale til den fødselslæge-gynækolog, der er mest tilbøjelige til at være at se hende hele graviditeten. På den første udnævnelse kvinden bør informere sig om en masse oplysninger. Desuden vil eksperten nødt til at foretage nogle målinger. For eksempel, for at måle bækkenet gravid. Mange kvinder for første gang de hører fra deres læge, at de har en smal bækken. Men hvad dette begreb betyder, overveje yderligere.

Smalle bækken under graviditet er en sådan struktur fremtiden mor af knogler, i hvilken nogen af de dimensioner, som er de vigtigste, mindre end normalt en til to centimeter. Ved tilstedeværelse af en sådan "mangel" af kvinderne vil være vanskeligt at få et barn, fordi hans hoved er simpelthen ikke vil passere gennem den såkaldte bækken ring. Smalle bækken under fødslen - en ret almindelig fænomen. Vordende mødre i denne situation ordinere ofte kejsersnit. Hvis tiden ikke foretage de nødvendige målinger og ikke afsløre for smalle bækken under graviditeten kan forårsage alvorlige problemer i løbet af processen for at føde i den vordende moder. Det er grunden til, at enhver kvinde bare bare skal tilmelde sig på forhånd på det prænatale klinik.

Eksperter identificere to vigtigste begreber i de såkaldte smalle bækken. Denne kliniske og funktionelle. I det første tilfælde kan et bassin være mindre tilstrækkeligt for, at barnet har passeret gennem det under fødslen. Med hensyn til det andet tilfælde, her taler vi direkte om kejsersnit, behovet for, som kun vises under selve fødslen. Denne situation opstår ofte i to ud af et hundrede procent. For enhver fødselslæge eller gynækolog om begrebet værdien af bækken er meget vigtigt. Det faktum, at afhængig af et positivt resultat af processen med det. Den vigtigste betingelse for en normal levering er tilstedeværelsen af en tilstrækkelig størrelse af bækkenet af en kvinde, hvor barnet kan passere.

At afsløre en smal bækken under graviditet, er det nødvendigt først og fremmest, måle afstanden mellem den såkaldte ilium. Denne værdi skal være mindst seksogtyve centimeter. Hertil kommer, at eksperter ofte være opmærksom på afstanden mellem de mest afsidesliggende regioner i iliaca Kamme. Denne værdi er generelt lig med otte og tyve eller tyve-ni centimeter. Så lægen måler afstanden mellem de brede knogler i bækkenet, det vil sige store lår. Det bør ikke være mindre end tredive en centimeter. Vi bør ikke glemme nadkrestsovoy fossa. Afstanden mellem den og den øverste kant af skambenet simviza såkaldte normalt lig til tyve til tyve-en centimeter.

Smalle bækken under graviditeten kan bestemmes ved undersøgelse af vagina. Det er ikke nødvendigt på forhånd at bekymre og bekymre dig, hvis du tror, du har for smalle bækken. Som allerede nævnt ovenfor, i formuleringen af en sådan "diagnose" tager hensyn til en lang række faktorer og værdier. For eksempel tykkelsen af knoglerne er ikke det sidste sted i denne liste. For det at bestemme den særlige indeks blev indført. Det bør ikke være mere end fjorten centimeter. De mere massive knogler i kvinden, jo mindre hendes bækken. For mere præcise resultater kan lægen henvise sin patient for røntgenstråler. På grund af lignende undersøgelser og ultralyd blot finde matchende størrelse af fosteret og kvindelige bækken knogler. Dog røntgenstråler indgives kun i særlige tilfælde. Det er af denne grund, er til at stole på resultaterne af den eksterne dimension, og håber, at i dit tilfælde betyder en smal bækken under graviditet ikke ondt at føde et sundt barn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.