SundhedKvinders sundhed

Moxibustion radiobølge erosion: kauterisationsprocedure og anbefalinger fra læger

Blandt gynækologisk sygdom cervikal erosion er den mest almindelige patologi. Millioner af kvinder verden over hvert år sættes en sådan diagnose. Udløser i udviklingen af erosion kan være et par i første omgang er en seksuel infektion og inflammation, såvel som den tidlige debut af seksuel aktivitet, hormonelle forstyrrelser, cervikal skade, abort og fødsel.

Hvad er risikoen for erosion?

Farlige erosion, der tager lang tid, asymptomatisk. Kun i de senere faser af en kvinde kan føle ubehag i maven og blødning. Cervikal erosion - er en godartet sygdom, men hvis de misbruges, forsinket behandling og tilstedeværelsen af visse betingelser (mekanisk beskadigelse, infektion eller trauma), dannelsen af maligne patologi. Derfor er det vigtigt at begynde behandling i tide.

Fremgangsmåder til behandling af cervikal erosion, i dag er der mange, hver har begrænsninger og værdighed. Patienten, før du vælger en behandlingsmetode er foretaget en fuldstændig undersøgelse for at udelukke eller bekræfte tilstedeværelsen af malignitet. Den mest nøjagtige diagnose er i dag en biopsi.

Symptomer på cervikal erosion:

 • vaginal;
 • rygsmerter;
 • ubehag under og efter coitus;
 • tilstedeværelsen af kønsvorter på de eksterne kønsorganer.

radiowave behandling

Moxibustion radiobølge erosion som terapi for nylig blev vist, er det i behandlingen af radiobølger beskadigede væv. Den mest almindelige radio-bølge-enhed, som bruges i dag - er "Surgiton". Læge dirigerer en stråle af radiobølge stråler til det beskadigede væv ifølge et strengt definerede grænseområderne i sundhed og læsionen. I eksponeringen er meget høj, først kraftigt opvarmer et tyndt lag af celler, så de fordamper fra overfladen erosion.

Brugen af denne enhed giver ikke kun kvalitativ moxibustion, men god smertelindring og den hurtige efterfølgende heling. Denne terapi giver den mest effektive og kvalitativ bortskaffelse af ectopia (erosion).

fremgangsmåden

Ætsninger radiobølge erosion udsættes for høj temperatur, hvilket bevirker, at "lukke" alle blødende kapillærer. Med denne kvinder efter behandlingen næppe forstyrret blødning, såret heler meget hurtigt og forbliver ikke ar.

Ætsninger erosion uterine radiobølger udføres ved anvendelse af radiobølger af kniven, gennem hvilken den indre celle stimuleres energi og fordamper patologiske celler, dvs. behandling af beskadiget væv i en kontaktløs måde.

Hele proceduren foregår i et sterilt miljø med anvendelse af:

 • engangsklude;
 • bleer;
 • instrumenter;
 • handsker.

En læge klædt i en hue og kjole.

Efter proceduren, er kvinder opfordres til at ligge ned i et stykke tid, kan straks gøre dit hoved spin.

Radiobølger produceret og koagulering af væv. Det er på denne måde at bestemme udseendet af et nyt begreb i Gynækologi - "radionozh". Det vigtigste træk ved denne metode - skæredybden kontrol.

Moxibustion radiobølge erosion udpeget i den første fase af menstruationscyklus. Det er helt sikkert og smertefrit, dog afhænge af den følelse af smertetærskel af patienten, nogen kan føle ubehag, nogen gjorde ikke ondt.

Fordele ved radiobølger kirurgi

Det vigtigste træk ved denne metode er den hurtige rehabilitering af beskadigede væv i livmoderen. I dag er denne procedure er meget efterspurgte i gynækologi.

De vigtigste fordele:

 • hastighed tilbageholdelse (5-10 minutter);
 • fravær af blødning og smerte;
 • ingen personskader, ar og forbrændinger;
 • reduktion i en gentagelse af risikoen for erosion;
 • absolut kontrol af dybden af bølgevirkningen;
 • udelukket omgivende væv traumer;
 • fremgangsmåden er egnet til alle kvinder, herunder har født;
 • ingen bivirkninger.

Fravær af traumer efter operationen fremmer hurtig heling og minimal indsnit vil ikke resultere i dannelsen af kirurgiske ar. Det kræver ikke suturering.

Cons operation radiowave

De væsentligste ulemper ved denne fremgangsmåde er den høje pris, som afhængigt af klinikken, som vil blive behandlet, kan variere. Den minimumstærskel - er 5.000 rubler, maksimum - 10 tusind rubler. Også nogle patienter henvist til gener udgivelse i et par uger.

Det er værd at nævne, at i mangel af ledsagende sygdomme sekreter bør ikke være. På den anden side, med ethvert kirurgisk indgreb, selv en radiobølge, et lille udvalg - det er de normale konsekvenser.

rehabilitering periode

Umiddelbart efter indgrebet kvinden kan føle lidt ubehag. Du kan opleve isolation, ofte gennemsigtig, men nogle gange kan der være blodig. Det er nødvendigt at følge anbefalingerne fra lægerne:

 • Inden for 1 måned forbudt samleje.
 • Af vandbehandling får lov til at tage et brusebad for en kort tid, det vil sige, besøger af bade, saunaer, er forbudt svømmebassiner. Fra ture til havet for rehabilitering bør også opgives.
 • Du kan ikke løfte vægte.

Lægen i hvert enkelt tilfælde afgør, hvilken brug for at skrive ud anbefalinger om, hvilke specifikke periode. I slutningen af måneden en kvinde bør besøge en gynækolog.

de mulige konsekvenser

Hvis der er smerter efter ætsninger cervikal erosion radiobølger får lov til at blive anvendt som smertestillende "ibuprofen" eller "Acetaminophen". Hvis temperaturen stiger eller ikke stoppe blødningen, skal du kontakte din læge straks.

Kvinder har ofte bekymre sig om konsekvenserne efter proceduren for udledning, som kan forekomme på det sted, ætsninger. De kan være klar eller blodig farve. For at mindske virkningerne til et minimum, og lægen anbefaler, hvordan en kvinde skal opføre sig efter operationen.

Blandt disse anbefalinger til en værdi af betydelig opmærksomhed til de hygiejneregler, undgå hypotermi, skal du ikke bruge meget varmt vand til hygiejne. Som regel hvis ætsninger af erosion radiobølger lanceret i tide og proceduren blev udført kvalitativt ved en autoriseret, patienten er fuldstændig helbredt. I et andet tilfælde kan en forøgelse af erosion ikke blot føre til overdreven blødning, men også til infertilitet og malignitet af væv. Derfor skal du nøje overholde alle anbefalinger fra lægen.

Kontraindikationer

Moxibustion radiobølge erosion - en ikke-farmakologisk fremgangsmåde og det mest påtrængende mulighed for at eliminere problemet. Hver medicinsk behandling, der er kontraindikationer. Fordi kroppen kan reagere forskelligt på operationen. De vigtigste kontraindikationer ved denne fremgangsmåde indbefatter:

 • betændelse i bækken organer;
 • pacemaker;
 • forværring af kroniske sygdomme;
 • maligniteter;
 • graviditet;
 • infektiøse processer.

Hver metode har sin egen ætsninger af erosion funktioner, fordele og kontraindikationer, men hvis efter undersøgelse lægen ordinerer en radiobølge terapi, bør det nødvendigvis er enige, for i dag er den bedste af alle mulige behandlingsmuligheder. Det er vigtigt, at ikke forsøge at selvmedicinering hjælp folkemusik retsmidler, så for ikke at forværre situationen.

anmeldelser

Lægernes anbefalinger, rettidig inspektion - dette er naturligvis, meget vigtigt og nødvendigt, men enhver kvinde, før du går til gynækolog med nogle problemer, først og fremmest 'efterspørgsel' efter råd fra internettet. Selvfølgelig, i den forbindelse er det vigtigt at have i det mindste nogle praktisk forståelse af den behandling, som hjælper med til at skabe mange visninger af dem, der har gjort ætsninger af erosion af radiobølger. Anmeldelser anbefales at studere før proceduren.

Specielt med henblik på at undgå at skulle lede efter i det store web forskellige meninger, vi udforske dem alle, gjorde vi nogle konklusioner. Grundlæggende patienten noteret efter ætsninger radiobølge erosion i den positive side, hastigheden af proceduren. Selv om der er smertefulde fornemmelser, de hurtigt passere.

Der er nogle kvinder, der er bange for, at de ikke kan få børn efter operationen. Tilbagevise eller bekræfte disse oplysninger, kan vi ikke, sådanne spørgsmål er specificeret af læger. Dog, at data, der er radiobølger kirurgi påvirket infertilitet, nej.

Med hensyn til omkostningerne, de fleste af de patienter, sagde, at en sådan procedure at give penge og ikke har ondt af alle de tests de gennemsnitlige omkostninger 6000-7000 rubler. Har født kvinder, som har gjort ætsninger af cervikal erosion af radiobølger, efterlader gode anmeldelser, de var tilfredse med det resultat, nogle af dem har født efter at, behøver eventuelle ændringer ikke føle, herunder genoptræning af erosion.

Der er en nagende smerte i underlivet, og der er en langsigtet isolation i mange kvinder.

Konklusioner om proceduren radiowave terapi

Moxibustion cervikal erosion radiobølger udføres under lokalbedøvelse i ambulant. Denne metode er også enestående, fordi det giver mulighed for at behandle barnløse kvinder.

Ifølge undersøgelser og opgørelser praktiserende læger, intet og ingen kan give garanti for den absolutte kur. Men ifølge statistikkerne 90% af kvinderne, der har besluttet at ætse erosion på nogen måde nå det ønskede resultat. Nogle moderne metoder garantere et positivt resultat i 98% af tilfældene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.